Avrupa'ya yerleşeceğim
Bende sarışın renkli gözlü beyaz tenliyim bana ırkçılık yaparlarmı? Ben sanmıyorum çünkü onlara benziyorum?
Avrupa'ya yerleşeceğim
Bende sarışın renkli gözlü beyaz tenliyim bana ırkçılık yaparlarmı? Ben sanmıyorum çünkü onlara benziyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
davransınlar ler lar çoğul eki birleşik yazılır ben de ayrı yazılır de eki burada dahi anlamında kullanılmıştır mı soru eki her zaman ayrı yazılır
Yüksek lisans mezunu olduğum halde bunları öğrenemedim gel öğret bana
Türkiye’den daha ılımlı ve sıcak kanlı insanlar ben 2 yıldır bir kere bile irciliga uğramadım.
Bende öyle düşünüyorum buradakiler abartıyor
Palavra, turkiyede insanların aşağılık kompleksi sadece o. En Irkci denilen fransadayim yaşadığın yerde ve is çevremde herkes güler yüzlü sürekli insanlar yolda markette birbirlerine selam veriyor gülümsüyor.
Sağol ya gerçekten rahatladım
Rica ederim kimseyi umursama, sadece iyi bir araştırma yap geleceğin ülke konusunda zorluk çekme
Teşekkürler ☺️
Rica ederim iyi geceler🫶
Sırıtmazsın aralarında. Ya doğudaki kızlar gibi gözler kalemli esmer kalın kaşlı olsaydın?
Evet o zaman belli olurdu
Rus tipindeyim sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Yok yok devam et 👍🏻 sitedekilerin %90ı zaten sarışın renkli gözlü beyaz tenli hatta 90-60-90
Ülkemizde sarışın renkli gözlü oranı gerçekten çok fazla
Ailem hep böyle
KS kullanan kızlar da tesadüf eseri hep aynı tipteler 😂 hiç görmüyorum esmer kahverengi gözlü koyu tenli falan
Yaparlar nasıl olursanız olun orta doğulusunuz Avrupalı değil
Ben Balkan göçmeni yım
Abartıkdığı kadar ırkçılık yok
Bende öyle düşünüyorum bizimkiler her zamanki gibi abartıyor
O kadar tanıdığım var orada hiç denk gelmediler yok denilecek kadar az
Tip den ziyade davranışlar daha önemli aslında
İstanbul Avrupa yakasında yetiştim
Mesleğin nedir?
Mühendisim
Yaparlar ülkesine göre tabi de
Onlara benziyorum neyime yapacaklar anlamadım
Tek mesele ten mi sence