Aşırı saçmaydı kız kardeşiyle de aram çok iyiydi bayramdı galiba ramazan bayramı akrabasına gitti kalmaya bir kaç gün yazmadı her gün yazar ve her gün görüşürdük alt sokağımda oturuyordu her neyse birkaç gün yazmadı ben yazdım çok kötüyüm annem beni rencide etti burada milletin içinde senden sevgili bile olmaz falan demiş kıza yakıştıramıyorlarmış ona bu işleri ilk sevgilisi bendim kızda ağlamış falan benden ayrılmak istedi çok saçma geldi bende o ay turneye çıkacaktım zaten ayrıldık öyle ve 1 ay sonra da bi kız arkadaşım vardı bi mekanda tanışmıştık öpüşmüşlüğümüz var arkadaşlığın ötesiydi hep onunla tekrardan konuşmaya başladım falan flört olduk onla takılmaya başladım zaten bu benden ayrılan kızında büyük ihtimal bu kız yüzünden ayrıldı benden çünkü instada bi gönderimin altına kalp falan atmıştı ve bana bu kız kim falan demişti bende arkadaşım falan dedim bana pek öyle gelmedi demişti ondan da baya şüpheleniyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben kutlamazdım
seviyorsan hala
Ayrılmıştık tam 4 ay sonra doğum günüm vardı güzel bi mesaj atmıştı
ne yazmıştı
İyi ki doğdun iyi ki varsın nice senelere kıvırcık Djim benim kariyerinde başarılar
Bende çok teşekkürler yazdım soğuk oldu biraz galiba ahaha
nasıl ayrıldınız
Aşırı saçmaydı kız kardeşiyle de aram çok iyiydi bayramdı galiba ramazan bayramı akrabasına gitti kalmaya bir kaç gün yazmadı her gün yazar ve her gün görüşürdük alt sokağımda oturuyordu her neyse birkaç gün yazmadı ben yazdım çok kötüyüm annem beni rencide etti burada milletin içinde senden sevgili bile olmaz falan demiş kıza yakıştıramıyorlarmış ona bu işleri ilk sevgilisi bendim kızda ağlamış falan benden ayrılmak istedi çok saçma geldi bende o ay turneye çıkacaktım zaten ayrıldık öyle ve 1 ay sonra da bi kız arkadaşım vardı bi mekanda tanışmıştık öpüşmüşlüğümüz var arkadaşlığın ötesiydi hep onunla tekrardan konuşmaya başladım falan flört olduk onla takılmaya başladım zaten bu benden ayrılan kızında büyük ihtimal bu kız yüzünden ayrıldı benden çünkü instada bi gönderimin altına kalp falan atmıştı ve bana bu kız kim falan demişti bende arkadaşım falan dedim bana pek öyle gelmedi demişti ondan da baya şüpheleniyorum
Gerek yok bence bende 4 aydr konuşmuyorsun kutlamadim
Ben sevdigim halde kutlamadim ve 2 hafta gecmisti ayrildigimizdan yani 6 ay sonra kutlanmasi garip o baskasinj bulmustur bile
Kutlanmaz.
Adı üstünde '' ESKİ ''
hisler eskimediyse
Bitmiştir diyip, hislerinin üstünü sonsuza kadar ört.
asla kutlanmaz, iletişime geçilmesi yanlış.
barışmak için bir adım gibi
o zaman olabilir gibi
başka bir zaman yazamam. Bir sebebim bahanem yok ama özlediğimi hissediyorum
ondan bir adım ya doğum gününde yazıp adım atıcam ya da gömücem tümten
Hayır, kutlanmaz.
barışmak için adım atmak istiyorsam
Böyle oyunlara gerek yok, niyetini söylersin.
Başka nasıl niyetimi söylücem
Kutlanmaması daha iyi
Gereksiz bir eylem olur..
vallamı
Geçmişte kalmış.. Ne gerek var..
kutlanmaz adı üstünde eski
ama hala seviyorsam?
o senin sorunun eskiye hiç bir şekilde bir şey yazılmaz
niye
eskiden bi yol olunmaz bunu anlamıyormusun? Eskiyi daha ne kurcalayacan yazarak bırakıcaksın herkes yoluna bakacak.
Ne zarar gelir ki kutla
kutlanmaz
bence kutlanmaz
Ne gerek var