Kocamla 1 yillik evliyiz benden 5 aydir etkilenmiyormus nedeni ne olabilir onun haricinde bosanmak da istiyor ben istemiyorum bir anda nasil bu kadar degisti anlayamiyorum gozu baskalarina da kayiyormus evlilik ona gore degilmis beni uzebilirmis ben ona asigim ama ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 aydır neden durduk yere etkilenmiyor ki? Ya başkasını seviyordu seninle onu unutmak için evlendi ya da başka şeyler var. Büyü demişsin başka yorumda o da olabilir. Herkes yok boşan seni istemeyeni sende isteme diyor da bir kadın için severken böyle anlamsızca boşanmak kolay olmuyor. Eşinle konuşup neden böyle düşündüğünü anlamaya çalış. Evlilikten önceki hayatı nasıldı o da önemli. Hakkınızda hayırlısı olsun. Boşan diyenlere bakma. Boşanmak için evlenmedin, eşin madem evlilik insanı değildi evlenmeseydi. Evlendiyse sorunun ne olduğunu anlatıp adam gibi davransın
02 Yorumla
Soran+1 yılTakibi kabul eder misiniz
Soran+1 yılBiraz capkinmis
En İyi Cevaplar
+1 yılÇoğu evli erkekler yüzük takmıyor hoş bayanlarda da takmayan var ama sana tavsiyem kendine çeki düzen ver ve biraz alımlı bakımlı ol evlenmek çocuk oyuncağı değil baba evine dönüp sonrası daha da kötü bu dedigimi sakın unutma sen beni dinle eşin ne yaparsa yapsın sonucta senin yanına gelecek pişman olacak benden demesi hangi erkeğin gözü kaymaz ki başka bir kadına bunun için bosanilmaz hakim bile buna güler bu bir boşanma davası gerekçesi deildir boşanmaktan da vazgeç ayrıca unut bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılTakip attım kabul eder misiniz
Soran+1 yılBen de istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAdam sana dürüstçe derdini anlatmış ve ayrılmak istiyorum demiş daha neden uzatıyorsun ayrıl olsun bitsin. İllaki seni aldatması ve canını mı yakması lazım. Olmuyorsa zorlama seni istemeyeni sende isteme bu kadar basit.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yapamıyorum ama
+1 yılMerhaba , bu durumunuz metafizik unsurlar sebebiyle olabilir. Neticede bu insan sizinle , sizi görmeden evlenmedi. Onun şu anki kafası bence özgür olabilmek. Lakin sizin durumunuzu bilmiyorum. O evdeyken daha etkileyici görünmeye çalışmanız iyi olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
59Cevap
evinde dışarıdaki bayanlar gibi muamele yap derim.. belkide dışarıdaki bayanlar gibi bakımlı detaycı degilsin. boşanmaya kadar geldiyse bu mesele, ozm senin bagzi genetik karakterlerinden memnun kalmıyordur. Boşanmak istemiyorum demeden, onunla oturup tam olarak nelerden hoşlanmadığni sormalisin. bagzen erkekler bayanlara icini dökemez, isteklerini açıklayamaz. Bu yüzden de koz olarak boşanma tehdidi yaparlar. aslinda durduk yere ortada büyük bir mesele yok iken boşanmak isteyen, değişimi boşanma tehdidiyle yöntem olarak görür. Cünkü bir bayan ile ilişki kurma tecrübesi yoktur diye düşünüyorum.
13 Yorumla
Soran+1 yılMutlu degilmis
Soran+1 yılEvet sordum evli olmadığında mutlu olacağını söyledi
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Cinsel yönden kocanı çekemiyor olabilirsin Kocan bu durumu çekindiiği için sana anlatamıyor olabilir Birleştirici olmak lazım. Cinsel yönden fantezileri olabilir. Açıkça konuş kocanla sorunun temelini öğren. Sevmemesini sbebbini oda gör rota çiz. Baktın olmuyor hala ayrılırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın olarak gideni yanında tutmak için zorlama, ne zamanindan en de enerjiden ver.. bırak ne yapacak bakalım ama eninde sonunda pişman olacağı kesin geri dönmek isterse de kabul etme.. Emin ol bugunlerde geçer atlatırsın. Kikse Yuvasini bozmak istemez sevdiği adamı bırakmak ama sende bu muameleyi haketmiyorsun nihayetinde..
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Herkes dürüstlük istiyor dürüst davranınca da linç ediliyor adam açık açık söylemiş belli ki evlilik kararını çok erken aldı eski hayatıyla bağını koparamamis ama bir kaç yolu var yine de. Çünkü erkek basittir kolay yola gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılYolu ne
+1 yılRuh hastası olabilir illa ki kendinde sorun arama , boşanmak istemediğini bildiği için istismar edebilir
Millet hasta yemin ederim
12 Yorumla- +1 yıl
Ek olarak narsist olabilir, bu konuda araştırma yapın çok canınız yanar eğer öyleyse bırak gitsin
Soran+1 yılAilevi problemleri vardi
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anlaşılan şu ki;
Etkileyemiyorsun. Dışarıda gözünün kaydığı kadınlar kadar etkileyici ve albenili olmalısın.
Özel kıyafetler, özel karşılamalar olmalı. Bakımlı olmalısın. Çekici olmalısın.
10 YorumlaAblacım adam dürüstçe derdini anlatmış. Ha evliliğin ona göre olmadığını geç idrak etmiş ama hiç yoktan iyidir. İşler iyice içinden çıkılmaz hale gelmeden kendi yollarınıza gidin.
16 Yorumla
Soran+1 yılSeverek mi ayrilmaliyim
Soran+1 yılBuyu uzerinde durmaya basladim
- +1 yıl
Büyü olduğunu düşünmek, gerçekten sevginin bittiğini düşünmekten daha kolay biliyorum ama realite bu değil. Senden soğuduğunu söyleyen bir adamı sırf kendi duygularından dolayı yanında tutmaya çalışırsan, daha da beter soğumasına sebep olursun. Bırak bi gitsin, neyse derdi belası bi görsün.
Soran+1 yılEvet mantıklı olan bu sanirim kendi duygularim icin onu bu yasama zorlamam dogru degil belki degisir diye sabrediyorum birkac aydir
Soran+1 yıl5 ay once isyerinde bolumu degisti kadinlarla daha samimi hale geldi etkisi var midir
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılYuhh daha şimdiden bunları konuşabilecek seviyeye geldiyseniz bir kocan seni sevmemiş iki sorumluluk sahibi değil, üç kafasını karıştıran başka biri var ve karaktersiz. Çocuk oyuncağı mi ne bu
11 Yorumla
Soran+1 yılO da oyle diyor sorumluluk agir gelmis
+1 yıladam sana dürüst davranmış arkandan iş çevirerek aldatma vb. şeyler yapmasını istemiyorsan bir an önce boşan derim. Seni istemeyen, seni sevmeyen birinin yanında neden durasın ki? Senin sevginin ne önemi var artık onun için? Sakın kendinde hata arama seven insan bakımsız da olsan sever 7/24 aynı evin içerisindesiniz 7/24 bakımlı gözükemezsin. Bir sorun varsa da çözmeye çalışır bitirmeye değil. Tabiki söylendiği kadar kolay değil ama bitirmen en doğrusu bence
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama cok zor geliyor
- +1 yıl
Tabiki kolay değil. Ama böyle devam etmen senin için daha zor olmayacak mı daha çok canını acıtmayacak mı
Soran+1 yılDegisir belki diye bekliyorum
- +1 yıl
Bak işte biz kadınların hep yaptığı hata bu değişir diye beklemek zaten değişeceği kadar değişmiş fazlasıyla açık konuşmuş bu saatten sonra değişmez bir kaç ayda geçecek bir acı için hayatını zorlaştırma derim
Soran+1 yılHaklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözüne s. kayım ben onun. Madem öyle niye evlenmiş. O iti adam et. Zincirinden boşalmış kuduruk köpekler gibi toplum içinde öylee hoyratça dolaşmasın.
10 Yorumla
+1 yılErkekler bazen elindekinin değerini bilmez. Muhtemelen özgürlüğünü özlemiş olabilir ya da senin sevginden dolayı şımarmış olabilir. Senin yerinde olsam "tamam, boşanalim!" derdim aksi halde inat ettikçe senden daha uzaklacasak ve daha kötüye gidecek. Demesi kolay ama başka bir yol görmüyorum. İlerde pişman olup dönme olasılığı yüksek ama o zaman sen ister misin bilemem.
00 Yorumla
+1 yılSen ne yaparsan yap bitmeye mahkum ilişkiniz hicbir ilişki tek taraflı çaba ile yürümez boşuna uğraşmış olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın o cabalamiyor
- +1 yıl
O yuzden bırak gitsin bunun senin icinde onun icinde en iyisi oldugunu zamanla anlayacak ve sindireceksiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence kadınların ortak sorunu şu...
Evlenince her şey bitti diye düşünüyorlar.. eşleri için bir şey yapma gereği hissetmiyorlar... evlilik kankiliğe dönüşüyor...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın yollarını arıyor. Aklın yeni mi başına geldi andaval diyeceksin iyi bir ıslata ıslata döveceksin böylelerini.
01 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden boşanmak istiyor
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ten uyumsuzluğu olablt bizde de ilk zamanlar oldu ten uyumsuzluğu ve farklı sebebler ama çözümsüz değil halledilecek şeyler eğer başka bşe yoksa👍
015 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumumuz vardi sonradan oldu
Soran+1 yılSimdi hasta ama
Soran+1 yılİstesek de cinsellik yasamiyoruz
Soran+1 yılHpv
Soran+1 yılBana bulasir diye yasamak istemiyor simdi de ne yapacağım bilmiyorum
Soran+1 yılO riski almak istemiyor
Soran+1 yılZaten hpv cikali 1 ay oldu
Soran+1 yıl5 aydir etkilenmiyor bosalamiyor
Soran+1 yılNasil anlamadım
+1 yılBoşan ya da aldatsın. İki seçenek önünde. 1 yıllık ilişkide böyle olanı da bi zahmet artık sevme.
12 Yorumla
Soran+1 yılVallahi sasilacak sey
Soran+1 yılBen nasil bu noktaya geldik sasiriyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan neden etkilenmiyor gözü doymuyor demekki severek mi evlendin
06 Yorumla- +1 yıl
Ve sen hala aşığım diyosun adam seni istemiyorsa durmanın bir mantığı yok demekki
Soran+1 yılEvet severek
- +1 yıl
Severek de evlense bir erkek gözü dışarda olur daima doymak bilmez evindeki güzel meleği görmezler
- +1 yıl
O adam istemiyomuş seni dshs niye zorluyosun seni herzaman aldatır
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni istemeyeni sen niye seviyosun
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay böyle biriyle de evli kalmazsın be bacım... Napıcan at gitsin boşan yoluna bak
01 Yorumla
Soran+1 yılAsigim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılacilen bir şeyler yapıp kendine bağlaman lazım soğuma sebebi nedir onu bir an önce çözmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılİste nasil yapacağım
- +1 yıl
Detayları buradan sana açıklayamam
+1 yılİlgisiz misin özensiz misin yaşadıklarınızı bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılDegilim aslinda tam tersi hayatimi ona adadim
+1 yılTabi senden hevesini aldı karaktersiz. Şimdi başkalarına sardı
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle diyor o da
- +1 yıl
Zaten öyle önemli olan senin ona kendini kullandırmamandı sen verdikten sonra alan çok olur
Soran+1 yılAnlamadım nasıl yani
- +1 yıl
boş ver ya umarım düzelirsiniz
+1 yılDürüst adammış tebrik ederim ayrıl sende ne kendini paralıyon
02 Yorumla
Soran+1 yılAsigim hala
- +1 yıl
Aşk bazen yetmiyor
+1 yılEvlilik insanı değil haram seviyor belli ki saygı duy boş ver her insanın zevkleri farklı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seni aldatmanda kibarca açıklamış ya metres tutan mallardan olsaydı
- +1 yıl
*aldatmadan
ablacım bir şey olmuyorsa zorlamayacaksın ne sen üzüleceksin nede o
02 Yorumla
Soran+1 yılCok emek verdik
Soran+1 yılBen dayanamam ayriliga
+1 yılNe kadar sevsende ayrılmayı kafaya koymuşsa ayrılır
02 Yorumla
Soran+1 yılKoymus ama bana da kiyamiyor
- +1 yıl
Sana hayatı zindan eder
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı oturup konuşmak en mantıklı davranış olur
02 Yorumla
Soran+1 yılCozum bulamiyoruz erteliyoruz sadece
- +1 yıl
Ertelemeyin sevmediğiniz özellikleri birbirinize söyleyin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek bedenini keşfediyor
Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılboş ver gitmek istiyorsa yol ver adam açık açık söylemiş işte
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhanet ediyordur o zaman. Kaymış birine gözü şimdide altadıyor. Boşanıb onla işi yapmak istordur.. neyse bunlar bir fikir günahına girmeyeıim
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle dedi
Soran+1 yılBeni aldatmak istemiyormus
Cevap sahibi+1 yılOoo
Soran+1 yılAma ben asigim
Cevap sahibi+1 yılÇok acı bi durum
+1 yılZoraki s*kişten kulaksız çocuk doğarmış. Zorlama istersen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapabilirsin ki açık açık konuşmuş. Başka birisi var belli ki hayatında.
03 Yorumla
Soran+1 yılİste birsey yapamam mi
Soran+1 yılOnu seviyorum
- +1 yıl
Yapamazsın maalesef
Kendini nasil degerlendiriyorsun guzel olarak, erkekler gorsellige cok onem verir, digerleri hep ikinci planda kilolu isen kilo ver mesela
22 Yorumla
Soran+1 yılGuzel
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstemiyor işte sebebini sen daha iyi biliyosun biz nerden bilelim ya
01 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapma bosa
+1 yıltaze bi başlangıç, yeni aktiviteler, heyecanlar, geziler yardımcı olabilir. Ayrılmamak için çocuk yapma saçmalığına girmeyin aman da.
11 Yorumla
Soran+1 yılYapamayiz zaten
Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. fantezi yap gecelik giy azdır onu gece soyun üstüne atla seni yapmasını iste
10 YorumlaNe onur kırıcı bir şey kapıdan çık birdaha geri dönme çünkü hüsran ve hüsran yaşarsın bu kurtarılacak bir durum degil
01 Yorumla
Soran+1 yılUzgunum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bı adamı seviyorum ve evli.. karısından çok beni arzuluyor. Onu çok ama çok istyorum ama karısına kıyamıyorum o da ayrılmaz. Ama evli olduğunu öğrendiğimde boşancam anlaşamıyoruz diyordu..
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam sana evli olduğunu soylemedi mi basta
Soran+1 yılHevesi gecince birakir seni
Cevap sahibi+1 yılSöylememişti ben buldum evli olduğunu
Soran+1 yılKizim evli olduğunu bile soylemeyen adamdan ne bekliyorsun yol yakınken ayrıl
Cevap sahibi+1 yılBen normal düzgün bir kızdım. Önce kendine bekarken aşık etti. Etrafta onun gibi kimseyi göremiyorum onu çok istedim arzuladm. 2yillik sevgiliyken nisanlanmis ve evlendiler. Karısını seviyor ikimiİ de arzuluyor ama beni daha çok. Bunun örneğini veririm ama burada yazamam. Ben ayrılsın istemiyorum ama içimden benim olsun isteği de var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah uzak etsin böyle erkeklerden. Ne saygısız bir tutum ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya sende aradigin i bulamadi ya da baskasi var.
00 Yorumla
+1 yılAblacım böylelerin gözünü çıkaracan tabağa koyacan
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım seviyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence senin kocan sapjtmis ilk günkü gibi hiç bir zmn olmaz normallesir kocan her gün biri ile yatmak isteyen doyumsuz sapık biri baskaisna gitse aynısını yaocak
05 Yorumla
Soran+1 yılUzuluyorum bu duruma onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılEwt öyle ama senin çok var bu durumda olan ne bileyim tövbe etsin namaz faln kılsın iyi olur
Soran+1 yılBir ara baslayacakti sonra vazgeçti
Cevap sahibi+1 yılDua et çaresi bu
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm adına ama dua et namaz kıl dua iste bunların çaresi konuşmakla olmuyor
+1 yılİlgisiz mi bıraktım adamı birden neden oyle olsun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılTum ilgimi ona veriyorum
- +1 yıl
Yazın detaylı konuşalım isterseniz
- +1 yıl
Ben de evliyim belki yardim olacak fikrim olur
- +1 yıl
Oturup konustunuz mj. esinizle sorun ne diye
Soran+1 yılKonustuk erteliyoruz su an
- +1 yıl
Çok sevindim adınıza inşallah daha da iyi olur düzelir araniz
Etkilemek için farklı bir şeyler dene belki tekrardan kalbini kazanabilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBosanman gereken konular var bence
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 yillik evliyim
- +1 yıl
Cocuk yoksa sıkıntı yok hemen kurtul
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Belkide başkası vardır
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Soran+1 yılNasil anlarim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende cilve isve gorememis yatakta da pasifsin sanirim
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yıle madem biliyosun sorunu.. coz durumu
Soran+1 yılHpv
Soran+1 yılNasil yaklasayim
Cevap sahibi+1 yılgecmis olsun
+1 yılBakımlı bir kadın mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet eskisi gibi olmasa da
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Başkası vardır hayatında seni aldatıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefon elinde surekli
Soran+1 yılBiriyle bulustu tanisti
+1 yılNiye evlenmiş ozaman
03 Yorumla
Soran+1 yılO da boyle olacagini bilmiyormus
- +1 yıl
Çocuk oyıncağımı bu
Soran+1 yılBen de öyle dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılbakımsızmısın son zamanlarda
06 Yorumla
Soran+1 yılBiraz
- +1 yıl
Seksi olmak zormu senin için
Soran+1 yılBeni beğendiğini söylüyor
- +1 yıl
beğenmek ayrı cinsellik apayrı bence. seni yoldaki herkes beğenebilir ama senle yatağa herkes girmez demi.
- +1 yıl
hayvanla yapıyorlar ne demek herkes yatmaz
- +1 yıl
@AmorParaSiempre bayanın seçiminden bahsetmiştim ben. Ona bakarsan nefes alsın yeter deyen erkek çok
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılErken bitmiş heyecan nedenki
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum severek evlendik
- +1 yıl
Sonra neler oldu Cinsellik nasıl?
Soran+1 yıl5 aydir etkilemiyormusum onu
- +1 yıl
başkası etkiliyordur kesin
- +1 yıl
bakımına dikkat et evde özenli giyin
Soran+1 yılZaten biriyle konuşurken yakaladım
- +1 yıl
Ondandır sen dediklerimi yap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAranizda cinsel sorunlarınız var büyük ihtimalle ondan dolayı olabilir dedikleri
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet var Şu an hastaligi sebebiyle ama ondan once de varmis bu durum
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir hastalığı var peki
Soran+1 yılHpv
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin peki
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılGizli hesap
Cevap sahibi+1 yıltamam bekliyorum
Ne demeye evlenmis o zaman
11 Yorumla
Soran+1 yılAsk evliliği oysaki
O Seni istemiyor , o ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum ama
+1 yılsenin ki de başkalarına kaysın
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz boşan derim.
00 Yorumla
+1 yılIstenmedigin yerde niye duruyorsun
00 Yorumla
+1 yılKendini çokmu saldın bakımsızmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSende yenisini bul, bu kadar kolay.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum kimseyi onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılO seni sevmiyor
Sen sevmediğin erkekle olurnusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri var
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi
Soran+1 yılBeni seviyorsa neden
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam benden etkilenmiyor, gözü başkalarına kayıyormuş. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler