Ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl evlilik?

Daha önce de yazmıştim altı aylik evliliğim var ve ben kafayı yemiş durumdayım hayattan bıkmış ne yapacağıni şaşırmış durumdayım hayattan koptum resmen eşim ciddi anlamda sıkıntılı doğru dürüst sohbet etmiyoruz ettiğimiz sohbetker ya birilerinin dedikodusunu yapar birilerinin hayatını dalgaya alır ve fark ederim ki beni sohbetin içine çekmiş durumda normalde asla böyle bir insan değilim tüm dünyası kendini birilerine kanıtlama gösterme çabası içinde sürekli her şeyi paylaşan her olanı story atan birisi kendi içimizde özel bı anımız yok çünkü hepsi story de aleni duruyor ve mesala maddiyat la yapılan bir şey oldu mu kendi aile üyelerini story e kapatır işte görüp özenip eşleriyle sorun yasamsinlar onlar yapamıyor diyor benim aile üyelerim için de aynı şey geçerli değil mi dediğim zaman banane onlardan umurumda değil gibi saygısızca düşüncesizce bir cevap aldım bir yere gitsek bir şey yapsak o anın veya oranın tadını çıkarmayı bırakın rahatça oturmak haram halde çünkü paylaşım yapmak zorunda hanımefendi ve artık konuşmalarımız paylaşımıma şu kişi baktı şu kişi bakmadı şöyle dedi ben bunu dedim vs vs şuraya gidelim bunu yapalım paylaşım yapacam vs vs bu söylediklerim sadece milyonda biri belki diyen olacak altı aylik evlilik de bunlar mı oluyo falan filan inanın ki anlatmaya mecalim yok çünkü duygu duaunce refleks lerim ölmüş durumda neyi nerden nasıl anlatacam bilmiyorum kelimeleri toplayinca tekrar yazarım umarım buraya yazıyorum cunku dönüp arkadaşlarıma aileme de anlatamıyorum çok boktan bir durumdayım anlatsam kiciyla gülerler 😀(siz gülmeyin ağlayarak yazıyorum) kafamı toplayinca tekrar yazacam bana bir çıkış yolu gösterin bu konuları kendisiyle konuşuyorum ya küsüyor ya da alakasız alakasız konuşup sen bana bunu almadın bana şunu yapmadı ailen sen ailne düşkunsun dünya benim başıma dar ailesine düşkün senden daha başka insan yok demeye başlıyor bakıyorum ki midem bulanıyor haklısın falan deyip konuyu kapatmaya çalışıyorum (en az iki saat sürüyor bazen günlerce ) .
Ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl evlilik?