Hepinize selamlar 🥳🎆🎇✨🎉🎊✨
Spor, Dizi & Film ve Gamer etiketlerinin yegâne fenomeni kankim @SkrErd37 nin bugün doğum günü
Nice mutlu senelere, ak sakallı dede olasın inşallah😂🥳🌟✨🎊🎉
Doğum gününüzü ailenizden başka kutlayan var mı?

Hepinize selamlar 🥳🎆🎇✨🎉🎊✨
Spor, Dizi & Film ve Gamer etiketlerinin yegâne fenomeni kankim @SkrErd37 nin bugün doğum günü
Nice mutlu senelere, ak sakallı dede olasın inşallah😂🥳🌟✨🎊🎉
Doğum gününüzü ailenizden başka kutlayan var mı?

Annem babam birde üç en yakın kız arkadaşım kutlar onun haricinde sanmam ben demedikçe yarın doğum günüm diye, kimsenin aklına gelmez bu hep böyle oldu..
Doğum günün kutlu olsun nickine bakınca aklıma başka şeyler geldiğini söyleyince gülüp evet benziyor diyen insan😂😃
selammm...
Bizim manyak dostumuz. Tabi unuttuğumuzu sandın demi biz unutmayız 🥳🥳 piss yengec seni iyi ki dogdun iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun bebisko hep bizimle kal @SkrErd37 iyi ki doğdun 🥳🥰🎂🦠
Çook çok doğum günün kutlu olsuunnn can dostumm 🎉🎉 iyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki bizimlesinn. Nice mutlu senelerin olsun inşallah 🌸💫💎💛 @SkrErd37
Hoaydaa eline sağlık @MustiEmre teşekkür ederim paylaşımın için 🥳
Cevap
4Cevap
Ailem kutlar ve yillardir belki ara ara konuştuğun canim arkadasim araliksiz her. Dogum gunumde 00.00 da mesaj atar baskada kimse kutlamaz , bakalim az kaldi 3 Ağustos kim kutlayacak gorucemm ,🙈
Umarım 😅😅
Kendisini tanimiyorum fakat dogumgunu kutlu olsun nice mutlu yaslar dilerim.
Arkadaslarimlada kutlariz her sene. Farkli arkadas gruplarim var o yuzden birden fazla dogumgunu kutlariz.
Doğum günümü ailem de dahil kimse kutlamadı şimdiye kadar. 😅
Doğum günüsü kutlu olsunnnn 🌷🌷🌷
Doğum günün kutlu olsun 😀
Yok genelde neredeyse kutlayan yok
Ailemden başka kutlayan baya var :)
@SkrErd37 sağlıklı ve mutlu nice yaşlara 😊
Evet arkadaşlarım da sevdiğim de kutluyor
Kendisine mutlu yıllar dilerim🎂🎉
Kedilerine mutlu yıllar dilerim hayır kimse kutlamaz beni sadece KS kutluyor
Mutlu yıllar caps canavarı 🙏🦁
Hatırlayan bile olmaz bende kutlamam
Yakın arkadaşlarım kutlar akrabalar vs