AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
pasif insan olduğun için cesaret yok korkuyorsun herşeyden
Hayır bu korku değil ama resmen içimde çığlık atıyorum ama kimse beni duymuyor
içindeki çığlığı kim duyacak
Kimse duyamıyor ama dışarıya da asla bu sesi çıkartmam çünkü biliyorum ki o zaman daha çok üzecekler
Çünkü korkaksin o kadar basit
Diyelim ki korkağım sence ben bu şekilde mi doğdum yoksa sonradan mı böyle oldum?
Sonradan veya önceden farketmez. İnsanlar karakter olarak değişime açıktır. tek yapılması gerek korkularla yüzleşip korkunun önüne geçebilmek. Paraşütle atlamaya korkan biri paraşütle atladıktan sonra çok güzel bir duygu olduğunu görür ve sürekli dener.
Bu düşünce yapısı bana göre çok saçma bir insan bile bile mermiye kafa mı atması gerekir o zaman
sen aptalsın boş ver anlamıyosun
amaaan boş ver. dışlayan dışlasın. kendi kendimizede mutlu oluruz. boş ver.
Kendinizi yavaş yavaş alıştırın sosyal olabilmeye
Şöyle ufaktan ufaktan
Nasıl peki nasıl sosyal olabilirim
Psikolojik Yardım alarak
Psikolojik Yardım alarak bu iyiliği kendinize yapabilirsiniz
Ama psikologlara da inanmıyorum ki insanlar asla beni anlayamaz bu yüzden bu durumu kendim aşmaya çalışacağım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Neyiniz var
Söyle söyleyim ben samimiyeti eskiden o kadar çok severdim ki ama sonradan insanların sahte olduğunu anladım ve sonra kendi kabuğuma çekildim ama hayat bu şekilde hiç güzel değil çünkü kimse önemsemiyor dıslaniyorum, bu zamana kadar hep ilk arayan ben oldum insanları ama kimse aynı değeri bana vermiyor
İnsan Rabbine karşı nankördür. Size karşı mı vefalı olacak
Bu söz çok mantıklı gerçekten o zaman bu duruma alışıp hayatıma mutlu olacağım şeyleri yaparak devam etmeliyim
Kesinlikle. Az beklenti çok mutluluk.
Haklısın insan olmaktan nefret ediyorum keşke hayvan olarak dünyaya gelseydim
İnsan şerefli bir varlıktır. Size düşen her şeyin üzerine bu kadar yıpranmamanız.
Yıpranmamak imkansız insan oğlu çok kötü uyum sağlayamıyorum
Tahammül edemiyorsan demek ki
Oda doğru bak çünkü sahteliği beceremiyorum sahte olmayı sevmiyorum ama sürekli dışlaniyorum gerçekten artık ağır gelmeye başladı neden kaçıyorlar benden anlamıyorum iyi bir insanım karşımdaki insanın mutluluğunu kendimden daha çok önemserim ama neden kaçıyorlar
Düzgün olduğun içindir. Farklı ve aykırı tipler moda bu birkaç yıldır
Önceden çok çevrem vardı ama çok kez katlandım ama artık sahteliği dayanamadım ve herkesi hayatımdan sildim şu an tek varlığım ailem ama onlarda beni anlamıyor
Önceden o kadar çok konuşurdum ki susmazdım o kadar çok hayatı seviyordum ama şuanda ağzımdan tek kelime dahi çıkarmıyorum insanlarla konuşmak istemiyorum ne yapmam gerekiyor sence
Kelin ilacı olsa kendine sürerdi, ben de yaşama enerjisini kaybetmiş biriyim ve nasıl çözülür bilmiyorum bu iş
Sevildiğini düşünmüyor olabilirsin
Evet ve kimseye güvenmiyorum seviyorum diyen insanada asla inanmıyorum sırf bundan dolayı inanmazsın belki ama birisi yakışıklı olduğumu söylese bile dalga geçirdiğini düşünüyorum
Hm birazcık kendinle problemlerin var sanki önce bunları halletmeye çalış beğen kendini az insan olsun emin old daha sonra yavaş yavaş insan al hayatına alışırsın sonra normale döner
Bilmiyorum bu durum kelimelere yetmez gerçekten çok bunalımdayım ve kimseyi hayatıma almak istemiyorum çünkü biliyorum ki yine beni bırakıp gidecekler ben ikna edilenlere olmak istemiyorum inananlarla olmak istiyorum
Anladım
Şuanda modem düşük ama normalde gerçekten hayata çok pozitif bakan birisiyim kimseye dert anlatıp sıkmam bu hayatı hala seviyorum ama bu durumdan da rahatsız oluyorum
Takıntılarindan kurtul
Çok hassas bir kalbim var ve gerçekten kendimi sürekli diğer insanlardan aşağıda görüyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan
Halbuki bir çok üstün olduğum konu var ama bunu kendime inandıramıyorum
Özgüven eksikliği yaşıyorsun. Başarılı olduğun konularda takdir göreceğin veya çevreninde bileceği işler yap kendini çevrene kanıtla bu sana itici güç olur. Her şeyi geç bir birey olarak kendine saygı duy ve güven
İşte o bireyliği kendime veremiyorum kendimi hep diğer insanlardan aşağıda görüyorum
Korkuyorsun.