Bana neden kötü davranıyorlar?

İş yerinde çalıştığım iki kadın bana karşı kötüler. Bu kişilere karşı kötülük falan yapmadım. Herkese karşı saygılıyım bu iki kişi dışında bir çok kişi beni seviyor ama bu iki insan beni başkalarına karşı kötülemeye çalışıyorlar. Bana durduk yere üzerime geliyorlar. Bir ara D ile başlayan bir kadin beni çocuğunu azarlar gibi bağırdı. İş yerinde bir hatam yüzünden. Ben o an bir şey demedim ama sinirden işime devam ettim o sırada ağlamamak için zor tutmustum ama yine de az da olsa gözümden yaş geldi. Yanımdaki iş arkadaşim durumu gördü o kadını azarladı. İş arkadasim o kadın yüzünden işten ayrılacaktı az kalsa. Neyse ki bir süre o kadını 1 gün görmedim. Sonra yine görmek zorunda kaldım. O olaydan sonra D kişisi Ş ile başlayan biriyle birlikte bana karşı dedikodu yapmaya başladılar. Benim disimdaki kişilere iyi davranıyorlar sadece bana karşı böyle yapıyorlar. Benim iş yerinde hatam onları mutlu ediyor bundan malzeme yapıyorlar dedikodu olarak. Bugün yeni biri geldi iş yerine. O kişiye işi öğretiyordum. Ş diye kişi dediği laf şu: İşi öğrenmiş te başkasına iş öğretiyormuş gibi iğneleyecegi anlamda konuştu. Bu kadın beni deli ediyor laflariyla. bu iki insan yüzünden iş yerinde motivasyonum düşüyor iş yerinde performansım düşüyor bu iki insanın dengesiz davranmaları dan dolayı. Hayır bu kişilere karşı bir şey yapsam tamam o zaman anlarım ama bu iki insan sadece bana karşı kasıtlı yapıyorlar ve ne olduğunu bilmiyorum. İş yerinde iyi olmamı istemedikleri için mi yapıyorlar.
Bana neden kötü davranıyorlar?