Sevgilinizin doğum gününde anneniz vefat etse bir daha doğum gününü kutlamaya içiniz el verir mi?
Benim anneannemin ölüm yıl dönümünde doğduğumdan annem doğum günümü başka tarih yazdırmış. Siz napardınız? Bu da ikinci soru olsun 😃
Sevgilinizin doğum gününde anneniz vefat etse bir daha doğum gününü kutlamaya içiniz el verir mi?
Benim anneannemin ölüm yıl dönümünde doğduğumdan annem doğum günümü başka tarih yazdırmış. Siz napardınız? Bu da ikinci soru olsun 😃
Annemle aram da dogal olarak derin bir sevgi bağı olabilir yası da tutulur ama onun fsturasıni başka birine kesmek istemem ne güzel işte bir şey kaybettigm gün aslnda yeni bir sey kazanmısm olaya böyle bakarm o gün durgun gecebilir ama bu sürekli mutsuzluğa hapsolacagm anlamina gelmez
Hem onun yeni yaşını kutlarm es geçmem bahane edip varlığıyla bana mutluluk kattığı icn ekstradan 2 kez bile kutlayabilrm dogum günunü
Hayır kutlamazdım, ertesi gün ve ya bir gün önce kutlardım. Sevgilimin de bunu anlayışla karşılamasını beklerdim. Annelerimiz sıradan biri değil çünkü, o gün doğum günü kutlasak bile bir tarafımız hep buruk olacağından yapılan kutlamanın tadını çıkaramayız. Böyle bir olay sevgilimin başına gelse asla annesinin vefat ettiği gün gülüp eğlenmeye, çiçekler böcekler almaya zorlamazdım.
Çok olgun bir düşünce tarzı. Teşekkür ederim
kutlayamazdım içim acırdı ertesi gün kutlardım ve beni anlayışla karşılamasını beklerdim
Nihayet beklediğim görüş geldi. Teşekkürler
rica ederim annesini kaybetmiş birisi olarak bu soruyu görünce cevap vermek istedim
Allah rahmet eylesin, hepimizin başına gelecek bir gün
amin teşekkür ederim evet gelecek ama insan ister istemez üzülüyor özlüyor
O mutlak, yeri cennet olsun
amin inşallah
Cevap
3Cevap
Evet kutlardım.
Hayır annem benim dünyam, herşeyimm en değerli varlığım ona ve ya babama bir şey olduğu gün ben biterim kaldı ki o günde doğum günü kutlamak
Annemin ölümü bende travma yaratmadıysa kutlardım, ölüm sonuçta doğal bir şey
Ahhh... ne kadar acı. Annesi şimdi de oğlunun ölümüne tanık...
Cok üzgünüm. Hayat, boşsun...
Zaten kutlamıyorum batıya özenmişsiniz doğum günü ne saçmalık
Doğum günü kutlamam zaten.
Aa cok ilgincmis, kutlardim sanirim
Ölüm de yaşamın bir parçası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?