Kocam bana ilgi göstermediği için başka bir adamla konuşuyorum, ne yapmalıyım?

Haftanın altı günü çalışıyor sadece pazar günü izinli işi yoğun gün içinde konuşamıyoruz tek tük yazışıyoruz eve gelince de dokuz buçukta kafayı koyup yatıyor.
Kendisi romantik biri de değil yıllardır bana bir tek elbise aldı küçük jestleri sürprizleri yok hediyeleri sevindirmeleri yok. Güzel sözleride pek yok arada sırada iyi bir şekilde hitap ediyor ama. Ve kendisi giyimine özen gösteren biri değil kendiside bunu söylüyor ben kıyafete önem vermiyorum diye her zaman aynı şeyleri giyiyor. Bıyık sevmiyorum mesela bıyık uzatıyor saç sakal birbirine girmiş dış görünüş olarakta pek çekici değil açıkçası zayıf bacakları ince.
Ama buna rağmen ben çok sevdim liseden beri alttan aldım bir dediğini iki etmedim o zamanlardan beri çapkındı sürekli başkalarıyla sohbet ediyordu biz ayrılsak direkt başkasıyla sevgili oluyordu. Böyle bir tip yani. Kavga ettik bana a.. koyduğum dedi çok zoruma gitti ama ses çıkarmadım saygılı ol dedim üslup yanlış. Hiç takmadı bile. Biraz mağara adamlığıda var yani. İlgisi pek yok artık heyecan kalmadı benide tüketti böyle olunca bana sürekli yazan bir adam var tip olarak o da kötü ama mutlu ediyor yani gel görüşelim diyor kafede kahve içelim diyor yıllardır beni seviyor ve hayatına tek bir kadın almadı biliyorum bunu gel gidelim diyor buradan o ilgi gösterdikçe ister istemez ona kayıyorum buluşmak istiyorum ama evliyim rahat edemiyorum içim kötü oluyor ne yapmalıyım?
Kocam bana ilgi göstermediği için başka bir adamla konuşuyorum, ne yapmalıyım?