Arkadaşlar esnaf bana küfür edicekmiş gibi bakıyor sizce ben çok gıcık ve pinti birisimiyim yoksa tutumlu ve olması gerek birisimi?

Üniversitemi köy hayatı olan ancak ultra zenginlerin de olduğu bir şehirde okudum ve okuyorum yeni yeni büyükşehirleşiyor şehir. 4 yıl boyunca kendi memleketime dönmedim döndüğümde ise aradıklarımın hiçbirini bulamadım. Memleketim türkiyenin en büyük ilk 5 şehrinden birisi ancak misal eczaneye gidiyorum vitamin damlası alıcam o damladan yok şöyle muadili var gibi cevap alıyorum ben muadilini istemiyorum diyorum bana söylediğim markanın daha düşük içerikli olanını ve sprey formunu satmaya çalışıyor adam almayınca haliyle sinirleniyor. Pazara gidiyoruz yumurta alıcam tavuğu neyle besliyosunuz diye sordum cevap gelmeyince 1 tane yumurta aldım adam sövücekmiş gibi bi baktı D:FKFHDKDJDJ off çok komikti yaa ama sarısına bakmak için öyle aldım sarısını beğenmiyceğim o parlaklığı göremiyceğim yumurtadan niye 30 tane alıyım meyve sebze alıcam parmağımdan uzun yapraklı naneler kocaman kocaman semizotları tohumunu nerden aldığını bilmediğim domatesler salatalıklar küçücük içi çekirdeksiz, zeytinler ise üniversite okuduğum bölgede ege tarafında kilosu 18 20 TL iken döndüğüm şehir hayatında Marmara bölgesinde 60 tl parasınıda geçtim hep etsiz etsiz zeytinler tadları tuzları desen yok bunlara tabi soruyorum hangi gübreyi kullandınız hangi ilaçları kullandınız tohumunuzu nerden aldınız diye hiç bişey alamadım. Benle gelen annem ve teyzem ise bi çıktılar gün boyunca nerden baksan 500tl para harcadılar. benim içim gitti sizce ben çok mu pinti ve üniversiteli kafasına alışmış biriyim yoksa gerçekten tutumlu ve olması gerektiği gibi birimiyim, para çıkacağı zaman misal güvendiğim bi kasaptan istediğimi alırım, güvendiğim dondurmacıdan istediğim kadar dondurma alırım ancak gidipte biyere oturup 2 Türk kahvesine 80 TL vermek bana absürt geliyor ve gittiğimiz o kahvelere o parayı verdiğimiz yer hınca hınç doluydu. Resmen insanlara bu tüketim çılgınlıklarından dolayı tiksinerek baktım.

Arkadaşlar esnaf bana küfür edicekmiş gibi bakıyor sizce ben çok gıcık ve pinti birisimiyim yoksa tutumlu ve olması gerek birisimi?