Bazen olur ya bir şey anlatırsın karşındaki seni dinliyor gibi yapıp ama aslında dinlemediğini anlarsın🙄 Bu durumda tepkiniz ne oluyor?

Bazen olur ya bir şey anlatırsın karşındaki seni dinliyor gibi yapıp ama aslında dinlemediğini anlarsın🙄 Bu durumda tepkiniz ne oluyor?

arife günü mesela kız kardeşim 23 sularında abla gel terasta sohbet edelim dedi o sıradan protez tırnak yapıyor kendine
sonra bişeyler anlatıyorum karşısında ki koltukta oturuyorum bacak bacak üzerine baktım bizimkisinden ses yok duraksadım hâlâ yok ayağımla dürttüm ulaştım valla ona 😂 seni gebertmemi mi istiyorsun ne dinlemiyorsun beni kafanı kırarım
abla elim işte ama kulağım sende 😂
Sen beni dinlemiyorum diyorum ya da ben en son ne söyledim diyorum. Cevap veremiyor... Ben de hadi canım daha sonra görüşürüz diyorum ya da orada sohbete son veriyorum. Bu kadar basit...
Sen beni dinlemiyorsun olacaktı. ( Klavye otomatik tamamlama hatası)
Bu durumda karşıdaki genelde evet, hı hı gibi cevaplar verir. Ben de bu durumu kullanır 1 milyon avroo isterim. Evet ya da hihi dedi mi tamamdır bu iş 😂😂😂
Cevap
12Cevap
Konuşmayı kesiyorum
Anında uzaklaşırım, bir daha da yazmam için ölecek kadar hasta olması falan gerekir
Hayırlısı olmuş, boş ver :) asfaf Allah'ım yaaa
Uyarırım onu, yüzüne çarparım. Benim için değerli biridir ondan yaparım. Değilse de anlatmam..
Kısa keserim. Ve o kişi bunu sürekli yapıyorsa ona bir daha zor bir şey anlatırım başka tepkim vermem.
Onu benim arkadaş yapar dinliyormus gibi gözükür anlatırım aynı şeyi baska sekilde anlatir her seferinde tokatı yer benden🤣
kalk karşimdan bi sie git kırarım kulagını gozunu
Azının ortasına ıslak tuvalet terliği ile şaplak atarim 😅😅😅
bir daha ona hiçbir şey anlatmam o anda sohbeti keser tepkimi koyarım zaten.
İlgi alanına hitap etmeyi drnerim yoksa susar onu konuştururum.
İşte böyle derim, konuyu kapatırım.
Karşılığını hunharca alır
Sohbeti keserim
quiz yaparım
Tepkisizlik, umursamam
umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?