- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılRuh hallerinin yaratmış olduğu gerçek kimliği içlerinde bastırmaya çalışıyor olmaları veya bastıramayıp çevrenin tepkisini çekmeye maruz kalmaları, kendileri için zor olsa gerek. Bu durumun istemsizce meydana geldiğini düşünüyorum, çünkü böylesine zor bir durumu kimse yaşamak istemez bence, doğanın gereğine uygun olarak yaşayıp neslini devam ettirmek ister.. O yüzden sapkınlığa başvurmayıp, olması gerektiği gibi yaşayan ve kendileri için doğru olanı benimseyip o şekilde hayatlarını devam ettiren insanlara saygım sonsuzdur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. insan olarak bir sıkıntım olamaz.. adı üstünde insandır.. efendi gibi davrandığı sürece saygıda kusur etmem ama , yapmakta oldukları fiile veya bunu meşrulaştırma çalışmalarına saygı falan duyamam.
hele ki yanımda bunu savunan ve bunun sapkınlık olduğunu söyleyen insana tepki verecek cüreti kendine bulanın oracıkta kemiklerini kırarım.
biz nefes aldığımız sürece, Kuran da lanetlenmiş olan livata fiilinin toplum içinde ""meşrulaştırılmasına"" izin vermeyeceğiz...
tekrar ediyorum. şahısla problemim yok.. şahsın yaptığı livata fiililini meşrulaştırma çabası benim problemim.30 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Olayı kişisel ve genel olarak değerlendirirsem. Evet, saygı duyarım. Homofobik değilim, lgbt bireylerin ilişkilere saygı ve duyar desteklerim; lakin ben lgbt üyelerinden biri olmadığım için bazı lgbt bireyleri ile aşk yaşamam, en fazla kanka, arkadaş olurum. Ayrıca şu da var, hakedene saygı duyarım. Bana ve topluma saygısı olmayan birini sırf lgbt diye saygı duymam. Onun haricinde problem yok diyebilirm, en azından kendi açımdan...30 Yorumla
+1 yılLGBT, bir aşk her aşk kadar özel, her aşk kadar biricik, dünyaya tutulduğunda her aşk kadar kimsesiz ve bu toplumsal koşullarda biraz daha savaşçıdır. Her aşk göze aldıklarının toplamıdır. LGBT hakları insan haklarıdır! Saygı duyun demiyorum, saygı duymak zorundasınız.
510 Yorumla- +1 yıl
Saygı saygiyla geliştiği için saygı duymak zorundasın.
- +1 yıl
@SadioRec alkışla demiyorum, sev de demiyorum. Bırak insanlar kendi halinde yaşasın. Rahat Birakin bi ya sizden farklı olanları. Her koyun kendi bacağından asılır. Senin bu söylediğin sözcükler Allah'ın gücüne gider, günah. Kaderidir belki, nerden bilicez. O insanlar bu dünyaya geldiyse, bir amacı vardır sen rahat ol bence.
Taşlanarak öldürülecek bir kadın için ne demiş İsa peygamber, "İçinizde günahsız olanınız varsa ilk taşı o atsın". - +1 yıl
Bırakıyoruz zaten bişey yaptığımız yok. Laik bi ülkeyiz ya güya.. Kimsenin kimseye bişey ettiği yok herkes istediği PİSLİĞİ sonuna kadar yaşıyor sen rahat ol.
Beni sinirlendiren bunun dikte edilmesi, normal hale sokma çabaları, sürekli "biz burdayız" diye gözümüze sokar gibi REKLAM yapmaları.
Amaç kendi eşcinselliği değil. Onu zaten yaşıyor... Amaç YAYGINLAŞTIRMAK. - +1 yıl
@BenBal evet KaosGL derneğinin sözü aslında. Bende biliyordum
- +1 yıl
@SadioRec Adamsın dadaş
- +1 yıl
Zorunda dediğine göre saygı duymayana bi yaptırım olmalı ben saygı sevgi duymuyorum nasıl bi yaptırımı olucak dünyanın hiçbir ceza kanununda birini ya da birşeyi sevmemenin cezası yok burda bahsedilen saygı sevmeme olayı yoksa kimse onlara bi zarar vermiyor kimsenin sevgisini zorla almazsınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyarım gadası. Yaşadıkları şeyleri desteklemem çünkü dinimizin gereği desteği yasaklıyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmamak lazım gadası çünkü her ne kadsr bizlere olmaması gereken bir durum gibi gelse de insan içinde olmadan yaşamadan bilmez ki onlar da bizden saygı duymalıyız
Saygım sonsuz.
LGBT bir aşk her aşk kadar özel her aşk kadar biricik dünyaya tutulduğunda her aşk kadar kimsesiz ve bu toplumsal koşullarda biraz daha savaşçıdır. Her aşk göze aldıklarının toplamıdır.
LGBT hakları insan haklarıdır!70 Yorumlaİnsanların sadece dinini öne atarak kendini kurtarması çok sinir bozucu çünkü baska diyecek seyleri yok.
Değişmiyor müslümanida aynı hristiyanıda, hepsı "benim kutsalimda öyle yazıyor" diyor, yolda köpek görse tekme atacak insanlar.
Ancak böyle konularda dindar oluyor, hayatında birkere kutsalı dediği kitabı okumamış insanlar. Oysakı okumuş kişi kendine zararı olmayan insanlardan nefret etmenin yanlış olduğunu bilir
(en azında müslümanlıkta öyle, hristiyanliği bilmiyorum çünkü hiç incil okumadım)
Belki başka dinlerde vardir bu olaylar ancak ben sadece bildiklerimi söyledim.
Nasıl hissediyorsan öylesindir unutma senin bir eksiğin ya da fazlan yok!
Love is love! 🌈🏳60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duymuyorum sevmiyorum da. Benim ezanıma, dinime saldıran kimseyi sevmem. Bu dünyanın ahireti de var. O sapkınlara hoş görünecem diye hiç rol yapamam. Ahirette görecekler günlerini. (Eşcinselliklerini eyleme dökenleri kastediyorum. İçinde gizli tutan ve doğduğu bedende olmaya çalışıp hetero bir birey gibi yaşayanları tenzih ederim.)
70 Yorumla
+1 yılBen neye tutuluyorum söyliyim abijiim
Böyle kimse onlara sen ibbinesin falan demediği bi ortamda falan triplenip durduk yere ben buyum ben şuyum kabullenin demeleri
VER BANAA İLGİ VER BANAAA İLGİ
demeleri 🥰😍
Yoksa banane isterse gitsin 18'lik inşaat çivisinden hoşlansın30 Yorumla
+1 yılLgbt bir psikolojik hastalıktır iğrenç bir durumu böyle iyi birşeymiş gibi gösteriyorlar
Toplumun ahlakını bozar cinsi sapkınlıktır
Doyuma ulaştırmaz hep daha fazlasına yöneltir
İlerde iyi bir nesil olması için LGBT"ye karşıyım homofobikte değilim
LGBT neslin devamını durdurur
LGBT ilişliler cinsel yollar bulaşan hastalıkları arttırir
ANNEN veya BABAN LGBT BİR BİREY OLSAYDI SEN OLMAZDIN UNUTMA BUNU73 Yorumla- +1 yıl
@efrumiye sen deli oluyorsun bisexsuellik lezbiyenlik gaylık bunlar hep kötü seks hayatı tatmin olamama veya artık bıkma yeni şeyler arayışına geçmekten oluyor
Seni tatmin eden sana aşık ve senin aşik olduğun bir erkekle seks yapsan kadinlara ihtiyaç duymassın - +1 yıl
Aslında dediğin doğru Freud kitaplarında eşcinselligi tercih eden bireylerin bazı hastalıklar barındırdığını söylüyor. Lafını ettiğim adam köyün delisi değil psikoanalizin babasıdır ama sen dert anlatamazsın bosver
Lgbt aslında sevdiğim bir dueum değil ama şöyleki. Herkesin yaşantısı verdiği karar sonucu olmak istediği gibi görünmesi ve hissetmesine saygım var. Kimse kimseyi linçleyemez. Şiddetin her türlüsünü kınayıp insanlara yargı dağıtmayı bırakılması ve özgür bir toplum adı altında kardeşçe yaşanılması gerektiğini aşılamak gerek.
20 YorumlaAsla saygı duymam genel olarak kastediyorum çünkü bunlar devamlı gündem olmak isterler ilgi manyaklarıdır benim hayatım diyip herkesin ona saygı duymasını bekler ancak o bireyler kimsenin yaşamına saygı duymazlar
53 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Rica ederim 🍭
Körü körüne bir davanın savunucusu diye kimseye saygı göstermem. Bireyleri, fikirleri ve davranışları insanlığa ve ülkeye yararlı ise desteklerim. LGBT hareketini ise sonuna kadar destekliyorum. Bu ülkenin insanlarını kendilerinden daha değişik insanların varlığına alıştırıyor ve buda iyi bir şey bence.
10 Yorumla
+1 yılLGBT bireylerine karşı yaşım ilerledikçe saygım artmaya başladı. Şöyle ki insan belli bi yerden sonra daha kolay empati kurabiliyor. Fakat bu demek değildir ki Osmanbey de geceleri LGBTli seks işçileri tarafından sözlü fiziksel taciz edilmedim 😂 Ben sana saygı duyuyorum ne olduğuna ne yaptığın beni ilgilendirmiyor. E sal beni da yolda evime gideyim 😂
15 Yorumla- +1 yıl
@_thriller canımı zor kurtardım 😂
- +1 yıl
Otobüste harun abi poponu ellerse buraya yazma taciz edildim diye
- +1 yıl
@cenkvurucu boş yapma teneke
Ya bı git ben onlara enseks kere falan saygı duymam ne saçma bişey ya bak hastalığı olanlara bişey demiyorum ama bilerek top olanlar varya harbiden siz tam bı aptalsiniz saygı duymuyorum sizlere toplara gaylere ve enseks lerden nefret ediyorum onlarla arkadaş olmam konuşmam ama onlara etrafımda görsem de bişey demem bana karışırsa ise dünyanın en kötü şeyini yapmış olur saygı duymam ama onlara da karışmam
10 Yorumla
+1 yılHerkes kendi hayatını yaşar bu dünyada İnsanlık önemli bence cinsiyetlik değil. Eskiden de saygı duyuyordum halada saygı duyuyorum kimseyi ilgilendirmemeli. Çok eskiden ablamın bi arkadaşı vardı bize bu duruma nasıl geldiğini anlatmıştı çokta üzülmüştüm bazen birşeyler bir Tercih bazen ise Mecbur bırakılış diyorum. Herkesin Yaşamaya hakkı var. <3
00 YorumlaKesinlikle desteklemiyorum, kendileri toplumun hiç bir bireyine saygı duymuyorlar ve gereksiz ilgi bekliyorlar, sonuna kadar kınıyorum, kadın kadındır erkek de erkek.
50 YorumlaBen kimseyi yargılamam horda görmem Allah muhafaza lakin bu arkadaşlar arkadan işiikiye girerken önden de kendini boşaltıyor.
Eğer kendini gerçekten kadın/erkek gibi hissediyorsan git kestir/ya da taktır o şekilde yaşa Allah affederse onun bileceği bir durum 3. Cins diye bir şey yok.10 YorumlaBu ülkenin en saygı duyulan iki sanatçısından birisi trans, diğeri homoseksüel. Zeki Müren ve Bülent Ersoy. Kimse bunlara dokunmadı, saygısızlık yapmadı. Kendisine saygısızlık yapılanlar var ise önce bi kendilerini kontrol etsinler.
40 Yorumlasaygı duymuyorum duymak istemiyorum ve her yerde pankartlarla cinsellik konusunu açmalarından rahatsız oluyorum ben kendi yaşantımı zorla topluma empoze etmiyorsam onlarda etmemeli bu yaptıkları fikir özgürlüğü değil sapıklık.
21 Yorumla
+1 yılHerkese ne kadar saygılıysam onlara da o kadar saygılıyım.. Ben insanlara insan gözüyle bakıyorum cinsel kimlikleri üzerinden yola çıkmıyorum.. Keyifli geceler..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkeze saygımız var ama bunlar çok abartıyo biz karşı cinsten hoşlanıyorz diye bunu karşı tarafa diretmeye kabullendirmeye çalışmadığımız gibi onlarında bu yönelimlerini abartmaları yaygara koparmaları mantıklı gelmiyor herkez kendi halinde takılsın kimse kimseye bişeyi kabul ettirmek zorunda olmasın ya
10 Yorumla Gayette saygiliyim... insanlara zarari olmayan tecavuz taciz siddet gostermeyen herkese saygim var
40 YorumlaBende desteklemiyorum. Bir insan hangi cinste yaratıldıysa öyle devam etmeli.
50 Yorumla
+1 yılEylemlerini globalleştirmeye çalışan LGBT üyelerini diyorsan hayır saygı duymam. Onlar kendi hastalıklarını normla bir şeymiş gibi dünyayla paylaşıyorlar. Ama aslında tedavi olmaları lazım.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet hepsi hasta ve bu bir sapkınlik
Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. Tam olarak dovizdeki gibiyim.
"Herkesin askina kimse karisamaz."20 Yorumla
+1 yıldesssssssteklemiyorummmmmmmm desssssteklememmmmmmmm
sadece saygıııııııııııııı
@jendeukiee @bncbn39 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@HzTenko bunun destek olmadığını açıkladım hala destek diyorsun gehdujfgd
sana normal gelebilir, bana gelmez
ben onlara saygı duyuyorsam siz de bana duymak zorundasınız
onları savunmak için başkalarının düşüncelerine belirtmelerine bile saygı duymuyorsunuz mesela bazen
sonra özgürlükten bahsediyorsunuz
söylediklerimi üstüne alınma
dün gayin teki param var köpek gibi hizmet edeceksiniz bana vs dedi bu soruda
belki görür diye yazdım
- +1 yıl
+1 yılsaygı duymak zorundalar birin ögrenicekler bende biseksüelim sonına kadar destekliyorum
61 Yorumla- +1 yıl
Duymuyorum duymicam mahkemeyemi vereceksin yoksa
kişinin tercihlerine kimse karışamaz herkes özgürdür. hele ahlak bekçiliğine soyunmuş islamcılar hiç karışamaz
47 Yorumla- +1 yıl
Dedi ibnenin biri
- +1 yıl
@Ateşkırallığı bana bak lan çakal ahlak şovalyeliği yapma sahih el buhari 1553 numaralı hadisi aç bak senin peygamberin aişe ile 9 yaşında evlenmiş şimdi dinine bir eleştiri yapmaya başlarsam altından kalkamazsın muhammedin kızı rukiyenin 8 yaşındayken ebu leheb ile evlendirilmesinden girerim muhammedin gelini zeyneple evlenmesinden çıkarım açtırma benim bayramlık ağzımı
- +1 yıl
Bana bak güzel kardeşim tamam top olduğu arkadan hava bastırdığını anladık gizli olduğuna göre gizli arkadaşımsın benim senin gibi biri benim sorularım altından kalkamaz hz aişe 9 değil 17 yaşındaydı 2cisi ebuleheb değil onu Oğlu ile nikah yapmıştı ama bir araya gelemden babası boşadı aralarında birşey olmadı senin 3 Hz peygamberin oğulları en büyüğü 7 yaşında öldü yani oğlu yoktu oğlu olmayan biri nasıl gelini olsun araştır bi sonra salak muamelesi görme şimdi ben sana sorum sen cevap ver bay çok bilmiş ateist 1 ilk hücre nasıl var oldu herşey taş toprakken nasıl bişey canlandıda şuanki canlılar var oldu 2. Şuanki maymunlar neden evrim aşamasında değil ya da evrim aşamasındayken ölmüş maymun fosili nenden yok 3.150 milyon yollık ağaç özündeki akrep ve böcek fosilleri var 150 milyon yılda neden değişim göstermemiş ha değişim derken kendi içinde özellik kazanması doğaya adapte olması değil kastettiğim türden türe neden dönüşememiş yani bi kuşa dönüşmemiş mesela bunları açıkla bende diyim bu adam biliyor.
- +1 yıl
@Ateşkırallığı ulan sizin kadar mezdeke dansçıları kıvırmıyor Hz rukiyye Kaç yaşında evlendirilmiş?
Peygamberin kızı RUKİYYE Hicret (622)'den 20 yıl önce Mekke’de doğdu (602). Resûl-i Ekrem’in Hz. Hatice’den doğan çocuklarının üçüncüsüdür. Annesi ve kız kardeşleriyle birlikte müslüman oldu. Rukıyye nübüvvetten önce Ebû Leheb’in oğlu Utbe ile, kardeşi Ümmü Külsûm de diğer oğlu Uteybe ile nikâhlandı. https://islamansiklopedisi.org.tr/rukiyye
Mekke’nin ileri gelenleri arasında yer alan Ebû Leheb İslâmiyet’ten önce (610) Resûl-i Ekrem’in dostuydu ve iki oğlu Utbe ile Uteybe’yi onun kızları Rukıyye ve Ümmü Külsûm ile evlendirmişti.
https://islamansiklopedisi.org.tr/ebu-leheb , la olum aklın varsa yukarıdaki tarihleri kendin de bulup ilkokul matematiğiyle hesaplayabilirsin. bana kol gibi laflarla gelme kaynaklarla gel
eşcinsellik mi arıyorsun bu hadis islam kaynaklarında var la sorlarla islamiyet sitesi bu hadisi yalanlayamamış https://www.hizliresim.com/pviuhmu '' üzümcük '' arap lugatında ''penis'' anlamına gelir... - +1 yıl
@Ateşkırallığı hadi müslümanların inanmayanlara kafir dediği sahih el buhari 1553 numaralı https://www.hizliresim.com/i9vgv6b hadisi geçtim şu wikipedia'yı baz alalım https://www.hizliresim.com/b5lxkxq 15 yaşında olsun, yahu siz 15 yaşında bir kız çocuğunun evlenmesini onaylıyorsanız size yazıklar olsun.. tanrınız size bir kız çocuğu versin 15 yaşına iken 40 yaşının üzerinde birisiyle evlendirin. göreyim müslümanlığınızı peygamber sünneti uygulamanızı..
- +1 yıl
@Ateşkırallığı nikah gelmeden boşadı rukiyyeyi he :))) ulan rukiyyeyi hz osman ile evlendirdiğinde rukiyye kaç yaşındaydı :)))
Fasil : PEYGAMBERLİK BÖLÜMÜ
Konu : Muhammed’in Çocukları
Ravi : İbnu Abbas Hadis :
Oğulları: Tayyib, Kasım ve Mariye`den olan İbrahim.
Peygamberin dört tane de kızı vardı: Bunlardan Zeyneb, Ebu`l-As İbnu`r-Rebi ile evli.
Rukiyye ve Ümmü Gülsüm: Bu ikisi, Ebu Leheb`in oğulları olan Utbe ve Uteybe`nin nikahı altında idiler.
"Ebu Leheb`in iki eli kurusun ve kurudu da..." (Tebbet 1-5) ayetinden sonra, Ebu Leheb oğullarına onları boşamalarını emretti.
Bunun üzerine Osman önce Rukiyye ile evlendi. Rukiyye onunla birlikte Habeşistan`a hicret etti.
Hadis No : 5535
Rukıyye, Peygamberin ikinci kızıydı. Annesi Hatice’dir. Doğduğu zaman Muhammed, otuz üç yaşındaydı.
Rukiye İslam döneminde Utbe den boşanıp Osman ile evlendi.
Habeşistan’a göç eden ilk kafileye eşi Osman ile birlikte katıldı.
Peygamber 33 yaşında Rukiye doğar yani yıl 571+33 =604 yılı
Habebiştana hicret yılı = 615 : Rukiye bu hicrette var.
Göç sırasında Rukiye 615-604=11 yaşındadır ve osmanla evlidir. Daha önce de Utbe ile evlidir.
Yani büyük ihtimal ile 9-10yaşlarında Rukiye Utbe ile evlenmiştir.
Eğer bazı islamcıların Ayşe olayında olduğu gibi; yani Ayşe’nin yaşını büyük göstermek için,
“O zamanlar da kızların yaşı regl oluncaya kadar sayılmazdı."
Yani Ayşe regl olduğu yaşı 9 dur 9 yaşında evlendi ama bu yaş 9+9=18 derler.
Rukiye için de bu şekilde hesaplama yaparsak;
Rukiye Habebiştan’a göç zamanında 11+9 = 20 yaşında olur
615 (habebiştan göç yılı) – 20(rukiye yaş) =595 (Rukiye doğum yılı)
Peygamberin doğum yılı = 571 Peygamber evlilik yılı =571+25=596
Bu şekilde Ayşe’nin yaşını büyük göstermeye çalışanlar, Rukiye peygamberin kızı değildir demek istemiş olurlar.
Ümmü Gülsüm daha da küçük olduğuna göre..
Gerisini siz düşünüp karar verin.. bunlar islamın kendi kaynakları - +1 yıl
la inanmıyorsunda Misyonerlik niye yapıyorsun bana görede senin inancın saçma geliyor sen sabaha kadar anlatsan ben yine senin gibi olmam.
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Homofobiğim gurur duyuyorum hepsi midemi bulandırıyor. 🤢🤮
40 YorumlaDesteklemiyor umm eğer doğuştan ise saygı duyarım ama sonradan sa o bayrağı yırtasım geliyor @littlebabyyy
41 Yorumla- +1 yıl
kesinlikleeeee
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı aptallara sesleniyorum. Önce insan olun sonra LGBT eleştiri yapın. Hakaret degil. Bir çok arkadaşım LGBT çevresinden çok iyi ve yardım sever insanlar
20 Yorumla
+1 yılSaygı duyulduğu halde bazen saygı duyanlara bile
edepsizce siz anormalsiniz adı altında saldırı ve algı yapan Lgbt grubu buna çom fazla maruz kaldım saygı duymama rağmen
İnsanlar sizin kimle ne yaptığınızı ilgilenmiyor
Fakat paylaşılan fotolarda hemcinslerin sokak ortasında öpüşmesini de görmek istemiyor
Kadın tecavüzünün önüne geçemiyoruz çok ahlaklı da bir ülke değiliz bir de bununla mı uğraşalım benim derdim bu hala saygı duyuyorum20 Yorumla
+1 yılSaygım var ama dinim geregi bu meşrudur destekliyorum diyemem ancak hakarette etmem sonuçta bu insanlar bunu kendisi seçmiyor yani bir çoğu bu çogunda doğuştan geliyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılla ne dediğini anca anladım glhşgnkflşhkgf eşcinsel insanlar genelde tatlı insanlardır, arada popüler kültür eşcinselleri de karşıma çıkıyor tabii de genel olarak kontrol edemediğin şeyin peşinden gitmeyi yargılamıyorum. çünkü allah öyle yaratıyor :)
00 Yorumla
+1 yılKendince LGBT hakları aktivizmi yapan Trans lezbiyen bir bireyim.
50 Yorumla
+1 yılSaygı duymam, umrumda da değiller benden uzak olsunlar
32 Yorumla- +1 yıl
@4206931 2 dislike'ı yemişim 😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir biseksüel olarak Homofobiyi cani gönülden kınıyorum Kim ne derse desin nefretin cinsiyeti yaşı dini ırkı olmaz nefretle beslenenen kişiler bahane gözetmeksizin kusar kinini zaten 🌈🌈vardık var olacağız
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBenim Onlar ile bi problemim yok ama kendileri ile alakalı Alaksız her yerde lgbt bayrağı 1 mayıs gösterisi olur bayrak açarlar grev olur bayrak açarlar ne bu bayrak sevdası?
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık turumuzun kadın ve erkek olarak keskin bir çizgiyle ayrılmadığını anlaması gerek. Eşcinsellik ve türevleri hayvanlarda bile gözlemleniyorken ve bu durumun insanlarda homosapiene kadar dayandığı çeşitli bulgularla ortaya konmusken hala neyi tartışıyoruz. Cinsel eğilim bi haktır kimse tarafından yargilanamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Çocukluğumdan buyana Hayvancılıkla uğraşan biri olarak yazıyorum eğer erkek Hayvanın yanında dişi alınmışsa hemcinsini bırak başka türden olan uçan kuşa bile meyil edecektir yani hayvanlardaki bilinçli olarak yapılan birşey değil aşırı kızgınlık sunucu oluyor eğer dişisi varsa kesinlikle hemcinsine gitmez onları hiç örnek verme bence bide o homosipensen değin şeye kadar dayandığı nasıl kanıtlanmış ozmanlar yazlı kaynak yoktu mağara duvlarınamı çizimler kaynak ver bende bakim bi ayrıca gururla söylüyorum homofibik biriyim.
Yani bir bireyin kendi cinsiyle olması kimseyi ilgilendirmez lakin bazı kişiler çok kötüleştiriyorlar. Abartılı şeklide davranış bozuklukları olan insanlar oluyor ya da yanlış protesto yapıyorlar birşeyi savunmanın en kötü yanı onu yanlış savunmaktır yani birinin eş cinsel olması sorun değil ama başkalarına yansıtmaya çalışması rahatsız etmesi kötü
10 Yorumla
+1 yılBana homofobik diyebilirsiniz ibnlere saygı duymuyorum duymicam.
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Transfobik eşcinsellerden hoşlanmayan sevmeyen kişilere denir bakın dünyanın hiçbir ceza kanununa birini sevmemek suç değil hakaret etmek suç ama sevmediğim için hiçbir ceza kanunu bana ceza veremez sevgi zorla alınmaz.
+1 yılBana ve düşüncelerime saygı duyan herkese saygı duyarım. Gelip benim dinime laf söylerse aşağılarsa yemişim saygıyı
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tarlabaşı’nda 6 ay kaldım travestilerin yaptığı adamlığı 30 yılda kimse bana yapmadı.
Tüm insanlar eşittir gözümde.20 Yorumla
+1 yılkimin neye inandığı hangi görüşte olduğuna bakacaklarına kendi hayatlarına odaklansalar keşke. Bahsettiğim başkalarının tercihlerine hayatına dil uzatanlara. Çünkü kimsenin haddine değil
00 Yorumla
+1 yılPolitik dogruculuk yapmayin gençler. Psikanalizin babası Freud bile doğuştan gelen hormonal bozukluk olmadığı halde eşcinselliğe yönelme varsa psikolojinin bozulmaya yatkın olduğunu hatta bazı hastalıklar barındırdığını söyler. Alın size bilim. Ama ben kime ne anlatıyorum ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhabalar ben bir transeksüel kadınım ve çok iyi bir mesleğim var kendi ayaklarim üzerinde durabiliyorum ve sanatkar bir kişiliğim var insanlar sürekli bi kısıtlama peşinde ben normal bi insanim yam yam değilim insanların bakışı düşünceleri beni çok rahatsız ediyor ya arkadaşlar bir insanı sevmeye bilirsiniz sırf sevmiyorsunuz diye insanlara kötü bakmaya hakkınız yok
30 Yorumla
+1 yılİnsanları Heteroseksüel - Homoseksüel şeklinde ayırmayacak kadar saygı duyuyorum
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAhlâk dışı hiç birşeye saygı duymam ve desteklemem.
30 Yorumla
+1 yılherkes mutlu olduğu gibi yaşamalı..
eleştirmek, yargılamak, haddime değil..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeksen erkeksin dir kadınsan kadınsın dır desteklemiyorum. Bir hastalığın varsa tedavi olursun
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bnçbn aynen öyle yaaa
Cevap sahibi+1 yıl@Bnçbn rica ederim canım ♥️♥️♥️
+1 yılHerkes saygı duymak zorunda. Ancak aynı ortamda bulunmaktan pek hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim.
27 Yorumla- +1 yıl
Ben de annene ve babana saygı duymazdım o kadar haklısın ki... @Eslora
- +1 yıl
Zorunda dediğine göre saygı duymayana bi yaptırım olmalı ben saygı sevgi duymuyorum nasıl bi yaptırmı olucak merak ettim.
- +1 yıl
Bana ne olm git meseleni onlarla çöz o zaman @Ateşkırallığı
- +1 yıl
Zorunda felan demeceksin ozman
- +1 yıl
Öfff taam taam
+1 yılKesinlikle yargılamıyorum ve oldukları gibi kabul ediyorum.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Herkesin bir duruşu bir düşüncesi vardır , saygı duymasak ne olacak ki? Değişen birşey olmayacak. O sebepten saygılı olmak doğru davranıştır
00 YorumlaKendi tercihi olduğu için benim açımdan bir sorun olmaz. Çok iyi dostluklarda kurabilirim, çünkü onu ben değil Yaradan yargılıcak.
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyuyorum ama normal bir şeymiş gibi saygı duyuyorum, sanki çok anormal bir şeymiş gibi değil. Çünkü o insanlar öyle de kötü hissedebilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse kimseyi sevmek zorunda değil
Ibineleri de sevicileri de...
Sevmiyorum.
Hadi yorumumu kaldi KS
Kaldir da hoşgörü seviyeni görelim...30 YorumlaHey ne yaparsan yap dünyada sadece 2 cinsiyet var kadın ve erkek çatla
10 Yorumlasaygi duyuyorum destekliyorum leveyanciyim dinim gereyi her turlu anlasilmis sekse destek veriyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Desteklemekle kalma bir faydan olsun git ver
- +1 yıl
Adnan Oktar dini galiba bu yoksa hiç bir dine bu anlayış duymadım.
Saygı duyuyorum, herkesin kendi tercihi. Kimseyi ilgilendirmez bence.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kimin nereden ve neresinden zevk aldığı beni ilgilendirmez herkesin kendi tercihi
10 Yorumla
+1 yılKim bana ne kadar saygi gösterirse bende ayni saygiyi gösteririm
10 Yorumla
+1 yılBireylerle şu safhada işim yok ama bu zihniyete sonuna kadar karşıyım
110 Yorumla- +1 yıl
Benim zihniyetimden size ne 😒
- +1 yıl
Ben senin sözüne istinaden söyledim. Ya neyse bu böyle uzar gider boşver
- +1 yıl
@Blackh onun düşüncesinden sanane seni eleştirince şeninde zoruna gidiyor saygı duy kimseye kimseyi zorla sevdiremzsin
- +1 yıl
Benim engel anca kalktı
- +1 yıl
Yanlış adress🤦♂️
- +1 yıl
@Blackh belki senin canını sıkan onları sevmiyor olmam ama birini ya da birşeyi zorla sevdirtemezsin anladığım kadarıyla sende eşcinslesin ama dünyada hangi ceza kanununda birini sevmemek nefret duymak ceza sebebi hakaret etmiyorum sadece onlardan hoşlanmıyorum.
+1 yılSaygıyı hak eden her insan kadar saygı duyuyorum yönelimden dolayı insan ayrımı yapmam.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat