Eşim tam bir ana kuzusu! Kaynanam evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Eşimi doğurduğu için ona saygım vardı. Evlenmeden önce. Çünkü evlenmeden önce çok anaçtı beni bağrına basmıştı. Ama evlendikten sonra evime çok sık gelip gitmeye başladı. Çocuk sahibi değiliz, torunu yok ama çok sık geliyor. Eşimle baş başa yalnız kalamıyoruz. Gelince yatıya da kalıyor kayınpederimle. Evimde rahat dolaşamıyorum. Sonra sanki ben yemek yapmayı bilmiyormuşum gibi yemek getiriyor ya da mutfağıma girip yapıyor. Eşim de annemin yemeği diye yiyor. Yemeklerime laf söylüyor ama aşçıyım. Bu benim profesyonel mesleğim. Evime pis diyor, kendi evinden bir haber. Eşime bunları anlatıyorum. Yaşlı onlar çocuklaşıyorlar anlayış göster diyor. E benim annem neden tek kelime etmiyor eşime? Benim annem de onlardan biraz küçük? Yok ben annemi sokacağım devreye. Geldikleri zaman annemi de çağıracağım bakalım annemin yanında da bana sallayabiliyor mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eniştenizle konuştum. Derdimi anlattım. Neymiş kaynanam bizi düsündügü için yapıyormuş her şeyi falan. Kısacası o kadın kocamın kanına girmiş. Önce anlayışlı olmaya çalıştım dediğiniz gibi ama ana oğul insanlıktan anlamadıkları için beni dinlemediklerı için kavga etmek zorunda kaldım. Bana kuruntu yaptığımı ve abarttığımı söyledi. Biraz ağladım bizi ayırmaya çalışıyor dedim sustu sakinledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce de yorgan yastığını koltuğa yanına attım. Artık böyle. Çok istiyorsa annesi ile babasınïn arasına yatar. Ambargoysa ambargo. Yarın işten gelecek. Yemekte yapmayacağım annesinin yemeklerini yer. Zaten çalışıyorum, yoruluyorum ben bunların nazını çekemem. Şamaroğlanı değilim ben Kimse kusura bakmasın. Birkaç gün sonra da annemi sokacağım. Savaşsa savaş.
Eşim tam bir ana kuzusu! Kaynanam evden çıkmıyor ne yapmalıyım?