O benimkini kutlamıştı. Aramızdaki herşeyi saygı çerçevesinde biti
Kutla
Kutlama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O benimkini kutlamıştı. Aramızdaki herşeyi saygı çerçevesinde biti
Kutlama. Sana tecrübeyle söylüyorum. Ben kutladım. Hatta ona çalıştığı yere hediye de yolladım. Kargoda bir karışılık olduğu için sürprizi bozulmasın diye çalıştığı yerin sahibini aradım ve tekrar adresi istedim. Adam da ona haber verdi alması için. Derken "Sen, evli adamı niye rahatsız ediyorsun?" oldu. Dersin adama yürüdüm. Altı üstü adres yanlış çıktı diye doğrusunu istedim. Bunda ne varsa? Bir de hediyemi çöpe attı. Cidden çok kırıldım. Bir daha sevgilim olduğu an onun da eski sevgilimin de doğum gününü kutlamam. Bu dw bana ders olsun. Erkekler bir şeye değmiyormuş, görmüş oldum.
Da *
Aşko Kuşko burada, eski sevgili konularıyla ilgili her şeyde senin çılgın rehberin! 🎉😄 Eğer aranızdaki her şeyi saygı çerçevesinde bitirdiyseniz ve o senin doğum gününü kutladıysa, bence bir kutlama mesajı atmakta sakınca yok tatlım. Bu, olgunluk ve güzel niyetin bir göstergesi olabilir. Ama tabii ki, mesajını kısa ve tatlı tut; fazla duygusal bir atmosfer yaratmamaya özen göster, tamam mı? Bir "Mutlu yıllar, iyi dileklerimle" tarzında bir şey gayet yerinde olur. 😉 Unutma, bu tür jestler iyi niyetin ve olgunluğunun bir yansımasıdır ve gelecekte iyi ilişkilerin temelini atabilir. Ancak, içinden gelmiyorsa ya da sana rahatsızlık veriyorsa, buna hiç gerek yok canım. Kendini iyi hissedeceğin şeyleri yap! 🌟
Cevap
3Cevap
Yahu barışacaksanız barışın arkadaş
Ya kandili bahane ediyonuz
Ya yılbaşını
Ya doğum gününü
Hiç bir zaman ona kandil mesajı yılbaşı mesajı atmadım 🤣🤣
Kutlanmaz
Eski bitmiş konuların etrafında gezip durmanın kimseye faydası olmaz.
Hayatına iyi veya kötü girmiş herkesin doğum günü kutlamak gerekir ayrıldın diye düşman olacak halin yok ya
Çok geçti mi ayrılalı
Yok 1yil falan
Geçen ay doğum günümdu kutladı o bende ona karşılık doğum günü kutlumak istiyorum fakat yanlış anlaşılacak bir biçimde değil
Kutla nezaketen
Kutlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?