Neden böyle davranıyorlar bana?

Artık çok kötü hissediyorum bıktım kızlar durduk yere dışlıyorlar, göz deviriyorlar başarılı olduğum konuları küçümdüyorlar bazen dalga geçiyorlar çantan çok şiş, tenin çok beyaz ruh gibi... Ve bunu bir zamanlar yakın olduğum kişiler yapıyor tanımadıklarım bile durduk yere omuz atıp göz deviriyor bazen erkekler (erkekler genelde omuz atıyor göz devirmiyor) bazen kızlar erkekler de mesela birgün acayip iyiler dünyanın en iyi insanı gibiler ben demeden yardım ederler eşyalarımı taşırlar falan ertesi gün bir soğuklar tip tip bakarlar falan ya da bazıları var sürekli her dakika dalga geçiyorlar mesela bir soru cevaplıyorum arkadan o dediyse kesin yanlıştır falan diyor ya da yanlış yaptım zekana hayranım, onu hangi arkadaş dedi diye bağırıyor benim dememi bilmiş olmasına rağmen dünde baba sürekli şeytan diyen bir çocuk var (önceden tatlı kız derdi bana halbuki) geçen gün kızlarla makyaj konusu açıldı bende fikrimi söyledim o çocuk sen makyaj mı yapıyorsun dedi bende tabiki mağarada mı yaşıyorum okulda yapmam o ayrı dedim çok doğasında ondan dedi ya bir git alla sen başka çocuklar omuz atıyor bazıları önümü kesiyor ha adlarını bile bilmem farklı sınıftalar okulun şu popiler çocukları bile ya geliyor onca insan içinde tek muhabbeti olmayan bana naptın diyip duruyor kantinde kantinin içine girip sırada olan benim yanıma geliyor vs vs hayır bide tip tip bakıyorlar bir tane çakacaksın

Güncellemeler
+1 yıl
Bildiğiniz dalga geçiyorlar yazıklar olsun püü onlara benim gibi melek gibi bir kıza da yapılmaz ama bu karma onlara uğrayacak illa kii
Neden böyle davranıyorlar bana?