Neden böyleeee yapıyorlar bana?

Boşanmış bir kadınım kaç sene sonra hayatıma birini aldm ona boşandıgımı ve nişanlanıp ayrıldıgımı söyledm aldatıldım ve şiddet gordm dedim kendisi ihanet etti ve evlı kadınla ılıskısını ogrendm ayrıldm her tartıştıgımızda senı kocan bıle sevmemış sen kötüsün zaten sen hıc bırseyı hak etmıyorsun nişanlanmışsn o bıle bırakmış evlenmışsn kocan bıle seni sevmemış bırakmış baskasınla sen yanlız kalmaya evde kalmaha mahkumsun kımse seni istemiyor bende baskasının artıgını almam zaten dıye kelımeler kullanıyordu hakaret edıp duruyodu tedavı olmam lazım senin beni herkes seviyor senın eskı kocanı anlıyorum neden seni aldattıgını şiddet gösterdigini hak etmişsin senin gibi bırısı sevılmeyı hak etmıyor dıyıp durdu bütün ilişkilerimde ayrılan terk eden bendım onu da terk ettim ama ben seni terk ettim sen degil seni kımse istemiyor işte o yuzden bana yazıyosn benım peşimde koşmaya calısıyosn ama seni kım napsın dıyıp durdu kımsenın peşinde koşmadm sadece aldattıgı kadına yaptıgına bak kocan var evlı cocuklusun baska adamlarla erkeklerle olmak nedır dıye mesaj attm kadında ona gitmiş bana kuzum dıyo dıye hesabında 3 bıne yakın erkeklerı takıp eden kadını bana namuslu o sen namussuzsun kendıne bak once dıyıp durdu bana bunları dıyen erkegın yası 32 evli olan kadın da annesı yasında bende kocası varken ya da kendısı varken sana mı dusuyo baskalarının karısını savunmak korumak namus kavramını bılmıyosun kocası varsa evlıyse 3 bın tane erkek eklemez namusluysa da senın evlenecegın kadın tıpı öyle dememkkı umarım benım evlılıgımle yaralarımla dalga gectınız annenle ıkınız sızınde basknınıza gelsın ben belkı göremem duymam hayatta olmam ama bi insanın yasantısınla dalga gecmeyı allah sıze de yasatsın basınıza gelınce gorursunuz herseyı unut ama bu lafımı sakın unutma dedım

Neden böyleeee yapıyorlar bana?