Tercih şansın yoktur.
Gayet net❗
eğer bir tercih olarak görmüyorsan bunun doğuştan geldiğini kabul ettiğini gösteriyor o zaman da konu başka yerlere gidiyor. eğer hastalıksa tedavisi olmalı.. dsö hastalk olmaktan çıkardı.. farklılık ve onların sınavı ise bunu nasıl yaşayacakları sınavda ne yaptıkları yani onları ilgilendirir başka hiç kimseyi değil. eğer biriyle zorla beraber olmuyorsa yasayı çiğnemiyorsa tck hükümlerine göre suç değil ayrıca nefret oluşturmaya gerek yok.. karşındaki kadının lez mi biseks mi olduğunu bazen hiç anlayamazsın anlamanda gerekmez hoş saygı duyarak yaşamak zorundası o ayrı. kendi içinde duyma ama dışarda mecburen duymak zorundasın.. bu arada bu durum insanlara özgü değil eşcinsel hayvanlarda var.. araştırabilirsin.. pek çoğu dinen uygun olmadığını biliyor zaten ama herkes aynı değil kendine engel olmada iradesine engel olmada.. herkesin bi günahı bi kusur var günahsız insan var mı ya da sen günahsız tertemiz misin? bu da onların sınavı tercih onların seni etkileyen bi şey yokki
Bu sıradan bir günah değil, lânet sebebi
hayvanlarda mı tercih ediyor peki o zamn hayvanın seçme ve düşünme yetisinin varlığı kabul edilir ayrıca ben demedim siz sorunuzda yazmışsınız bu bi tercih değil diye. iyi okuyun
bana hakaret eden biriyle asla konuşmam! ben kıyas yapmadım neyse..
Acaba cok merak ediyorum. Lgbt diye savunanlar en onde bayrak cekenler ! Neden ogullarini lgbt savunan ailenin ogluyla evlendirmiyor! Kiz kiza erkek erkege kendi cocuklarini evlendirsinler. Ben boyle kalpazanlari bilirim. Bazi organizelere destek vercez diye en onde cikarlar ama kendi cocuklari olunca karsi cikarlar. Evlendir ozaman. Hadi nerdesiniz. Yaaa is baskasinin cocugu olunca hos kendi basina gelince hormanal bozukluk tedavi oldu. Şu an normal hayati var denir. Kendi cocugu olunca oyle olmaz.
Onların kendilerine saygısı yok ki
Evet ama sana başka sapıklıklardan da bahsedeyim bekle. Camide çocuklara tecavüz, dua okuyacağım adıyla kadınlara tecavüz, din adı altında milleti kekleme, hak yeme, dışarıdan dindar bir melek ama içeriden şeytan olan insanlar. Bu kadar sapıklık var ve siz kafayı lgbt'le bozmuşsunuz
Konu şu an bu. İstiyorsan kendi platformunda dediklerine de yer verebilirsin, onlar da sapkınlık, bundan daha farkli değil
Eşcinsel olmak, Yani hemcinsten hoşlanmak, İslam'da günah değil, Asış günah olan şehvetle bakmaktır.
Hemcinsten hoşlanan insanlar şehvetle bakmadığı zaman günah olmaz. Doğuştan gelen ve Allah'tan gelen birşey bu.
Yeterki, Livata ve sevgili olmasınlar, Ozaman günah olmaz.
Ayrıca insanlar ne olursa olsun saygı duymalıyız.
Kaifrlerin seçimine nasıl saygı duyuyorsak bunada duymalıyız.
İnsanların kendi iradeleri sonuçta değilmi?
Mesela kafir birini üzmek bile onun hakkına girnektir. Yani günahtır.
Eşcinsel kişilere saygı duymayıp üzersen kalpleirni kırarsan bilerekten, Onlardan hakkını helal et demen gerekmektedir.
Eşcinsellik insanlıktan çıktığının tescilidir, Islâm da Allah ın gazabını hak eden kavim Lut olmuştur, sebebi de LGBT sapkınlığıdır
Kur'an okumaktan acizsin ve bir de utanmadan aksini iddia ediyorsun
Utanmadan saygı diyorsun
Kut kavmi livata yaptı. Eşcinsel olup livata yapmayanlara günah diyorsan sen inkar edersin demektir.
İyi oku akılsız.
Asıl sen okumamışsın.
Ben okudumki söylüyorum!
Soru paylaşımımı anlamadiysan bu benim sorunum değil
Ha sen lgbt yani livata yapanları diyorsun sanırım?
Sanırım yanlış anladım, Sen livata yapanlara diyorsun, Özür dilerim Müslüman kardeşim :)
Eşcinsellik doğuştandır
Doğuştan olanin çözumü var, kafadaki sikıntinin cozümü yok. Est. 💙
Kurandada zaten yazıyor, Kendi cinsinden hoşlanmakta birşey yok ama kendi cinsi ile ilşkiye girmek çok büyük günah. Yani livata.
Sizden daha bilgiliyim
Kendi cinsiyetinden hoslanmakta sorun yok diye bir ayet yok, sadece bu konuda bir hukum yok. Nihayetinde insanin kontrolu disindaki hisleri icin sorumlulugu da elbette olamaz. Fiiliyata dokulmedigi surece
Bu kız beyinsiz yemin ederim ya. Daha lut kavmi diyor. Diyoruz ki livata olmadıktan sonra herhangi bir günahı yok. Ama isteyen istediğini yapabilir seni gram alakadar etmez bay çokbilmiş
Cevap
8Cevap
Ya bir yandan buna engel olunmuyor hormonal denge bozukluklarına ama baxıları meraktan yapıyor bu sapkınlıktır
Engel olunabilir, günümüzde cinsiyet değiştirmek bile mümkünse kendi cinsiyetinde kalmak gayet mümkün. Freud bile eş cinselliği sapkınlik olarak niteler. O kadar araştırması var bu bilim insanının. Kitaplarda onun ögretileri geçer ama nedende şu konuda unutturulur
Onlar insan olmaktan çıkıyor, o yüzden insan demeyelim, bize haksızlik
Sonuna kadar karşıyım ve saygı duyulacak bisey değil kesinlikle doğuştan geldiğine de hormonlarla alakalı bisey olduğuna da inanmıyorum tercih meselesi
Sen öyle sanmaya devam et. Gerçekler eninde sonunda seni bulacak.
Daha önemli konulara değineceğine gelmiş burada lgbt eleştirisi yapıyorsun.
Daha önemli konu nelerdir
Sen daha önemli biriysen buyur paylaş daha önemli konunu ve daha az önemli konularda yorum yapma, daha önemli biri
(Avukat söyledi)
"Ön bilgilerle kirli düşüncelerini"?
Önyargıma ne ara kanâat getirdin, burada bilgi değil görüş paylaştım. Ha görüşüm varsa bilgim de vardır o ayrı da sen görüş ve bilgi kategorisini bile ayirt edemeyip böyle önyargı dolu sözler sarf ediyorsan bilgini konuştur, cevabını al.
Nabza göre şerbet 😉
Yukarıda insandan saymıyorum yazmışsın başka bir yorumda da hissiyat olabilir normal karşılarım demişsin. İşte bu yüzden haksızsınız. Kendinizle bile farkında olmadan çelişiyorsunuz. Bir insanın ilişkiye girip girmediği alnında mı yazıyor? Siz zaten ilişkiye girse de girmese de dışlayıp, alay ediyorsunuz. Onun için kaale alınacak bir tarafınız yok. Bir yakınınız eşcinsel olmadıkça siz akıllanmazsınız. Eşcinsellik bir seçim değildir.
Hayır, değil. İnsanların hayatlarına karışmayı bırakın artık.
Ben insanlarla ayni dünyada yaşamalıyım, yaratiklarla değil
@saffet446 burada utanmadan normallestirenler var
Gizli lezbiyen. Ya da sevdiği kişi gay çıkmış. Veya sevgilisi lezbiyen p*rnosu seviyor. 😂😂😂😂😂
Aynen öyle sapkınlık ve karşıyım
aman siz karşı olun zaten. Senin gibi akılsızların desteğine ihtiyacımız yok. Defol
bu açıklaman bana göre biraz yetersiz gibi
Devaminı yeterli olanlara biraktim, çok paylaşımciyımdır
"bu açıklaman bana göre biraz yetersiz gibi" Diyen, yeterli olan tezini sunmalı, aksi takdirde karşısındaki onu kale almaz 😉
Hem boş konuşan üyeleri sevmem
ben bunun kişilerin tercihi olarak görüyorum bazıları LGBT kişileri durumu abartırken bazıları da diyor ki bu bizim karar ve tercihlerimiz inançları bu yönde birine gelip de özendirmiyor ya da hadi bize katıl düşünceleri yok ben görmedim. Bazı azınlıklar da bunu fırsat olarak görüyor cinsel bir ihtiyaç olarak görüyor. bazıları gündem bulamıyor ve durumu LGBT ye yıkıyor. benim anlamadığım bir konu ise neden dini LGBT ye atıyorlar bu Türkiye için geçerli değil Dünya genelin de neden bunu yapıyorlar amaç gerçekten LGBT de mi bitiyor
Freud zaten bunu tercih kapsamında tutarak sapkınlık nitelendirmesi yapıyor. Bu fizyolojik bir gereklilik değil, tamamen sapkınlik
Yeterli açıklamayi yaptim. Uzun uzun bilmek istiyorsan kitabi var, dijital platformdan da erisebilirsin
Daha fazla yazamiyorum, yorumumu kopyalyorm:
İşine geldiği bi yaşıyorlar. Davamda müvekkil itirafı bu! Freud un psikolojide kitaplari okutulur. Eşcinsellik hakkında yaptığı araştirmalar neticesinde, bunun insan tercihi olduğunu, fizyolojik gereklilik bulunmadığını söyler.
Hormonları farklı işleyen bireylerin, ağırliklı olarak salınımi gerçeklesen hormonlara göre bedeni şekillenir. Eksikliği olan hormon takviyesi de yapilabilir, tıpkı cinsiyet değiştirip olmadiğı birine dönüşen escinswller gibi. (Gerisine kitaptan bak lütfen
Burada genc nesillere lgbt normallestiriliyor ben de bunun normal olmadigini, korkunc bir durum oldugunu, vahimligini gosteriyorum
Onunka ilgilenmediğimi nerden biliyorsun
Burada bsyler gorunce basitce paylasim yaptim
Haklısın
evet
Çok haklısın
Evet öyle bence de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?