Ben LGBT bireylerinin gerçekten de onurlu olduklarını düşünüyorum ve en azından toplum baskısına karşı direniyorlar. Kendilerine sahip çıkıyorlar. Peki siz? Homofobik olmak insanlık suçudur.

Ben LGBT bireylerinin gerçekten de onurlu olduklarını düşünüyorum ve en azından toplum baskısına karşı direniyorlar. Kendilerine sahip çıkıyorlar. Peki siz? Homofobik olmak insanlık suçudur.
Homofobik değilim. Bir fobi edinilecekse bu homofobi olmamalı. Zarar veren bir homoseksüel, biseksüel, panseksüel vs görmedim. Zaten lgbt'yi geçtim, tartışmayı bilmeyen toplumuz. "Benimle aynı fikirde değilsen seni aşağılamam/saygısızlık yapmak hakkımdır" kafasında olan pek çok insan var. Çok da şey beklememek lazım bence. En azından genel kanım bu yönde.
Cevap
8Cevap
Homofobik kişilerle dolu ülke. ben lgbt değilim ama her zaman desteklemeye devam edeceğim
Sana yüzde yüz katılıyorum, o kadar cahil insanlar var ki delireceğim.
lpglileri seviyom ama lpgli değilim. Benzinle çalışıyom ben
Görüş sahibine katılıyorum sevmem saygı duymam affetmem denk gelmeyelim oyarim
Kimi oyarsın la
"La" ne? adabını takın konuşmayı öğret sonra gel medeni gibi tartışalım
LGBT kimi görür isem onu
Terbiyeden bahsedene bakar mısın LGBT bireylerini oymayı düşündüğünü söylüyor. Bence sen sus ya cidden yok tartışamam zaten.
Ti ye bile almıyorum
He tamam
Sırf meraktan bazı telegram gruplarına baktım borbirlerine organ resmi atan insanlar gordum ne onur var nede gurur nede haya bildigin en ahlaksiz grup en carpik insan en pislik duygulari besliyorum
Sanki heterolar çok farksız Allah aşkına ya bi git. Tiktokta orada burada bakarsan asıl hangi grubun sapıttığını görürsün. Sen sadece kafayı taktığın yere odaklanıyorsun.
Bu hayattaki dogal amaclarinizondan biri uremek nesili devam ettirmek insanin fitratinda bu var ama lgbt sapikligi buna uygun degil sadece duygusal ve haz odakli oysa birincil amac soyun devam etmesi sapikca birsey lgbt
Bir kere doğuştan olan ya da tercihle olmayan bir şey nasıl fıtrata ters oluyor anlamış değilim. Ayrıca madem fıtrata ters niye doğada eşcinsellik var?
Erkek ve disi sağlikli olan bu birbirini tamamlayan bu ama erkek ve erkek ya da disi ve disi bunlar sagliksiz olan seyler kısır olan şeyler nesilin devamini saglayamaz
Eeeeeeee?
Annen baban heteroseksuel olmasaydi sen dunyaya gelemezdin nesli olmayanin kökü kurur toplum bu yuzden dislar
Ben herkes LGBT olsun demiyorum ki sadece bu şekilde yaratılanlar kabul edilsin diyorum bunda yanlış olan ne?
Peki ben homofobigim beni degistiremezsin ben seni oldurmek istemiyorum ya da senin degismeni beklemiyorum benden uzak olsun diyorum saygi duymuyorum ama cunku bitmeyecek biliyorum ben homoseksualiteyi bitirecek biri degilim tipki senin gibi sende homofobiyi bitiremezsin. Homo birini tanidim iyi biriydi konusurduk falan ben cocuktum lokantamiza gelirdi ama ben yinede olaya kisisel bakmiyorum homolari grup olarak sevmiyorum tipki chp yi tutmayabilirim ama bir chpli arkadasim olabilir bunun gibi ben sana soyleyim insanlarin coguda boyle degistiremeyecegine ugrasma.
Yok bir de öldürmek isteseydin kanka çok saol. Ayrıca homofobi git gide azalıyor dünyada da türkiyede de. İnsanlar bal gibi de değişirler. Değişmek zorundalar.
Hayir değiller bu irkcilik gibi takim tutmak gibi parti tutmak ya da bir ideolojiye mensup olmak gibi birsey degismeyen sabit konulardan biri heteroseksueller cogunlukta oldukca homoseksueller sevilmeyecek hollanda bu konuda onde yerdenler biri ama orada bile homofobi var merak etme
Dünyanın en onursuz iğrenç gurubu bile kendini övüyor mk
Evet senin gibi gereksizlere karşı geldikleri için gayet de gurur duyuyorum.
Aman da aman kalıplaşmış düşüncelere karşı geliyorlar.
Dünyanın derdi kalmış bir yana, kimle cinsellik yaşayacaklarını 6 milyara kabullendirme derdindeler. Kimi yerseniz yiyn
Aynen öyle. Teşekkürler derdimi anlattığın için. Bundan dolayı mağdur olduğun için çok üzgünüm gerçekten iyi ki Türkiye'de eşcinsel olarak doğmamışsın doğsaydın o zaman halin nasıl olurdu tahmin etmek çok zor. Dert neymiş görürdün o zaman.
Sen dert görmemişsin. Heteroseksüel olunca millete ilan mı ediyorum da homo olunca ilan edeyim? Gider ilişkini yaşarsın hayatına bakarsın. Özel alanında da ne yaptığına devlet bile karışamaz.
Yoksa sen diyorsun ki, toplum önümde hazır ola geçsin, çoluk çocuk önünde yiyişiyim siz de buna özgürlük diyin. Olduuu
LGBT hiçbir zaman toplum önünde yiyişneyi falan savunmadı boş yere duyar kasma. Ayrıca LGBT konusunu sadece cinsellikten ibaretmiş gibi görmen çok saçma. Daha 5 gün önce gay arkadaşım feminen davranışları olduğu için işten çıkarıldı. Ayrıca gay olduğunu falan da kimseye söylemedi. Yani şimdi bunu mu kendi içimizde yaşayalım sence sayın LGBT uzmanı?
Kimin işe alınacağına işten çıkarılacağına iş veren karar verir. Sakal bıraktığı için de işten atılan var. Durumu dramatize etmeyin. Gidin özel alanınızda aşkınızı falan yaşayın. Milleti de çimdikleyip agresifleştirmeyin.
Ahahaha yine mağdur oldu sayın LGBT uzmanı. İşveren karar verirmiş aynen. Neyse ben lafı uzatmayacağım LGBT hakları insan haklarıdır ve sonsuza kadar da savunmaya devam edeceğim. Gözüne de inatla sokmaya devam ederler umarım.
Ulan bu kadar yetim çocukları düşünseydiniz insanlık kurtulurdu be. Bir kısmın kimle aşk yaşayıp sevişmesi her şeyden önemliymiş. Sonra da erkeklere beyni şeyinde derler
Senin kendi kurduğun dünyana kalırsa her şeyin sorumlusu LGBT bireyleri aynen aynen. Yetim insanları düşünmediğimi, empati kurmadığımı nerden biliyorsun? Bir soru sorduk diye her şeyin suçlusu biz olduk he tamam ya cidden sen anlamak istemiyorsun ki zaten boş yere anlatıyorum hadi bb
Sen de yazdıklarımı okumuyorsun. Özel yaşamınız sizi ilgilendirir. Ama bunun çevre kirlenmesi gibi kritik bir şey olduğunu söylemeniz saçma diyorum. Sonuçta bir tercih. Ve bunu özelde yaşamanız lazım zaten. Nasıl ki, kamu alanında heteorlar uygunsuz davranırsa aynı düşünceyi tekrarlarsam bu da öyle. Kamu alanında destek beklemeyin. Özelde özgürsünüz
Eşcinsellik tercih değildir üzgünüm bunu da bilmiyorsun.
Onursuzum ondan hahahahaha
Sevmek zorunda mıyız kardeş
Evet
Ne seviyorum ne de saygı duyuyorum
Kadın kadın olmalı erkekte erkek.
Marjinal avrupa özentileri sizi.
Ne avrupa özentisi la senin kendi insanından haberin yoksa ben napim eşcinsellik bütün toplumlarda olan bir şey sen bilmiyorsan banane.
Aşko önce türkçe öğren la bu nası türkçe olom sşlkfds
Empati yapabilecegim en son konu
O kadar cok ki yolda gecen 10 kisiden 8 i ib. n. e
8 kişi kankalarım diye yorumladım.
Aşko sen bi sus be
Lugatıniz bile basit ayni kelimeler
Yağğğni ay suuss erkek yağğğ aşko kuşkoo
Içinizde kim var okuyan araştıran kendini geliştiren kerimcan gibi şeyinizi atarsınız netlerde ya da bardan erkek bulup camerada götunuzu gosterirsiniz hemcibslerinize sapık çarpık iliskiler
Siz ne ile besleniyonuz
Size kim bu akılları veriyo
Siz neyin peşindesiniz
Eşit yaşamın peşindeyim. LGBTyi örgütmüş gibi göstermeyi de kes. Bu arada evet sen baya akıllısın çok belli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?