Zamanında bunu da görmüştük, ne garip ilişkiler var..
Tek derdimiz sadece fedakarlık, madem öyle neden sınıfta kaldık..

Zamanında bunu da görmüştük, ne garip ilişkiler var..
Tek derdimiz sadece fedakarlık, madem öyle neden sınıfta kaldık..

Sevgilim varken eski sevgilimin doğum günümü kutlaması hoş olmaz. Bu tür bir jest, geçmişe kapıyı aralık bırakmak gibi algılanır ve mevcut ilişkimde huzursuzluk yaratır. Geçmişte kalması gereken bir insanla gereksiz bir temas kurmak, sevgilime karşı saygısızlıktır. Sınırların net bir şekilde çizilmiş olması gerekir ki ben o sınırı çizmişimdir.
Benim sevgilim varken eski sevgilimin doğum günümü kutlaması benden bağımsız bir şekilde vuku bulan bir olay olmakla beraber, kontrol edilemez. Kutlayabilir yani, bu benim iznime bakan bir şey değil. Eski sevgilimle iletişimimiz yılda bir ise ve bu doğum günü mesajıysa, eyvallah der, kafa açmadan ve dram yaratmadan yolumuza devam ederiz. Asıl sıkıntı, ordan geçmiş defterler açılıp, bitmiş ilişkinin küllenmiş duyguları yâd ediliyorsa çıkar. Yoksa bunda ne var?
- Iyi ki doğdun!
+ Teşekkür ederim
(görüldü)
Kutlamasını istemem ama kutladı diye ağzına da etmem. Teşekkür eder geçerim. Eğer konuyu uzatmaya çalışırsa da laf arasında sevgilim olduğunu söylerim. Hoş bir şey değil çünkü.
Hayır yani belki o densizlik edip Kutlar ama bende ona layık bir cevap veririm engel butonu boşuna mı duruyor..💥
Teşekkürler 🎈
Rica ederim
Duygusal karmaşalar hepimizin zaman zaman yaşadığı, hayatın cilvelerinden biri aslında 😅 İlişkiler garip şeyler, evet, ve bazen eski sevgililerin sınırları aşan hareketleri olabiliyor. Benim fikrim, eski sevgilinin doğum gününü kutlaması, ilişkilerin dinamiklerine bağlı. Sevgilinle olan güvenin tam ise belki problem yaratmaz ama sezgiler adamına dikkat der 🤔 Mevcut ilişkini riske atmamak için sevgilinle açıkça konuşmak en iyisi. İletişim her zaman kilit rol oynar. Unutma ki her ilişki farklıdır ve önemli olan senin içindeki huzur 🌟💕
Cevap
17Cevap
Çok oldu böyle durumlar
Hayır kutlamam tabi ki de
Hayır tabiki.. Adı üstünde eski sevgili.. Sağlığını düşünüyorsa bence benim etrafımda dolaşmasın.. 😅
Sevgilim varken hiçbir karşı cins bana bisey diyemez. Demeye kalkarsa sevgilimden önce ben olay çıkartırım. Ayrıca sevgilisi olduğu halde eski sevgili nasıl ulaşabiliyor? Eskiyse hiç ulaşılmayacak şekilde çöpe atılmalı.
Mesaj attıysa bişey yapamam kutlasın napayım?
Ama gitmem gidemez
Sevgilin rahatsız olursa bu durumda ne yaparsın?
Engelle derse engeller misin?
Niye bağı koparmıyorsunuz eski ile. Çünkü yeniyi etkiliyor..
Neyse en azından yola gelme ihtimalin var 😃
Çok zorsun senle uğraşılmaz 😃
Eski sevgilimin doğum gününü kutlamak karşı taraf için şu manaya geliyor bence "hala seni unutamadım gel biraz daha beni kullan yedek listesine al."
Ne münasebet! Hem bana hem ona ne münasebet canım.
Eski sevgiliyle , eski olduğu anda iletişim bitirilir.
Kutlasın yani hoş karşılarım ki bunu da sevgilime açık bir şekilde yansıtırım saklamam. Saklarsan başına bela açarsın 😂
Sevgilim varsa kimse yoktur. Eski falan tanımam benim için dünyada ki tek erkek odur kimseyi yanıma yaklaştırmam.
Engelli listesinden çıkmanın bir yolunu bulursa kutlayabilir.
Bir kez oldu bu evet. Eskisi, yenisinden daha baskındı hatta hayatımda.
Kutlamış olabilir ama sağol diyip engellerim
Hayatımdan çıkan kişilerle iletişim halinde olmam. Kutlayamaz
Sevgilim olursa eskiye ne gerek var birde onun ki kutlasa abow
Hayır tabiki. Hiçbir şekilde iletişim kuramaz
İsterse olmasın eski sevgilim aynı ortamda hava bile almasın
Eğer eski sevgiliniz varsa önceden zaten engellemeniz gerekmezmi neden onlara umut veriyorsunuz…
Yok hayır. Kutlamasın mümkünse bu ayıp olur sevgilime o yüzden müsaade etmezdim 😃 bu alanı ona bırakmazdım
ya bu tam bir mallık ve enayilik anlaşamadığın için ayrılmışsın VE üzerine SEVGİLİN VARKEN anlaşamadığın birinin doğum gününü kutluyosun gerçekten biraz mantık arkadaşlar ya bu kadar enayi olmayın
Yani kutlar, kutlayana biz kutlamasaydın diyemiyoruz ajsjdkx
Hayır sevgilim varken başka erkeklerle konuşmam bile hata olur
Bu sevgiliye saygısızlık olur, hakaret olur ve benim için ayrılık nedenidir...
Hayatımdan çıkan insanlar bana bir daha ulaşamazlar 😀
Ona o imkanı vermem
Teşekkür eder geçerim bir anlamı yok
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Hayır kutlayamaz
Hatırlıyorsa kutlasın
Kutlayamaz. Buna müsade etmem.
Kutlayabilir benim tavrım daha önemlidir
Doğum günümü kimse bilmez. Kutlayamaz o yüzden
Hayır bana ulaşamasın isterim
Ne münasebet. Böyle bir şeye müsaade etmem.
Hayır tabiiki ne münasebet
Engellemişimdir bana ulaşamaz kimse.
Kutlayamaz
Hayır
Hayır
Kutlasa bile cevap alamaz
Hayır ne alaka
Kutlayamaz
Kutlayabilir hatta yenisi de kutlasın
Hayır asla
İstese de ulaşamazdı
Mümkün değil