2033 gibi yani nasıl olur?
bence daha dindar olacak çünkü suriyeliler ve pakistanlıar doluştu ülkeye %10 falan dincileşir ülke
daha dinci
daha dinsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2033 gibi yani nasıl olur?
bence daha dindar olacak çünkü suriyeliler ve pakistanlıar doluştu ülkeye %10 falan dincileşir ülke
Allah Allah diyen ülkeyi soyuyor! Bismillah çeken haram yiyor. Devlete atanan imam diğer insanların hakkına girip atanıyor ve millete kül hakkı en büyük günah diye anlatıyor. Bu toplumda bu düzende kim dine inanır? Boşuna mi camilere giden genç sayısı azaldı!
türk olara az ama türkler fazla çocuk yapmıyor zaten 1-2 falan araplar 4-5 tane yapıyor onlar dindar yapacak ülkeyi
Daha dindar olur. Suriyeli ve Pakistanlıları saymıyorum. Keza gerçekten z kuşağında olup dindar ve namaz kılan insanlar tanıyorum. Ayrıca dindarlaşmasından niye bu kadar korkuyorsunuz. Herkesin din ve inanç özgürlüğü vardır. Keza kimsenin size karıştığında yok.
korkma değil kin
Cevap
11Cevap
umarım dinsiz olurlar. ben Ateistim
Bizi yaratan bize güzün hissi veren sevinç hissi veren Yaradanımizi dini herdaim bakidir hicbirsey terazide şaşmaz hak dili doğruluk dili kötülüğü yasaklar iyiliği sevenleri sever böyle bir dinde yaşadığımı için sonsuz şükürler olsun sonsuza kadarda öyle olurum laik biri olurum bana yetiyor..
Hazâl hâl, sunnetullah'il kat'i vechinde abesle iştigal. Kıyamet vakti ancak dinsizlik hâkim olduğu zaman vuk'u bulur. Bilakis o ana kadar hak ve batıl mücadelesi devam eder, ve bazen hak bazen batıl saltanat eyler.
bu gidişle daha dinci çünkü 10 milyon arap afgan ve paki ülkemize akın etti modernleşmeleri 30 yıl sürer
Şeriat gibi bir durum söz konusu olursa vatandaşlıktan çıkarım.
Dindar olsun ne çıkar? Zorunuza mı gidiyor? Öldükten sonra hesabımızı Allah'a (c. c) ye vereceğiz, taptığınız şahsiyete değil.
senin beynini develer sksin
senin kafan putlaşmış, İslam sadece Araplar'a değil, tüm insanlığa gönderilmiştir. Sen Ata'na tapmaya devam et, ölünce görürsün akibetini.
Daha dinci ama daha az dindar bir yer olacak gibi
Anca yobaz dinci olurlar. Ama umarım dinsiz olurlarda dinle ayakta uyutulmazlar.
Dinle öyle sömürdüler dinden öyle soğuttular ki yeni nesil inanmıyor
gercek z kuşağı medresede yetişiyor gümbür gümbür geliyor hepsi
medresede yetişenler gtten verenler genelde
kemalistler o dediklerin
daha dinci çünkü müslümanlat türk mülteci farketmeksizin 5 er çocuk yapıyolar
Daha dindar olacak. İnsanlar uyanıyor artık.
Şimdiden ülkenin yüzde 70'i ateist gençler. 10 yıl sonra değil müslümanlık din kalmaz Türkiyede din
gençlerin %80i müslümandır
bir dakika bile düşünmeden daha dindar diyorum :D
bence de baya dincileşir yaşanmayacak ülkeler grubuna girdi son 3 yılda tece
ee ülkenin %90ı musluman dedigin gibi ortadoğu halkının göçmesiyle daha da artıyor bu durum
türklerin küçük bir kısmı dinden çıkar 10 yıla ama mülteciler yüzünden %92 müslüman olur bu sefer de sfsdfsfd
dıştan gözüken dindar, içeriden dinsiz.
Kerhanede müslüman ariyorsun
daha dinsiz
mümkün değil 8 milyo müslüman arap geldi
yakında türk dediğin %50 olacak sadece çocuk mu doğuruyor türk kadını sdasd
Geleceği ALLAH bilir
sanki çok şeydi de..
%65i dindardı ülkenin %75i dindar olacak gibi
dindar insan yobazdır zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?