Eşimden soğuyorum,konuşasım gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam, ben yaklaşık 2 buçuk yıldır evliyim eşim ile çok ciddi çözemediğimiz sorunlar var birkaç gün önce ciddi bir kavga ettik ben artık yürümüyor farkında mısın dedim bana zaten senin isteğin boşanmak demişti arkadaşlar ben hep düzeltmeye çalıştım çünkü bilirsiniz erkekler geç olgunlaşır ama düzelmedi çocuk gibi hareketleri var ve ben annesi değilim sonuçta etrafındakilere çok yalan söylüyor en ufak bir şey olsa doğruyu söylese hiçbir şey olmaz ama yine yalan söylüyor anlamıyorum onun yüzünden bende yalan söylemek zorunda kalıyorum birkaç sefer doğruyu söylesem beni neden yalancı çıkardın diyor arkadaşlar kısacası çok çocuksu davranıyor ve ben artık çok sinir oluyorum çok soğudum artık konuşasım gelmiyor rahatsızlığı var bu yüzden üzmemek için çok belli etmesemde çok soğudum ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru sormak için sadece uygulamayı indiriyorum da bu kadar çok cevap geleceğini tahmin bile edemezdim hepinize çok teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım benim bardak artık taştı bu aralar soğuk davranıyorum diye bana çok iyi davranıyor bir hatasını bekliyorum çünkü artık sevemiyorum tekrardan teşekkürler ve iyi günler dilerim 🙏
Eşimden soğuyorum,konuşasım gelmiyor. Ne yapmalıyım?