Bunlar niye benimle uğraşıyorlar?

Eşimin ailesi beni istememişti biz kendimiz evlendik 5 senede işte eşyaları falan anca alabildik. 4 aydır evliyiz düğün nişan kına yapmadık gelinlik de giymedim. Eşimin kardeşleri de evlendiler bizden 3 5 ay kadar önce tam olarak bilmiyorum. Onları istemişler herşeyleri tam olmuş. Şimdi benimle uğraşıyorlar sanki başka işleri yokmuş gibi. Eşimin ailesiyle 5 yıldır görüşmüyorduk hala görüşmüyorum ama bu kızlar altınlarını düğün fotoğraflarını falan işte gözüme sokmaya çalışıyorlar. Kendilerini engelledim, hiç konuşmuşluğum yok tanımıyorum da, fake hesaplardan yazıyorlar yani cidden sinirim bozuluyor artık. Kimseye hiç bir şey yapmadım, kimseyle bi alakam yok, kendi hesabımda eşimle fotoğrafım bile yok gösteriş yapmayı sevmiyorum. Eşime milyon kere demişimdir bırak beni ailenle barış diye. Ailesi beni tanımıyor bile nasıl bir insan olduğumu bilmiyorlar. Benim olmadı diye üzülmüyorum kendim kabul ettim zaten. Ama niye benimle uğraşıyorlar cidden üzülüyorum çok hassas bi yapım var zaten benimle uğraşmasınlar ya
Bunlar niye benimle uğraşıyorlar?