Böyle bir anne babayı karşına alınca ne olur sizce?

Şimdi arkadaşlar benim uzun zamandır yurt dışı hayallerim var sadece evden uzaklaşmak ve insanların kölesi olmaktan sıkıldığım için orada babam sürekli başka insanlarin işine koşup çocuklarına gostermedigi sevgi kalmadigi halde kalabalık ortamda bize bağırır tokat atar ama maaşının yarisini eve bıraktığı için ondan iyi baba yok biz daha ne isteyelim 🥰 yani o sadece insanların işini görsün diğer çocuklar onu sevsin yeter ailesinden sevgi görmemiş bir insan babam aslında görmediği halde bize iyi davranması lazım ama demek ki iflah olmuyorlar anneme gelirsek bu 1.5 yaşında kardeşim var o doğduğundan beri her işi ben yapıyorum bakın asla ama asla şikayetçi değilim zaten annemin yorulmasını asla istemiyorum ama son zamanlarda Annemin tavırları çok değişti babamı sevmediğimi biliyorum ben kin tutan bir insanım anlamadığımızı biliyor yani ama annem ablam benim çalışıyor bu arada ablamın izinli olduğu ve işten geldiği zaman hep beni kötülüyor işte adam akıllı yatak toplamıyor yarım yamalak ev süpürüp siliyor yoruldu oluyor hemen ama annem ben bunları yaparken ne yapıyor? Yatıyor küçük kardesim de benim arkamda dolanıyor benim yaşadığım sevgisizligi kardeşim yaşamasın diye çok çabalıyorum ama annem asla ikna olmuyor geçen gün yurt dışına çıkma işini konuştuk önce ki hafta biraz bekle sen herkese üzülüyorsun kandırlar seni dedi tamam dedim dün konuştuğumuz da ise 30 yaşından sonra gidersin dedi o da belki dedi bende aynen beklerim bende 30 yaşıma kadar dedim deli raporu çıkarırım sana dedi ömür boyu bana bagli kalmak zorunda kalırsın dedi deli raporu zor bişey degil hemen çıkan bişey dedi az önce de ablama söylenirken duydum iki yakası asla bir araya gelmez bizi karşına alıyor baban bir beddua etse hemen kabul olur babamın asla ağızdan bedua zaten eksik olmaz ben böyle bir anne babanın beduasinin tutcagini düşünmüyorum sizin düşünceleriniz neler acaba?
Böyle bir anne babayı karşına alınca ne olur sizce?