Çocuğum otizmli olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir anne olarak çok üZülüyorum. Oğlum 16 aylık ve bazı şeyleri beni korkutuyor. İsmini çağırdımda bazen bakıyor bazen bakmıyor. Birşey istedinde parmağıyla işaret etmiyor. Ve bunu ver bunu al dedimde anlmiyor beni. Hala bay bay da yapmıyor. 14 aylıkda yürüdü tam net olarak bir cümle kurmuyo. Ba ba dede anni gibi çok şeyler çıkarıyor. ben ilk anne olduğum için çok şey bilmiyodum yemek verirken hep çizgi film açtım.

kendimi suçluyorim. Ama diğer türlü çok canlı cıvıl cıvıl bir çocuk. Gülüyor bizimle oynar. cE oynuna tepki veriyo. Babası ise gidince arkasından ağlıyor işten gelince koşa koşa kucağına koşuyor. Yanıma gelip kollarını kaldırıp beni kucağına al diyor. Birşey istedinde ağlıyo ya da çok sevdiği şeyi elinden alırsam ağlıyor. Sürekli evi dağıtıyor çekmecelerde dolaplarda ne varsa çıkarıyor oynuyor. Ama dønen nesnelere karşı bir ilgisi yok. Yapancılık çekmiyor ama bøyle baktın zaman asla otizm bir çocuğa benzemiyo. Ben yurt dışında yaşıyom burdaki takip eden ebeye søyledim daha çok küçük diyor. Aranızda bøyle gelişimi geç olan çocuklarınız var mı. Çok merak ediyorum sadece oğlummu bøyle bu yaşlarda.
Çocuğum otizmli olabilir mi?