Güncellemeler
1 yıl
Küfür eden kişi yanına kar kaldı güçsüz olduğum için kendimden nefret ediyorum benim dengemi bozup küfürler edip engel attı dalga geçti yazmıyorum artık ama hazmedemiyorum da
Güncellemeler
1 yıl
Bide duygusal hisli biriyim küfür şiddet bana göre değil cringe kizlar vat mesela erkek için şiddet hakaret eden öyle biri de değilim ama nedense bunakr hep beni buluyor nerden çıkıyor yanına kar kaldı serserinin kanı bozuk trafik polisiydi bide bal varsa çağırırlar gider yerim derdi hala aklım almıyor dengemi bozdu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
etmedim hayır.
Ben de küfürden hiç hoşlanmıyorum edip te kendilerini havalı sanıyorlar bir de.
Öyleleri nasıl meslek sahibi oluyorsa
burada ekran mesajları küfürleri paylaştığım da oldu küfürleri gören gördü yani bana ego yapım güç gösterisi gibi embesil ezmesi hazmedemiyorum
boş ver öyle canım takıp hayatı kendine zehir etme
Ben de istemiyorum artık ama o küfür için düzgün ozur gelmez mi çok iğrenç dalga geçiyor o özür özür değil ki embesil gibi hissettiriyor sanki yarım akıllıyım mal gibi hissettirerek s. tir ediyo hademe ya. uzaaa diyo ya da işine gücüne bakhadee sana kimse bisey yapmaz
Öyleleri laftan anlamıyor zaten ondan yormana bile değmez kendini yürü git yoluna de engelle gitsin sende dalga geç olmazsa umursamadığını göster ona. Bu arada şahıs kadın mı? Erkek mi?
Erkek
Öyleyse hiç umursama zaten
Yapacak bi şey yok yanına kar kaldı zaten istemiyorum bende ama dalga geçmesi midemi bulandırıyor insanca demiyo keyfinde hayat ona güzel Allah vermiş de vermiş ben sürünürken bu kadar hayatı yolunda insan görünce kin öfke oluyorum benim yalvardığım şeyler bu kadar kolay harcanmış olması insanların kolayca ulaşması
Hak edene hakettiği sekilde konuşurum karşımdakinin cinsiyeti gram beni alakadar etmez. Herkes yerini bilcek.
Tamam
Bu kafada olan birine sözüm yok
Eyvallah
Evet ettim hemde 15 dk dinlenmeden ettim. Ülkenin basindakinin karısı türk milleti ile alay ettiği için dinlenmeden ettim. Gram pişman değilim
Ben ettim çok sevdim değer verdim ama o aldattı vuramadım gevşeyemedim ama sövdüm
Kimseye haketmediği bir şey söylemedim.
Ben hak mı ettim küfürleri?
Bak belirttim küfüre küfür ile bile karşılık veremiyorum
Bana taciz için gelip küfür edenler var o zaman argo konuşuyorum ağrı olmayan küfür ediyorum ağrıma gidiyor çünkü
Gelmiş s. mek istiyorum diyor ben bu herife nasılsın sövmeyeyim ya da damarıma basıyor
Bak çok iyi söyledin yaptığın yanlış bir şey yoksa. Buna rağmen seni rencide etmek için küfür etmişse hak etmiş olmuyorsun. Karşı tarafın omurgasızlığından kaynaklı bir durum.
Edilmez boş ver Allah'a havale et onu
Öyle yaptım yaocak bi şey yok elden gelmio bisey
Ayn en iyisini yapıyorsun
Ettim AWK dedim
yapamazsın dedi
yaptım
şimdş her gördüğünde yapamazsın diyor bende yapıyorum
Hayatta etmem sevmem küfür etmeyi
🙏🏻😞psikolojim nanay bana küfür yazan insanın yanına kar kaldı hazmedemiyorum takıntılıyım
Türk kadınlarının ağzı bozuk küfürlü sen de etseydin ona sevdiğiniz şeyler
Genel konuşma nene hatun torunuyuz biz🇹🇷şuur var bizde aşağılık insan eder küfür
Tabi efendim by
By
ömrüm boyunca hiç
😞🙏🏻
bu ortam ve insanlar için fazla naif bir kalbin var suç senin değil onların. uzak dur ve senin gibiler ile zaman geçir
Nasıl anladın bunu
Küfür etmem gerekirse cinsiyet ayırmıyorum 😀
Hayır ve kesinlikle edilmez
Etmedim neden edeyim ki.
Hakettiyse olmuştur
Boş ver edeni sen
Hayır etmedim etmem kadınlar çiçektir
Hayır kesinlikle
Kafana takma boş ver böyle insanları
Sevişirken ediyorum.
Evet ettim hoşuna gidiyodu karsılıklı ederdik
Etmedim