🏳️🌈
Duyuyorum
Duymuyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben 26 yaşında Transeksüel bir insanım her türlü zorluğu, her türlü zorbalığı yaşadım. Yeri geldi burnumdan kan akana kadar dayak yedim. Bıç*k çekenler oldu, seks işçiliğine maruz bırakıldığım zamanlar oldu, çocukluğumu asla hiçbir şekilde yaşayamadım. Ailem beni evlatlıktan reddetti. Hani saygı duymuyorum diyenler varya onlar bize gel sen Travesti ol kadın kılığına gir dediği zaman ne vaadediyor starlık mı? E5 lerde orada burada saçma sapan sektörlerde çalışmayı gösteriyor kurduğun hayatı ötelemeyi, aileni geride bırakmayı, toplum tarafından lanetlenmeyi gösteriyor. Burada kimsede kıvırtmasın ben o dayakları yerken yanımda kim vardı? Hiçkimse.
İster saygı duyun ister saygının S'sini bilmeyin, Siz yaşattıklarınızı yaşamadan ölmeyin inşallah tek dileğim bu
Zor bir durum maalesef. Ama umudunu kesme. Hayatta her şeye rağmen dimdik durman lazım. Arkanda milyonlar olduğunu unutma. 🏳️🌈
Zor ne kelime gençliğimi çaldılar bu akılsız toplum. Ne olursa olsun savunmaya da devam edeceğim
ben saygı duymuyorum sundan sebep;
zevk ııcın yapan veya kendı kısılıgını benımsemeyen ınsanlardan dolayı. siz nekadar zor aıle baskısı pıskolojık sorun her ne ıse olsun bu durumda kaldıgınıza uzuluyorum ve böyle ınsana saygı duyuyorum. ama zevk ugruna bazı seylerı yasayan yasmak ısteyen. geldı hayat sınav aıle sınav cınsıyet sınav cunku burası sınav dunyası herturlu sey ıle maalesef sınanıyoruz. kımse bazı durumları bılerek secmedı. ama zevk ıcın ıvır zıvır sebeplerden dolayı hoslanmıyorum. bılmem anlatabıldım mı? yoksa aılesıne bakmak ıcın yapanı var kımsesız kalan oldugu ıcın var öyle ınsanlara uzuluyorum ve yadırgamamda asla.. yanı öönemlı olan bakmak anlamak..
@yadsy geç bunları geç. Umarım sırf lgbt yi kötü düşürmek için bunların troll olduğunu biliyorsun
@yadsy yani onlar lgbt bireyleri değil tamamen tiksindirmek için LGBT bireylerine yapılmış bir tuzak
Benim de lgbt arkadaşlarım var 20 yaşında olarak tabi ki birlikte girdiğimiz ortamlar da insanların onlara bakışları beni bile rahatsız ediyor çoğu kişi öyle birsürü kötülük yapılırken ses yok ama insanlar kendi hallerin de aşklarını yaşarken sorun oluyor maalesef saygı duymayı bilmiyoruz biz yaşadıklarının yazdığından fazla olduğunu tahmin ediyorum fakat bu yaşadıklarından dolayı bence hepimizin sana özür borcu var...
@yadsy Kes be g*tunu yiyeyim ayaklarını 2 kişi görmezsin allah ıslah etsin dersin hadi ordan be
insanların hislerine saygı duyarım, sonuçta büyük ölçüde elde olan bir şey değil. fakat insanların hilserinin ne kadar da doğal olabilse de doğurduğu sonuçlar doğru olmayabilir. kendimce doğru bulmuyorum, hisler hariç. yani hisler hariç saygı duyduğum yok. çoğunlukla kimse kimseye de gerçekten saygı duymuyor, kafamızı kuma gömmeyelim.
Cevap
2Cevap
Saygı duymaktan ziyade bizim toplumumuz belli kalıplara oturmuş bunu böyle insanların gözüne soka soka yapmak bana hoş gelmiyor gizli kapaklı yap ne yapıyorsan bence
duyan kendine sakın ama sakın ben muslumanim demesin sakın
@wantutiri neyi duyayım? saygı duy kökü anlamındaki duyma o türkçen kaç?
@wantutiri hakarete basvurduğuna gore direkt olarak burada kıt olan ben olmuyorum, saygısız insan
@wantutiri ben direkt hakaret etmedim o insanlara kıt bilmem ne diye ayrıca allahın lanetlediği insanları savunan da müslüman olamaz yanlış bir şey dediğim yok sen neyi tartışıyorsun benle hala hadsiz? zoruna mı gitti az şu kafanı çalıştır
@wantutiri kes sesini allah senden sorsun benim lokmalarımla ne alakası var seni allaha havale ediyorum münafık
Sevmiyorum, ama saygı duyarım.
Sapkınlık olan birşeye saygı duymam.
Eskiden duyardım, şimdi duymuyorum.
Evet
Nayır
Tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?