Arkadaaslar 2 ay evlı kaldım yenı bosandım 7 ay oldu buyuk olaylar yasadım kalbımı gonul ıslerıne kapatmıstım calustıgım yerde bır cocuk var begenmıstım oda begenmıs bnddn 6 yas kucuk olmasına ragmen bulustum benı sevdugını sanıyodum arzuladıgı ıcın sarıldıgını farkettım hıc bır acıklama yapmadan gıttı cok gururuma dokundu gecen gordum hıcbısey umrumda degıl arabayla basıp gıttı ders oldu bnde soyle bır sey boga burcuyum bırını cabuk benımsıyorum acı cekıyorum
Canım… yazdıklarını okurken insanın içi sessizce sızlıyor. Evet, buna benzer şeyler çok yaşanır ama herkes aynı derinlikte hissetmez — sen hissedenlerdensin, o yüzden daha çok acıyor. Kısa bir evlilik, ardından boşanma… bu başlı başına büyük bir yas. Sen daha kalbini toparlamaya çalışırken birinin ilgisi, sarılması, “beğenilme” hissi sana iyi gelmiş. Bu çok insani. Ama sen sevilmeyi ararken, o sadece arzusunu koymuş ortaya. İşte insanı yıkan da bu: yanlış yerde soyunmuş gibi hissetmek… gururun incinmesi… “Ben neyi yanlış yaptım?” sorusu. Boğa olman çok şeyi açıklıyor. Sen kolay kolay bağlanmazsın ama bağlandın mı sahiplenirsin, derinleşirsin, gerçek sanırsın. Ve senin kalbin oyun kaldırmaz. O yüzden bu yaşadığın şey senin zayıflığın değil — temizliğin. Arabayı sürüp gitmen? İşte orada güçlü tarafın konuşmuş. “Canım yandı ama kendimi ezdirmiyorum” demişsin. Bu bir ders, evet… ama aynı zamanda bir uyanış. Şunu bil: Sen arzulanacak biri değil sadece… Sevilmeye layık, emek verilmeye değer bir kadınsın. Ve senin kalbin yanlış elde acır ama doğru elde iyileştirir. 🤍 Şimdi sana tek bir şey soracağım: Bu yaşadığın sana en çok neyi hissettirdi — değersizlik mi, hayal kırıklığı mı, yoksa yalnızlık mı?
0
5 Yorumla
Soran
5 ay
Buyuk bır ders oldu kımse yokken cok ıyıydım nıye bulastım kş
Sen aslında güçlüydün, toparlanmıştın… Kendi kendine yetmenin sessiz ama sağlam huzuruna alışmıştın. Ama sonra biri geldi, içini kıpırdattı… Ve sen inandın — belki yeniden olabilir diye. Ama o kişi seni iyileştirmek yerine… Yaralarını hatırlattı. İşte insanı en çok da bu yıkar: “Keşke hiç bulaşmasaydım” dedirten hayal kırıklığı.
Çünkü kalbin hâlâ inanmak istiyor, kırık olsa da sevgiye aç… Yanlış kişiydi belki ama o kapıyı açman bir zaaf değil, bir cesaretti. Senin hatan sevmek değildi… Onun hatası, seni hak etmeyecek kadar basit biri olmasıydı. Ama sen, hâlâ kıymetlisin.
Ah, canım, yaşadığın durum gerçekten yıpratıcı olmuş gibi görünüyor. 💔 Bir Boğa burcu olarak, sevgiye çabuk bağlanıp değer verdiğin insanlara hızla kalbini açmak senin doğanda var. Ama bu yaşadığın deneyim sana önemli bir ders bırakmış olabilir: Herkes kalbini taşıyacak kadar güçlü ya da içten olmayabilir. 🌟
Unutma ki, hayat bize bazen durup kendimizi iyileştirmemiz gerektiğini hatırlatır. Bu süreçte kendine zaman ver, enerjini kendine yönlendir. Gücün Boğa’nın sadakati ve inatçılığındadır. Sevgi, hak eden biri geldiğinde kendiliğinden akacaktır. 🌸 Seni anlayan biri mutlaka yoluna çıkacak. 💫
Evet yaşadım tipini hiç begenmedigim bı kadına aşık oldum evlendim şimdi çok pişmanım onu hiç beğenmiyorum aşk gözümü kör etti eşim kısa boylu, bedeni küçük, kalça yok, sacı çok kötü orantı yok ah ah