AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Ben genelde kimseye vermiyorum içimden gelmedikçe. Ne kadar bakarsa baksın ben de tutulurum
Yoo değilsiniz kim dedi size vermek zorundasınız diye
Aynen bende vermiyorum. Hepsi benden sağlam. Ayağa kalksam kusucam bayılıcam hiç düşündükleri yok.
Zorunda değilsiniz tabi ama hamile yaşlı engelli olsaydı verilir.
Nezaketen yer vermelisin, nezaketli biri değilsen zaten vermezsin..
Hic bir derdi yokken yer beklemesi nezaket degil enayiliktir
@Blueyesss20 o senin fikrin
Ben vermem hamile engelli veya yasli olmadıkça
Ben genelde yer veririm kadınlara. Yaşı da önemli değildir.
Eskiden bu kültür vardı
Artık yok oluyor
Yaşlılar bile sıkıntıya düşüyor arada
Öyle bir şey yok hasta falan olmadıkça kimseye yer vermem, yaşlıya da vermem çoğu benden sağlıklı
bundan haz duymuyorsam yapmak zorunda degilim
Yer vermek zorunda değilsiniz, böyle bir talebimiz de yok.
Vermeyin..
Ne kadar kabasın. Neyseki herkes senin gibi değil de neredeyse hiç ayakta kalmadım toplu taşımada.
Teşekkür ediyor musun peki yer verenlere...
E herhalde
Bunu yapan hemcinsin pek yok
Nerden çıkarıyorsunuz bunları neden yer vermek zorunda olasınız ki
Vermek istemıyorsan verme sana kalmış. Ama yaslılara ve hamilelere vermek yakışır
Kendi adıma söylim hiçbir erkekten böyle bir beklentim yok olmadı da kendileri yer veriyor bana oturmam desem de ısrar ediyorlar bende oturuyorum napim
Asla yer vermem asla kudururlarsa kudursunlar genc bir kiza yer verenden her sey beklenir
metroya kadınların binmesi yasaklanmalı:DDDDDDD
25 üstü erkeklerinde binmesi yasaklanmalı
Ben vermiyorum. Zorundalık yok, tamamen erkeğin tercihine bağlı.
Eskiden di kadina saygi , bitti artik kadinlar kendilerini otekilestirdiler , esit olduk artik
Genelde yaşlı insanlar yapıyor onu. Bizlerin öyle bir beklentisi olmuyor sen yanlış anlamışsındır.
Onlara bakmayın bütün kadınlar öyle değil hangi şehir sizinki bilmiyorum ama saçmalıyorlar. Kadınlara kimse yer vermek zorunda değil
Yaşlı engelli insanlar olabilir ya da belki karnı burnunda hamile o kadar
Senin zihniyetinde ki erkekler bana çok pasif geliyor. Asla işim olmaz bu zihniyette biriyle. Soğuyorum.
Zorunda değilsin ama bu bir nezaket ve centinmenlik örneğidir bi şartlama yok tabii
kadın olsam bile bu konuda katılıyorum geçen gün bi kadın gençlikte hiç saygı kalmamış yer bile vermiyorlar demişti yani yer vermek zorunda değiliz çok rahatsızsa verirsin ama değilse vermemeye devam 😃
Her defasında eşitlikten söz eden kadınlar bunu istememeli. Yeri kime vermeliyiz, sadece ihtiyacı olana.
Sen yer verme zaten senin düşünce tarzında olan birinin yer vermesini istemem zaten.
Senin dusuncen cok igre nc kadin erkek esit dersiniz ama surekli kendinize pozitif ayrimcilik yapilsin istersiniz
Vermek zorunda değilsiniz ama özellikle kalabalık otobüslerde bir bayan olarak kendimi erkeklerden korumak çok güç oluyor. Yer veren erkekler oluyor sağolsunlar varolsunlar. Birde bizi gözleriyle erkekler yemese daha iyi olacakta..
Mecburiyetten değil centilmenlik olsun diye yapılıyor
tamam en centilmen sensin bütün otobüs ayakta alkışlar seni. Kadın da ufff sulandım ne kadar centilmen bir erkek der kesin
Kimseden yer istemedim. Kimseye yer vermek zorunda değilsin kendi inisiyatifin
Taciz, edilenlere yer veriyorum ve insanlık olarakdüşünüyorum
Bazı kadınlar benden bile yer istiyor. Hamile, hasta ve yaşlılara sadece yer yemiyorum diğerleri ayakta durabilir. Kimse kimseye yer vermek zorunda değil
Ben şahsen her otobüs hareket ettiğinde düşecek gibi oluyorum adamlar sagolsun yer veriyor yani kimseden silah zoruyla yer kapmıyoruz
Abazalar sağolsun kendi rahatindan odun veriyor iyi gozukcek diye enayi çok memlekette
Nalakawa
Bana kimse vermiyo ne alaka hamile olmadıkça vermek zorunda değilsin
Yer vermek zorunda değilsin. Ben vermiyorum.
Değilsiin vermeyinde yok hamileyim yok kadinim sanki bizz mik.. tik m... k git taksiye bun ozaman
Kimseden yer istemedim ben vermek zorunda değilim bana doğurmuyor
Vermek zorundasın yazılı kural otobüse veya diğer toplu taşıma vasitalarina bindiğin zaman etrafina bir bak orada bir yerlerde bir uyarı levhası göreceksin ısrarla yer vermezsen yüksek sesle rencide edilerek yerinden kaldirildiginda kimse bu kıza mi doğuracak ne alaka demeyecek
Afkuur
Afkur zizil
Hamile yaşlı hasta kucaģında bebekli dışında yer vermem.
İşlerine gelince biz güçlüyüz diyorlar daha ayakta gitmekten acizler.
Öyle bir şey bekleyen yok sizden belki seni beğendiği için bakmıştır:)
Arkada boş yer varken bilerek kadının yanına oturdum şu konulara sinirime, dayanamadım.
:D
Kanka zorunda değilsin ki. Belkide yakışıklı olduğun için gözünün içine bakıyorlardır ahsdhshd. Her kadın öyle değil yani.
Öyle bi zorunluluk yok kral. Sende aynı parayı veriyorsun o da aynı parayı veriyor otobüs ve dolmuşa. Ayakta gitmek istemiyorsa bi sonrakini beklesin.
Kadın erkek eşitliğini savunur o yer isteyenler de.
bende vermiyorum otur napalım bayansa ağzımıza mı..
Öyle bir zorunluluk yok dostum sadece hamile olana yaşlıya engelliye 😂
Nerde yazıyor öyle bir kural verme aga zorla ver diyen mi var?
Olm sözde eşitiz siz yer veriyormuydunuz ben bastonlu ayakta duramayanlara veriyorum
Cunku onlar daha hassas erkeklere göre
Yaşlı hamilw de yazdığını sandim
Banane be babamın oğlu mu
Verme ya zorla kaldiran mi var
Ben bayılıp ölsem 1 kişi yer vermez.
Saygıdan dolayı bebeğim
Çünkü onlar büyüğümüz yaşlılar
Yaşıt veya küçükse?
Çünkü ayakta iğrenç erkeklerin tacizinw uğruyoruz
Değilsiniz, ne alaka?
Çünkü kadın çiçek erkek odundur.
Zorunluluk yok yer verme