AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Benim ailem acaip dindardır ama ben ne dışlarım türbanlıları ne içlerim. Benim için farketmez yani. Ama iş evlilik olayına gelip dayanırsa açık in türbanlı out olur her zaman
Anladım
Bu soruna ne gibi bir cevap bekliyosn ki.. Tartışma çıkacak bir konu olduğu kadar zekisin bence.. Arefe günü günaha giriyosn milletle dalaşmaya sebebiyet vererek.. Hadi yatıyom ben... Hayırlı bayramlar
Kesinlikle katılıyorum
Alakası yok aklıma geldi sordum herkes fikrini paylaşmakda özgürdür ;) sizede...
Kızın Sorusu Gayet
Güzel
Sen Kızıştırma Bence
@vαlerιe teşekkürler
Rica Ederim
Gerikafalı Bir Maviş
Iste :)
Turban sorun değil fakat eğer karşısındaki kişinin inancına fikrine saygı gostermeyip ustune beni yargılayıp kafir gibi konuşmalarına ayar oluyorum.. Olayın senle alakası yok fakat tam tersi iyi ve açık fikirli saygılı olan kişileride gordum
Evet genellemek yanlış tabiki ama ben çok fazla insanla karşılaştım sırf türbanlıyım diye düşmanlık beslediler ben onlara anlam veremiyorum
Haklısın sende ama bazı türbanlılarda bize öcüymüşüz gibi bakıyorlar anlayacağın takma öyle gereksizleri
o da cok yanlış.. takmamaya çalşyrm ztn
Bence çoğu fikir yanlış. Her insanın iyiside var kötüsüde. sınıf ayrımı yapmak iyi değil. Herkez kardeş bence.
kesinlikle
Rica ederiim, ne demek hanımefendi.
Biri kafasını kapamadan önce ruhuda kapanmalı bence. Dışı rahibe içi fahişe dolu. Ve kapalı insalarn çoğu açık insanlara o* muamelesi yapıo. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz.
genelleme yapmak yanlış her iki açıdan da diyorum... kimse kimseye karışamaz ve içini bilemez dediğin gibi ön yargılı olmamak gerek
Sen açıkların kapalılara neden öcü gibi baktığını sordun genelleme yaparak. Bende öyle bir cevap verdm
Soruyu adam gibi okuyamadığın burdan belli :) ben bazı insanlar dedim ;)
Adam gibi cevabını aldın susabilirsin artık :)
en yakın arkadasım türbanlı. sana şöyle söyleyeyım bız yanyana gezerken yazın ben elbıse gıyerdım dızlerımde o kapalı tabı. Türbanlılar bıze cins cins bakıyordu. bence bu karşılıklı. benım saygım sonsuz.
benim açık arkadaşlarm hatta dinsiz olanlar bile var saygılıyız birbirimize önemli olan da bu
karşılıklı her şey. benım arkadaslarımın yarısından çoğu türbanlı. ev arkadaslarımdan ıkısı türbanlıydı. hıç bır zaman bırbırımızı yargılamadık. sen neden boyle gıyınıyosun dıye ne onlar bana ne de ben onlara dedım. saygılı olmayı öğrendiğimiz de ancak bunları aşabılırız.
cok doğru
Kapananlara sozum yok ama bunu siyasi simge yapmaya calisanlari sevmiyorum.
o yönden haklıısn
pampa kusura bakma da bazılarınız çok tripcan. ayy erkek yanıma geldi. ayy götüme baktı tripleri hiç çekilmiyor. bu tip muhabbetlere bulaşmamak için uzak dururuz sizden
sen bence önce düzgün yazmayı öğren sonra yorum at
tdk terk im pampa sori
Kendileri öcüler de o yüzden. Türban demeyin şuna ayrıca. Örtüdür o başörtü.
Aynen öyle
Bir öcü gördüm sanki :) ben ateist olarak karismiyorum millet müslümanım diyor ama kicini başını açmak serbestken milletin örtüsü batıyor çözemedim çözen varsa banada yazsin.
Ne güzel konuştun
İsteyen istediği gibi baksın harikayım sıkıyosa sanaldan yazdıklarını gelip yüzüme desinler lafım hazır diyenlerde oldu zaten laflarını alıp oturdular
helal :)
Sağol canim sende takma benim annemin bir arkadasi var iste ondan dolayi tecbure edindim surekli azarliyorum anlamiyo ferace giymek istedigimi duydugunda bana hayatiniyasa bence dedi bende ahirette yasarim dedim baya dar goruslu biri ataturkcu iste klasik :d
Herkes herkese saygıılı olmalı
Olmalıda olmuyor ben daha hic bir aciga kapan demedim yakin arkadaslarimdan baska hatta ailesi kapansin diye baski yapanarkadaslarimin ailesiyle konustum bukadar baski yapmyn vs diye
aynen bende öyle
bende son dönemde atatürk düşmanı olarak görüyorum bu tamamiyle hükümet yüzünden onun dışında garezim yokk
Ben türbanlıyım ama atatürküde ülkemi de milletimi de cok seviyorum. Bu topraklarda onlar sayesinde yaşıyoruz. Her türbanlıyı aynı kefeye koymak çok saçma...
tabi ama ben yalan söylemem sevmiyorum kapalı bir hanımım olması istemem içimde saçma bir kin birikti bu hükümet yüzünden ama türbanlı insanların dışlanması öcü gibi görülmesi saçma ben sadece siyaset yüzünden soğudumm
anladım
teşekkür ederim iyi bayramlarr
size de
açık olup kapalıyı veya kapalı olup açığı eleştirmek dışlamak kişiliksizlikden başka bişe değil insan olmayı bilen beraber yaşamayıda birbirine saygı duymayıda bilir
Tebrikler kardeşim
aynen öyle kesinlikle tamamen şiddetle katılıyorum kardeşim :)
Umursamamak lazım herkesin sevabı da günahı da kendine sonuç olarak :')
cok doğru
Sence turbanlilar turban takmatan bayanlari benimseyip dislamiyormu...
öyle yapanlar vardır malesef ikiside yanlış
Ben yillar evvel kizarkadasim turbana girdi diye terk etmeye kalkmistim. allah iste vurdu teoemden asik etti beni kiza :)
iyi olmuş
Sen turbanlisin sanirim..
Kendi adıma konuşayım, daha önce yaşadığım bir durumdan dolayı onlara karşı temkinli, çekinerek davranıyorum
neden?
Takolasmak için elimi uzatınca terslemisti
Çünkü bazı şahsiyetsizler vatandaşın gözlerinde öyle enteresan bir hale getirdiler ki diğer türlü bakmanın ne demek olduğunu unuttular.
aynen öyle
daha kötüsü sadece sana değil hiçbir şeye artık temiz bakamaz oldular.. hep bir art niyet.
evet
neden taktığını mantıkla izah edebilen savunabilenler hariç hiçbirine saygı duymam. kulaktan dolma bilgilerle yetinmemeli gerçekten inanan... araştırmalı doğrusunu öğrenmeli
haklısın
benim türbanlı bacıma asdafsdgdfşfg:D bize ne la*n
ayrıcı sen 1 kilo boya sür çık bakarlar tabi başta türban taksan ne yazar
ayrıca kız arkadaşımda türbanlı ona niye öyle bakmıyorlar sorun sende olmasın?
gizliden atıp tutmak kolay dimi :) yazdıklarına cevap bile vermicem senin gibi seviyesizlerle uğraşamam çünkü bye
al gizliden de çıktım
valla sorunu hep çevrende aramıcaksn bence kendine de bak oldgun ortamada
yoksa bir sürü insan war kapalı yani aksine size daha çok avantaj saglanıyor. bırak dışlamayı yani
bir işe başvurdular 2 kiişi 1i açık 1i kapalı sonuç açık olana şu formu doldurun dediler
diğerine de formu doldur işte bilmem kim bey var ona git konuş şartları olay bu yani :) şanslınz bence
hani dışlanan siz değilsnz.
ben kendme bakyrm sn rht ol
Bacimin ortusu batmakta rezilin gozune acirim tukuruge vallahi tukursem yuzune...
aynen öyle
türbanlı insan candır Müslüman bir toplumdayız salla sende onlara öcü gibi bak
haklısın
zaten ne b*k çıkıyorsa hep o tür zıhnıyetlılerden çıkıyor
agzını bozma bence yinede
küfretmedım zaten
Bence siz normalsiniz ama çarşafla gezenleri doğru bulmuyorum
neden?
Bakın islamda örtünme var ama çağdaş olmakta var atatürk modayı takip ettirirdi. Çünkü müslümanlar örnek olmalı her hareketleriyle oturuslariyla kalkislariyla giyimleriyle yasayislariyla
ama o da onun kendi isteği yani özgür sonuçta bişey diyemeyiz
Ya tamam ben bisey demiyorum ama insanları islamdan tiksindirmeye gerek yok yeteri kadar kapan ne öyle tüm vücutta çarşaf gözüne de güneş gözlüğü vampir misin
o da senin düşüncen ;)
islamda modamı olur yaa yeni şeyler icat etmeyin çağdaş modern olmak kıyafetten gecmez ilim bilimden gecer
Sana Saygı duyuyorum @fuocoturko ama kıyafet arazi şartlarına yaşadığın yere gore olur dine gore olmaz
Aslında olayın dogrusu bence başı açık insanlarla dolu oldugu için Türkiye başı kapalılara arı bir ırkmış gibi bakılıyor
Bilmem ben böyle düşünmüuorum
Ben ateistim. Her yerde de çekinmeden söylerim. Ama bir insan türbanlı diye ona öcü muamelesi yapmak faşizmdir. Bunu da açıkça söylerim.
helal olsun diyecem de yanlış anlama:)
şaka maka bizim insanımız kötü. ben de mesela yıllarca sakal bıraktım. ama millet öyle bir öfkeli ki sakala. babam bile kendisi sakalı sevdiği halde milleti öfkelendirdiğim için kızıyor bana. bizim insanımız insanların inancına karşı düşmanlığı öyle benimsemiş ki.
Benim de her türlü arkadaşm var ve onlara karşı saygılıyım. İnsanlar istediği gibi yaşamalı
Bir insan inanıyor ve gereğini yapıyorsa buna tepki göstermek faşizmdir. İnancını zorla dayatıyorsa, ya da inancını bahane ederek yeni şeylere ya da başka fikirlere ön yargılı bakıyorsa bu da onun faşizmidir. Önemli olan saygı ve sevgidir. Benim ateist olduğumu bilen türbanlı ve sakallı arkadaşlarım var ve birlikte çok kaliteli vakit geçiriyoruz.
Benim de aynen öyle arkadaşlrm var ve sorun yok yani.. böyle de olmalı bence
Haklısın. Böyle arkadaşlarının olması kötü birşey değil. Ufkun genişler. Hayata daha farklı bir açıdan ve daha olumlu daha sevgi dolu bakarsın.
aman milletin ne gozle baktigini umursama sen allah yolundasin ne guzel birsey takma
Teşekkürler
Kim öyle yapıo ya yapmayın artık şunu!
yapan çok...
bende o tür insanları anlayamıyorum
anlamak zor...
İnançları olmadıgından allah sonlarını iyi etsin.
amin
konuyla alakalı değil ama senin örttüğün şekilde saçları tepeden toplayıp baş örtmek yanlış
o eski bir fotoğraf yüzüm görünmüyo diye koydum bu bir ikincisi saçlarım çok uzun o yüzden ;)
Oyle bakanların çoğunun annesi kapalı sen gerisini boşver rahat ol
haklısın
Eksi veren bebe sorun varsa özelden yazabilirsin :)
Çevremdeki insanlar türbanlı değil de çarşaflı insanları yerden yere vuruyor genellikle
ama neden? kimse kimseye karışmamalı bence ya! bırak insanlar istediği gibi yaşasın ister çarşaf ister mini etek sanane kardeşim dimi?
Aynen
Kahrolsun bazı insanlar ://7
aynen öyle
bazı insanlar herkeze öcüymüş gibi davranıyor sana özel bir tutum degil bence
bilemem
neyi biliyon sen
üff
Kimse size öcü gibi bakmıyor. Esas sen ve senin gibiler neden kendinizi ötekileştiriyrsunuz. Bu zamana kadr yolda yürürken kimse size bişey dedi mi? Demekki kimse size bişey demiyormuş
Evet dediler demediklerini nrden biliysn?
O diyenler emin ol açık kardeşlerimizede laf atanlardır.
Artık görün şu gerçekleri bazı kişilerin oyunlarına kanmayın kardeşi kardeşe düşman ettiler
evet ettiler malesef benm kmsyle alp veremedgm yok saygmda sonsz tanıyan bilir
Dediğin gibi bazı insanlar ona bakarsan çoğu insanda açıklara kaşar gözüyle bakıyo ama hiç bir şey göründüğü gibi değil milletin ağzı torba değil ki büzesin takma boş ver
işte ikisi de çok saçma ve yanlış
Belki türbanın hakkını veremeyen insanlar yüzünden bir ön yargı olmuştur doğal
evet ama iyilerin suçu ne? genelleme yapılmasından nefret ediorum
Dediğim gibi bir ön yargı oluşuyo
malesef
o palyanço suratlarına baksınlar
:))
İşinize gelmeyince hep mağdursunuz dimi :)
Alakası yok ;)
Tabii canım. Bilmezmiyiz :)
Siz kimseye hoşgörülü olmayın, ama herkesten hoşgörü bekleyin.. Genelleme yapıyorum evet, cunku birinizin birinizden farkınız yok..
O eski kapalı teyzelerimiz ninelerimiz nerde, siz nerdesiniz...
Gözlerde kapkara makyaj, dudakta kırmızı ruj, renkli fosforlu eşarplar..
Sonrada neden bize boyle davranıyorsunuz..
Neden acaba? Bilemedim bak..
Mesela madem tesetturlusun, once o fotografı kaldırmalısın profilinden bence...
aynısını aşağıda gizpek diye birisi demiş bu kimseyi ilgilendirmez diyor :D o ruju niye sürdüğünü biliyoruz kardeşim biz rahat ol sen :D
Sizi ilgilendirmez foto koyarım koymam size ne bundan :)
O zaman bende sana sokakta pis pis bakarım buda seni ilgilendirmez, göz benim neticede.
Kafaya fosforlu türban, dudaklara kıpkırmızı ruj.
Sonrada vay ben kapalıyım, ben cici kızım.
Hadi ordan, yemezler :)
boş konuşmaya başladın cevap vermicem :) takıl kafana göre
Sinirlenme türbanlı bacım..
Kafa kapalı amma üzerindeki gömlek nasıl dar oyle butun sutyen ortada vallahi, ben mi kapalıyım sen mi anlamadım doğrusu :)
Türbana tepkim yok herkesin özelidir takan takar takmayan takmaz ama nedense tanıdığım çoğu kapalılar atatürkten nefret eden laiklik düşmanı tipler bu yüzden tepkiliyim biraz
Ben ülkemi milletimi ve atatürkü seviyorum onlar sayesnde bu ülkede yaşıyoruz bunun aksini düşünenler varsa saçmalıyorlardır rahat ol sen
Senin gibi kapalılara saygı duyarım diğer yobazlarım da kapalı açık farketmeden soyu tükenir umarım
eyvallah
Önyargılı cahiller onlar
aynen öyle...
Açıklar kapalıyı kapalılar açığı hiç bir zaman eleştirenez ve karışamaz
evet aynn öyle
Ama bu kapalı olupda geri kafalı olan insanlardan nefret ettiğim gerçeğinide değiştirmez.
geri kafadan kastın ne?
Her boka dini alet edip laikliğe Atatürk'e karşı insanlar
Ama öyle. .
Afedersin ama güneş gören kafa ile görmeyen kafa bir olur mu?
Ne saçmalıyorsn sen?
o güneşi de size gösteren biri var
Diyorum ki kafan güneş görmüyor. .
Bu sebepten dolayı güneşten doğrudan gelen ışınsal etkilerden yoksunsun.
Tıbben açıklıyorlar bas bas bağırıyorlar özellikle başına çaput takanların D vitamini takviyesine ihtiyaçları var diye. .
@musaölmez aynen öyle kardeşim ağzına sağlık
tşkler
https://i.hizliresim.com/Qga7aZ.png
Üzgünüm kadın. .
Neden baş çaputu takanlar daha aptal hiç düşündün mü?
Not: Aptal doğru kelime olmayabilir daha çok muhakeme yeteneğinden yoksun olan buna da aptal demek daha uygun hatta Yahudiler bunlara direk hayvan diyor. .
Ek: Son cevap kaldırılsın lütfen çünkü bana salak diyenin yorumu kaldırılmış ona hitaben yazmıştım
kimse kimseye öcü gibi bakmıyor...
bakan var rahat ol
o bakan sensindir... ben kapalı birine öcü gibi bakmıyorum... ya da açık birine... ve gördüğüm kadarıylada böle bir konuyu açan sensin yani sende kapalı birisisin... beni yanlış anlama sakın ayrım yapmıyorum... insana insan diye bakıyorum.. yok bu açık mış bu kapalıymış bu bilmem neymiş... bunlar benim umrumda değil... ALLAH katında herkes bir... kapalısıda açıgıda...
sen yapmayabilirsn ama yapan var merak etme
kesinlikle merak etmiyorum... ve eminim sende yapıyorsun...
he he ondan
neden dalga geçiyorsun... ben burada ciddi ciddi konuşuyorum ama sen? öcülük yapma...
sensn öcü
:)... neyse iyi akşamlar ve hayırlı bayramlar...
sizede
Teşekkür ederim...
hmmm öcüye benzedikleri için olmasın?
olabilir
Bazı insanlar (!) derken?
bazıları işte
Mesajı alamadın sen. İNSAN (!) derken?
insan değiller :)
Öcü değil misiniz yoksa?
evet senin gibi değiliz ;)
Bayramın kutlu olsun..:)
Bırakın bu mağdurum ayaklarını başı açık bayanlara o* demediğiniz kaldı
genelleme yapma !
Ben türbanlilari seviyorum
sağol
yok bee kardeşim nerede oluyor öyle şeyler?
oluyor sen rahat ol
hiç alakası yok bencee
sadece şu orta okul olayı iyi olmadı benceeee
neden?
olmaz daha küçük o çocuklar ilkokul orta okulda bu iş olmaz hadi lisede neyse buluğçağına girmemiş çocuklara zaten farz değil
diyelim giren var ve kapanmak istiyo kendi iradesiyle bilincli bir şekilde?
ilkve ortaokulda bilinç aileden gelir kardeşim kendi iradesi benim düşüncem bu lisede olur..
zorla kimse kimseye bir şey yaptıramaz
alakası yok emin ol yani herneyse ;)
Boşver canım ya umursama
aynen haklısın
onlara gore öcü demekkı
kendileri öcü :)
sana gorede onlar öcü demekki :)
bana öcü diyen kendi öcüdür :)
Kim kimi dıslıyo acaba?
kişisine göre değişir
Ben şahsen kimseyi dislamiyorum. Herkesin tercihi kendisini ilgilendirir.
evet
Vallaha daha ziyade sizler aciklari dsliyorsunuz
siz biz diye bişey yok ben soru da da bazı insanlar dedim genellemek çok yanlış herkesin kendi hayatı saygı duymak gerek ;)
Allah onları ıslah etsin.
Amin
Türbanlı görünce kizanlara buz oneriyorum 😨 : )
haha :D
Amaaan boşver bacım cahillik çok kötü bişey
aynen öyle kardeşim ;)
Yanlışlarını gizleyip doğrulardan korktugu için...
Eksileyenler gelip burada tartısabilirler
aynen
Biraz delikanlı olup gelip burada tartısacak cesarette değiller nedeni yukarıda yazdıgımdan dolayı
Knk pardesunun altinda dinamit dolu ondan :D
höh :D
kapalısın ama bu yoruma gülcek kadar acıksın
@fuocoturco sanane ;)
@fuocoturco
Sakadandami anlamiyorsun be kardesim turbana falan karsi deilim aksine iyidir benimde annem kapali nihayetinde
kardeş ben sorana dedim sana değil :)
soran arkadaş boşuna kapalısın demekki işte böyle insanlara öcü derim :)
@fuocoturco
Niye bosuna kapali oldu simdi bu kiz yahu hayir saka bir yana bu sekildede bir algi var biliyorsun
@fuocoturco saçmalamaya devam et yorum yapmicam
cidden kapalı bir insan inançlı insan senin yorumunun altına terbiyesiz yazması lazımdı sende biliyosun bunu
@fuocoturko
Aslinda gerekmezdi cunku sakadan haric gercekten boyle bir algida var biliyorsun sanki muslumanlar teroristmis gibi
(Bu arada su zor adinida ezberledim yahu :D)
adım kolay yanlış yazmısın :D
:D adin zor iste yanlis yazmisim bak
@fuocoturco
ksine bbwn turbansizlari disliyorum
o da saçma.. çünkü türbansız olup cok daha düzgün yaşayanlar da var...