Sizce ben çok mu cimriyim?

Çalışıyorum 5 bin maaşım var bankada 130 bin birikmişim var.
Geçen 1 günlüğüne bir iş için Ankaraya gittim işim uzadı hafta sonu dahil 4 gün kalmak zorunda kaldım. Otele gittim. Soğuktu ben gömlekle gitmiştim. Üzerime bişey almamıştım, satın alsam dedim, bir sweet 90 lira bir trench 450 lira idi ben de bişey almadım. Otelde battaniyeye sarılıp oturdum.
Uçak 290 liraydı, ben otobüsle 90 liraya gittim. Dinlenme tesisinde karton bardakta çay 5 liraydı fiyatını duyunca almadım , otobüsün içinde ikram edilen çayı bekledim.
Restorana gittim menüdeki en ucuz yemek olan 30 liralık pideyi sipariş ettim.
Oteli seçerken de 15 tane yeri aradım en ucuz fiyat veren yere gittim.
Ben genelde böyleyim, ama kıyafetlerim genelde pahalıdır. Giydiğim gömlek falan 250 300 liradan daha aşağı olmuyor genelde. Çünkü ucuzların tarzını duruşunu beğenmiyorum. Botoks, cilt bakımı, gözaltı ışık dolgusuna falan 8 bin vermiştim ama pişman değilim sonuç iyi oldu. Ama 8 bin ödeme yaptığım gün moralim çok bozuktu yüzüm gülmüyordu o para bana evlat acısı gibi koymuştu 😂 çok beğendiğim pahalı bi kıyafeti aldıktan sonra bi suçluluk bi mutsuzluk çöküyor üstüme neyse ki ertesi gün geçiyo.
Bi keresinde uçakta suya 10 lira vermemek için saatlerce susuz bekledim eve gelince su içmiştim.
Yani nedir bu bilmiyorum dengesiz miyim, cimri miyim, neyim bilmiyorum? Sizce?
Sizce ben çok mu cimriyim?