Kocam artık yabancı gibi, ne yapacağım karar veremiyorum?

Uzun zamandır telefonda sürekli instagramda dolanıyor, boş beleş alkoliklere iş için inanıyor. Bu süre zarfında hiç umrunda değilim ve üzüldüğümde de umrunda olmuyor. şu an bütün kredi kartları kendi hatalarından dolayı patlak durumda ve icra takibi bu ay sonu itibariyle başlıyor. bir şey olunca moralim bozuk üzgünüm para olaylarından dolayı diyor. Geleyim asıl meseleye bayram tatilini 9 gün yaptım ve bu süre zarfında evde benimle hiç muhatap olmadı ve ona birlikte dışarı çıkalım biraz vakit geçirelim dediğim halde hiç umrunda olmadı. Perşembe günü denize gitmek için söz vermişti, fakat çarşamba akşamı saat 6 da dışarı çıktı o çıkarken bende kaç gündür evdeyim sen arkadaşınla görüşeceksin bende biraz dışarı çıkayım hava alırım dedim sen çıkamazsın diyerek kavga çıkardı akabinde bak bu gece de eve gelmeyeceğim görürsün dedi. Ben şaka yapıyor sandım. Saat 10.30 da aradım ben gelmiycem dedi sen evlisin böyle bir şey olamaz dedim ki daha 2 senelik evliyiz tamam 12 de gelirim dedi saat 11 de telefonunu uçak moduna aldı ve gece saat 4 de telefonu açtı yarım saate evdeyim dedi sonra tekrar uçak moduna aldı sabah saat 6 da telefonunu açtı gene yarım saate evdeyim dedi saat 7.30 oldu bende çıktım gittim evden ve sonra bana düşman gibi davranmaya başladı. Artık psikolojim bozuldu onun bu davranışları yüzünden kendimi uzun süredir kötü hissediyorum. Az önce ben artık sinirden dayanamayıp ağladım ne oldu ben sana söyledim moralim bozuk diye sen niye ağlıyorsun dedi bana bana bir şey anlatmadın derdin ne dedim para muhabbetleri dedi daha sonra yaptığı şeyin yani gece eve gelmemesinin ne kadar doğru olduğunu sordum sen bana dışarı çıkarken problem yarattın sen benim canımı sıktın bende sen kahrol diye eve gelmedim dedi. Bu konu böyle saçma sapan bir şekilde devam etti ve beni düşman olarak görüyor gözlerinden onu görüyorum bazen düzeliyor 2-3 gün sonra gene aynı yolun sonu ayrılık görünüyor. Ama benim psikolojimi de mahvettiği için hiçbir şey yapamıyorum. Bu durumda kendi psikolojimi nasıl düzeltirim ve ne yapmalıyım?

Kocam artık yabancı gibi, ne yapacağım karar veremiyorum?