22 yaşındayım ve evden kaçmak istiyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım?

22 yaşındayım küçüklükten beri ailemden sevgi ilgi görmüyorum abim'den ablamdan hiç görmedim evde bişey söylesem önemsemez ve yetersiz hissedildim ve giydiği me çok karışırlar ve kısıtlarlar 1 gün dışarı çıksam diğer gün çıkamam ilgi ve sevgi yoksunluğum yüzünden hemen herkese bağlanıyorum özgüvenin yoktu şu an biraz özğüvenim yerine geldi ama hala kırıyorlar tam iyim diyorum onlar kötüsün diyorlar bana vermedikleri sevgiyi elin kızına çocuğuna veriyorlar bu benim çok zoruma gidiyor ve en kötüsü sozlendim uzun süredir çalışmadığım için ve ailem bana para vermediği için bende evlenince belki rahat olurum ayrı eve çıkarım diye düşündüm sözlüm verdiği vaatleri bir bir düşürdü ve çok dar görüşlü olması beni sinir ediyorum aile dostu akraba olduğu için sözü atsam kıyamet kopar çıkarsam bile zorla evlendirirler ne yapicam bilmiyorum kaçsam biraz param var ama beni bulurlar ailem kötü olur diye düşünüyorum ve baya rezil olurlar ama hem beni sevmiyorlar hem beni kısıtlıyorlae bu hayatı yaşamak istemiyorum evlenince de aynısı olucak büyük ihtimalle ne yapmalıyım bilmiyorum?
22 yaşındayım ve evden kaçmak istiyorum lütfen akıl verin ne yapmalıyım?