Merheba bence insan kendi için para kazanır eğer kendi kazanıyorsa kendi içinde harcamalı ve yalnızca ailemle paylasirim parami ablam annem babam cunki onlar bana baktilar yardim etdiler maaşım kendime yetiyor lakin bir düğün doğumgünü oluyor yakın olmadığım biri ise gitmek istemiyor um çoğu zaman gitmiyorum Paramı kendime harcamak isteyorum ve bir tane yakin arkadasim var hediyelesiriz bazen hesabi odeyince birimiz sonra diger imiz oderiz onunla raziyim ama yakin olmadigim kisiler benden kalem bile isteyince vermek istemiyor um ala bilecek durumu varken benden neden istiyorki Üzerime ne görev düşerse yaoarım lakin yakimolmadigim birine kahve bile almak istemem
Lakin sadaka konusunca farkliyim evdt parami rahatlikla verirdim çünki o bunu kazanmıyor lakin böyle birbirine birseyler ismarlauan insanlar bu fakir insanlari görmüyor neden parami onlar icin harcayayim ki hatta bir kalemimi bile zaten sonra sinda geri vermiyorlar benden her para isteyen fakir rahatlikla para verirdim ama biri istemez ss veremem
Eski esyalarimi ihtiyaca olan insanlara veririm lakin borç para veremem (ijtiyaci olana verirdim fakir) zaten geri vermiyolar
Düğüne gitdigim parayi kendime fakirlere harcarim sevmiyorum oyle ortamlari Ben gidiyoruum sonra arkamdan konusurlar birgun oşbirsey isteyince yapmazsam
İnsanlar çikarci ve Ben onlarin anlamsız dogum gunlerine para vermek istemiyorum yurtdisinda boyle mi? Anlamsız surekli para toplamak Ben parami kendime icin kazaniyorym neden yakin olmadigim birine vereyim ki herkes bir-birinin dedikodusunu yapiyor zaten dedikodumi yapan birinin neden dogumgunune gideyim ki
Anlamsiz. pek sevmem diger insanlarla iliski kurmayi
Fakirlere bolca veririm yemek alirim 🩷👽
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar