4 aydır işim var çalışıyorum aynı ortamda benim gibi çalışan 7 8 kişi daha var hepsi erkek genel olarak işimiz dışarda oluyor yani dışardayız toplum içindeyiz ve aralarında en çekingen utangaç pasif sessiz durgun mutsuz anormal olan kişi de benim onlar gibi sosyal girişken konuşkan olamıyorum ve her konuda benle dalga geçiyorlar alay ediyorlar beni ezik gibi görüyorlar mesela kız konusunda çok üstüme geliyolar ben rahatsız oluyorum en sevmediğim şeydir insanın hayatına özel hayatına karışmak ve bana diyolar 30 yaşına gelmişsin hiç sevgilin kız arkadaşın olmamış ilişki yaşamamışsın falan erkekliğime laf ediyorlar mesela kendileri çok sapık bir kız görünce hemen kötü düşünüyorlar ve benden de aynı şeyi bekliyorlar düşüncemi merak ediyorlar bir kız gösteriyorlar git şunla konuş diyolar ben hayatta yapamam yapamıyorum öyle şeyler işte neden hâlâ benle uğraşıyorlar bıktım artık
Cevabın nedir?
+1 yılAhh be hayat bu bende birkere maça gittiğim de sırf herkes küfür ediyor ben etmiyorum diye dışlanmıştım. Dünyanın çivisi çıkmış, herkesi kendine benzemek veya kendi gibi görmeye çalışan sayısız insan var. Buna çözüm çare bulamazsın, bence takmamalısın. Hele ki yanlış yolda olduğunu düşündüğün birinin moralini bozmasına izi verme. 🙂
23 Yorumla
Soran+1 yılÇocukluğumdan belli böyle biri oldum zaten ilkokulda lisede mahallede askerde ve şimdi de işyerinde belki de benim toplumdan uzak kalmam gerek
- +1 yıl
Aşağıdaki yorumları biraz kale alabilirsin mesela herkese kendini bu şekilde gösterdiğin için bunları yaşıyorsun.
Soran+1 yılKendimi olduğum gibi gösteriyorum farklı gösteremem ki çünkü ben buyum ve insanlar da beni bu halimle görüyorlar tanıyolar
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış, bence en iyisini sen yapıyorsun, azınlık olmak yanlışta olduğumuzu göstermez bence kıskanıyor larda olabilir çünkü en azından sen onlar gibi sapık zihniyetli değilsin
151 Yorumla
Soran+1 yılİnan ki utanıyorum bütün erkekler öyle benim onlarla alakam bile yok kızlar da öyle erkek istiyor ama benim gibi saf ezik pasif zayıf sessiz bir erkeği kızlar bile ezikler
- +1 yıl
Ezik değilsin bence sadece onların aptalliklariyla uğraşmak istemiyorsun, bence en iyisini sen yapıyorsun en azindan eşine onlardan daha çok değer verirsin
Soran+1 yılEşim mi beni hiçbir kadın istemez ki bu yaşıma kadar olmadı zaten
- +1 yıl
Bence ister, hem hiç olmadiysa daha da güvenilir biri yapar seni en azindan onunla bununla yatan tiplerden degilsin ki onlar artık iyi bir eş adayını kaybetmiş gibiler
Soran+1 yılBenim gibi bir erkeği hiçbir kız istemez bundan eminim bu yaşıma kadar 1 tane bile kız arkadaşım olmadı demekki hak etmiyorum
- +1 yıl
Bence aranılan tipsin
Soran+1 yılHiç olmadım aranılan erkek ayrıca bana değer veren önem veren beni seven sayan kız hiç olmadı hatta hayatımda hiç 1 tane bile kız tanımadım
- +1 yıl
Sonra kizlar erkeklere abaza der hepte çapkın olanlara gidiyorlar, eminim kendine uygun bulacaksın, bir kızın ilki olacaksin ve bu onu çok mutlu edebilir yani, sendeki bir özellik ve bu harika birşey onlar hep aynı sen farklı, ilgi çekersin filan bence
Soran+1 yılGençken olmadı gençliğim gidiyor yaşlanıyorum yaşıtlarım hep evlendi yaşıtım kızlar evli sevgilisi var benim yaşlarımda benim gibi kız yoktur ayrıca olsa bile istemez çünkü pasif sessiz özgüvensiz asosyal biriyim zayıf güçsüz biriyim belki de iticiyim yakışıklı değilim saçlarım da dökük zaten bana hiç bakan kız yok ama onlara bakan çok
- +1 yıl
Hem dışım hem kişiliğim berbat diyorsun
Soran+1 yılbir kızın bana bakması beni sevmesi sayması için hiç neden yok
- +1 yıl
Bu arkadaş kendini anlattığı kadar ne dış görünüş olarak nede kişilik olarak kötü değil. Sadece psikolojik
Soran+1 yılNerden biliyosun
- +1 yıl
sorularından
- +1 yıl
Bir dakika, sana. birisinin hikayesini anlatacağım
- +1 yıl
Bir adam vardı, karısı ve çocukları vardı, adam kaza geçirdi ve iki koluyla iki bacağını kaybetti, neyse bir süre sonra karısı bu adamı boşadı, adam ümidini kaybetmedi tanışma sitelerinden aradı kendine göre, her defasında sakat olduğunu öğrenen vazgeçti ondan ama en sonunda bir kadın onu bu haliyle sevdi ve şu an kadının çocukları adamın çocuklarıyla yeni bir aile kurdular ve mutlular 😊
Soran+1 yılGüzel hikaye ya umutsuz değilim sadece bu zamanda benim gibi erkeği hiçbir kız istemez
- +1 yıl
O adam bile buldu, üstelik seni seven böyle sever sevmezse bas tekmeyi uğraşma😂
Soran+1 yılBu yasima jadar brni kimse sevmedi gençliğimde sevmeyen yaşlanınca mi sevecek
- +1 yıl
Neden sevmediler? Fiziksel olarak bir sorun mu vardı? Bilirsin ergenler hep güzele talip yakışıklı olana filan, sen nasil biriydin?
Soran+1 yılHep zayıf cılız çelimsiz biriydim haka aynıyım saçlarım dökük seyrek yüzüm küçük zayıfım inceyim falan
- +1 yıl
Boy kilo kaç?
- +1 yıl
Nasılım soruna hic kötü yorum gelmemişti hatırlatırım
- +1 yıl
Ben göremiyorum fotoyu
- +1 yıl
Eski soruydu ben de göremiyorum şu an
Soran+1 yılBoyum 174 kilom da 53 resim paylaştım 1 2 ay önce ama sildim geri pek yorum yazan olmadı zaten yazanlarda öylesine yazmıştır ben üzülmeyim diye
- +1 yıl
Çok uzun değilsin ve bu kilo iyi bence ortasın galiba, ve sen seni gerçekten seven birisini istiyorsan o kişi bunları takmamasi gerek, sen şimdi kaslı filan olsaydın daha çok talip çıkardı ama bu seni gerçekten seviyorlar anlamına gellesdi, bir bedeni bir et parçasını seviyor olurdular, arkadaşların seninle dalga geçmesi tamamen salaklilari bu arada, onlara acı bence yeterli olur😂
Soran+1 yılBeni bu halimle yani bu fizikle bu kişilikle bu hayatımla hiçkimse sevmez saymaz ben ezilmeye mahkumum kimse de umurumda değil zaten isteyen geçsin dalgasını alıştım artık sadece insanların böyle davranması hoşuma gitmiyor doğru bulmuyorum
- +1 yıl
Saygı duymaları gerek bence de yani
Soran+1 yılNeyse ya boşver demekki hak etmiyorum saygıyı
- +1 yıl
Sacmalama bende neler çektim neler ohoo
Soran+1 yılOlabilir ben bişey çekmedim sadece boş insanım bu yaşıma kadar ot gibi yaşadım belki de hicbir şey hak etmiyorumdur
- +1 yıl
Bunları sen düşünmüyorsun aslında sana öğretenler dusundurtturuyor, ben bazen senin gibiyim yani, bazı ortamlarda sessiz dilsiz sakin hasta olaral geçerdim gülenler olurdu filan, benimde hiç sevgilim olmadı ve bunun ayıp birşeymiş gibi saklamak isteyip yalan söylemiştim arkadaşlarıma, yani ne demek istediğini anlıyorum insanlar bazen düşünmeden filan laf ediyorlar ama bizi yaraladığını anlamıyorlar herkesi kendileri gibi sanıyorlar herkes oblar gibi olmalı istiyorlar, bunlara fazla yüz verirsen başına çıkarlar yani, benide esmeye çalışanlar çok oldu ama ne zaman dişimi göstersem bazen işe yaradı süt dökmüş kediye döndüler bazen de daha da kaplana döndüler yani
Soran+1 yılBen zayıf güçsüz biriyim çocukluğumdan belli hep ezildim dışlandım hâlâ aynıyım insanların içinde güçsüz zayıf kalıyorum sesimi çıkaramıyorum hep kaçıngan pasif kabullenen pes eden yenilen biriyim ezilmeye kaybetmeye mahkumum
- +1 yıl
Bende tombik çocuktum😂 yani anliyoruz ki fizigiliz normal olmayınca biryerden sorun çıkıyor, ama ben çok şişman olsun zayıf olsun mutlu insanlar gördüm yani, bence sebebi tek bu olamaz, bizim mayamızda var bu masumiyet galiba belkide bundan
Soran+1 yılEvet yapısal okarak pasif sessiz sosyal olamayan durgun çekingen biriyim
- +1 yıl
Memnunmusun bundan
Soran+1 yıl29 senedir istemeyerek böyle yaşadım
- +1 yıl
Belkide böylesi daha iyi
Soran+1 yılAma hep kaybediyorum
- +1 yıl
En azindan kendi kendine bakabiliyorsn
Soran+1 yılKendi kendine bakabiliyorsun derken
- +1 yıl
Muhtaç değilsin elaleme
Soran+1 yılAileme muhtaç yaşıyorum ama
- +1 yıl
Onlarla mı yaşıyorsun calismiyormusn
Soran+1 yılBu yaşıma kadar ailemle yaşadım hâlâ ailemle yaşıyorum bu yaşıma kadar da çalışmadım param evim eşyam hiçbir şeyim yok
- +1 yıl
İşin yok peki neden yok?
- +1 yıl
Ama artı calışıyorsun. Bak bazı şeyler düzelmiş. Bundan sonrası da düzelir
Soran+1 yılMesleğim yok okumadım sadece işkurdan 6 aylık geçici bir işe girdim az kaldı bitecek zaten başka da çalışmadım hiç
- +1 yıl
Neden okumadin? O zaman sen sabit iş bak gerisini boşver kendini yztindirecek kadar olman gerek gerisi çok ta gerekli değil
Soran+1 yılBeni kimse işe almaz ki mesleğim yok
Sokaklardaki kanun ezikleri ezme ve böyle prestij kazanma merakı. Tabi suç biraz da sende pasif olursan tepe ne çıkarlar. Kavga et demiyorum muhatap olma hala anlamıyorlarsa sende onlara cevabını ver. Hem herkesin sevgilisi olacak ya da herkes evlilik dışı ilişki yaşayacak diye bir kaide yok. Çok takma bunları kafana
113 Yorumla
Soran+1 yılAynı ortamdayız mecbur üç içeyiz ve ben yapısal olarak böyleyim maalesef değişemiyorum
Soran+1 yılBen uyum falan sağlayamıyorum kimseye çocukluğumdan bekli böyleyim zaten her ortamda ezildim Ankara'nın yenimahalle
- +1 yıl
Yenimahallede güzel yer halbuki neyse. Uyum Sağlarsın sağlamasınada sen insanlardan uzak kalmışsın sosyalfobi dedikleri şey bu olsa gerek. Zamanla alışırsın kafanı bu tarz şeylere takma daha olmadı psikoloğa gidebilirsin. Önce özgüven sağla kendine saygı duy sen kendine saygı duymazdan ve korkarsan çekingen olursan üstüne gelen çok olur her ortamda. Sosyal olmaya çalış insanlarla iletişim kur. Zamanla herşey düzelir. Kendine saygıyı unutma
Soran+1 yılZamanla düzelmedi çocukluğumdan belli aşamadım kendimi okulda mahallede askerde işyerinde hep aynı biri oldum bu yaşıma kadar değişemedim kişiliğim böyle değişmiyor
Soran+1 yılBu yaşıma kadar istesem de değişemedim ilkokula liseye askere girmiş biriyim yani heryerde aynıyım ben
Soran+1 yılBen bu yaştan sonra değişebileceğimi hiç sanmıyorum
Soran+1 yılBen buyum bu olarak kabullendim kendimi
- Diğer konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılNeden bıktın kardeşim. TEMİZ olmakdan mı? Namuslu olmakdan mı ? Sabır et... Senin gibi mükemmel bir insanın karşısına ALLAH mükemmel insan çıkaracaktır. Dik dur... Kendini ezdirme.
Onlar şerefsizlikleri ile sende Şerefin ile gurur duy...313 Yorumla
Soran+1 yılBu halimden bıkmadım insanların bana davranışlarından bıktım ayrıca kizkar benim gibi pasif erkeği değil de onları önemsiyor beni seven olmadı olmaz da
- +1 yıl
Kardeşim benim, Altından az olsaydı kömür değerli olurdu.
Sen ezdirme kendini. Bak inan ki Rabbin sana öyle birini verecek karşına cıkaracak ki Cok mutlu olacaksınız.
Kendini insanlara ezdirme yeter... Ve kendini sev... Kendini seversen inan nasibin seni bulacak...
Soran+1 yılBen çocukluğumdan belli ezilen dışlanan biriyim hep güçsüz zayıf pasif sessiz biri oldum haka aynıyım değişemiyorum bu yaştan sonra da zor hiçbir kiz istemez benim gibi erkeği
- +1 yıl
Ezildiğin için pasif kaldın... Ezenede biraz diş göstermedin. Ama şu dakikadan sonra Ayağa kalk.
Çok çok dayak yersin. Ama sana benden bir tavsiye. Lafların ile Saldır saldıracaklarına. Küfürsüz Akılcı ve acıtıcı laflar...
Kendini hor görme. Yerden yere vurma...
Önce Kendini sahip çık. Kalk ayağa yıllarca böyle yaşadım birde bundan sonra şöyle yaşayayım de.
Giyimine kuşamına dikkat et. Dik yürü. Kendini sev... Bak göreceksin ki Hic bir sey özgüvenden iyi değilmiş. Tipsiz bir adam bile özgüvene sahip olunca neler yapıyor.
Uyan... Ömür geçiyor
Soran+1 yılBen bu yaşıma kadar böyle yaşamışım gençliğim böyle geçmiş artık bu benim kişiliğim ve değişmez böyle olmaya mahkumum
- +1 yıl
Değilsin. Eğer kendini yalnız bırakırsan herkes seni yalnız bırakır... biraz çabala bak göeceksin
Soran+1 yılGüçsüz zayıf pasif bir kişiliğim var çocukluğumdan böyle oluşmuş
- +1 yıl
Yo sen kendin icin cabalamazsan böyle gidersin. ama sana tavsiyem kalk ayaga..
Soran+1 yılKalktım da ne oldu
- +1 yıl
Düşütüğün ilk anda vazgectin...
Soran+1 yılHayır hâlâ ayaktayım sadece uyumsuzum topluma
- +1 yıl
Uy işte kardeşim. adapte Ol.
Zekan yok diyeceğim ama derdini anlatmasını biliyorsun ki buradasın... Dilin yok diyeceğim ama bir iş yerinde çalışıyorsun.
Sen kendine güvenmezken millet sana neden güvensin...
Soran+1 yılSende onlardansın anlamıyorsun beni
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Bizim toplumda efendi sessiz sakin mülayim insanlara saldırmak gibi bir hastalık var. Onlara göre erkeklik ses tonunu kalınlaştırarak konuşmak, dayı dayı yürümek, sağa sola sataşmak ve şu anda aklıma gelmeyen birsürü saçmalık. Erkek (!) olduklarını ispatlamak, erkekliklerine laf ettirmemek için rol yapıyorlar, oynuyorlar ve senide kurban seçiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılbuna kendin izin veriyorsun
kendini gücsüz ve ezik görtmerzsen kimse seninle ugrasmaz, ugrasamaz
özgüvenli olman gerekiyor biraz ama bunun kiz tavlamakla alakasi yok sen dogrusunu yapiyorsun ve hic sevgilin olmamasi kötü birsey asla degil123 Yorumla
Soran+1 yılYapısal olarak böyleyim sessiz çekingen pasif özgüvensiz biriyim maalesef
- +1 yıl
@Adameva Hahaaa
- +1 yıl
@Adameva kimsin?
Soran+1 yılNeden engel yiyim ki
- +1 yıl
Bana diyor.
- +1 yıl
@Adameva Kim oldugunu biliyorum zaten
bu arada
hala satanist degilim - +1 yıl
@Adameva mizantropist
- +1 yıl
@Adameva sen yanlis anliyorsun
insanlardan degil insanliktan nefret ediyorum
istisnalar var - +1 yıl
@Adameva bir tüm olarak sevmiyorum genelleme yapiyorum
- +1 yıl
@Adameva Burda paylasacak kadar sa-la-k degilim
- +1 yıl
@Adameva sen bana firsat filan vermedin ben sana zamaninda anlatacaktim engelledin beni
- +1 yıl
@Adameva ilgi cekmek icin
- +1 yıl
@Adameva At atabiliyorsan
+1 yılOnların kendi mallıkları da sen de kendini ezdirme onlara da uyma. Doğru olan sensin, tek hatan onlara seninle dalga gecmek için şans vermen. Üstelik dalga geçilecek bir durumda görmüyorum
37 Yorumla
Soran+1 yılBen böyleyim sesimi çıkaramıyorum ezilmeye açık biriyim
- +1 yıl
Umursama öyleyse dediklerini. Senin kafaya taktığını bilirlerse daha çok uğraşırlar. Gül geç dediklerine
Soran+1 yılZoruma gidiyor
- +1 yıl
Soran+1 yılKendimi savunamam
Ezik olduğun için zamanında biraz sertliğini gösterseydin böyle olmazdı bundan sonrada zor değişir
50 Yorumla
+1 yılSen kendini küçümsedikçe bana fenalık geliyor 😒😒
Sev kendini.17 Yorumla
Soran+1 yılYoksa sende mi ezik görüyosun beni
- +1 yıl
Sen kendini ezik görürsen, herkes öyle görür.
Soran+1 yılBenim kendimi ezik gördüğümü kimse bilmiyor onlar kendi kendilerine beni ezik görüyorlar
- +1 yıl
Belli ediyorsundur sen.
Soran+1 yılBence onla alakası yok ben paaif sessiz çekingen özgüvensiz olduğum için oluyor
- +1 yıl
Ee tamam işte aynı şey
Soran+1 yılAma ben buyum kişiliğim bu olduğum gibi görünüyorum ben başkası olamam farklı olamam ki böyleyim ve insanlar da beni olduğum gibi görüp tanıyor en doğal halimle
+1 yılİnsanlar kendilerinden farklısını görünce uğraşırlar.
20 Yorumla
+1 yılvalla bende ayni senim.
10 Yorumla
+1 yılCekemiyorlar mi acaba 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim neyimi çekemesinler
Umursama sen.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi