#TersySoruyor
Sen hiç annenin "tak" diye verdiği perdeleri yanlış kornişe geçirdin mi? Sonra onları tekrar çıkarıp taktın mı?

#TersySoruyor
Oldu tabi. Ama annem rahmetli olalı 22 yıl oldu. 22 yıldır bu işi eşim için yapıyorum. Kollar kopuyor 😱
Evet, annem babamla kavgali oldumu bana taktirirdi ya 😀 lanet perdeler
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben hiç perde takmadim Perde takmak 1.90 boyundaki abimin işi hep ona kalıyor🤷🏾♀️
Yok yanlış kornişe geçirmedim hiç ama annem kalın perdeyi tül perdenin altında istiyor hep ama sabahları ve akşamları kalın perdeyi çekmesi hiç de kolay ve rahat olmuyor akşam misafir geldiğinde onlara hoş gözükecekmiş jskskjd bu yüzden perde çekesim falan gelmiyor
Kroniş güneşlik tül ve perde için üçlü ray şeklinde asarken dikkat etmen lazım 😅 heleki uzun bir pencere ise perdeler 1 e 3 iple ile dikilmişse , yandın ! 😆saatlerce takarsın artık 😰kolay gelsin.
Ohoo.. 140 m2 evin her odasını geçirdim, yanlış geçirdiğim de oldu ama en son kolumun bağımsızlığını ilan ettiğini hatırlıyorum. :D
Annen mi verdi perdeyi:))) yok olmadı son derece ihtimali davranırım çünkü onu takmak bir zulüm başıma iş almamak için teker teker takarım. Cok yorucu is
Yeni taşındığımda takmıştım işin komik kısmı ikincisi de yanlıştı 3 tane yer var ben gidip yanlışları seçtim
yanlis yere takma degilde su dugme gibi seyi geciriyoz ya onun birini atlayip sonunda tekrardan en geriye cok dondum
Ters takmisligim bile var perdeyi😅 eziyet perde işi ya
annem onu bana verirse atlaya atlaya yaparım
Dün perdeyi takarken ikisini aynı yere takmışım, çıkarıp tekrar taktım. 😄
Annem hiç perde vermedi bana takmam için ahsjs canım anam❤️
Adam öldürmüşüm gibi çıkan konuşma ve çıkarıp tekrar takarken oluşan o kol ağrısı :D evet her zaman başıma gelir
Olmamı heç? Erkeklerin milli sporu bu😂😂
Brooo cok haklisin ya😀😀😀👏👏👏👏
Her gün perde astigim için alıştım artık.
Onu da yaşadık be kardeşim hdhw
evet
yaşandı 😅😂
1.59 boyumla bu bir işkenceydi sandalye üstüne iki yastık koyup öyle takıyordum hemde 😅😂
En İyi Erkek Görüşü