Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Birincisi bu çocuksu değil. Bildiğin yalancılık. Çocuksu olmak yetişkin ortamlarında ergen gibi davranmaktır. Şimdi bütün çocuklar ya da ergenler yaşancı mı senin gözünde? Çocuksu davranıyor, Ne yapıyor? Yalan konuşuyor! Kusura bakma bu çocuklara hakaret. Bu yalancılık ismini lütfen doğru koy. Ayrıca bir konuda senin adına çok üzüldüm, seviyorsun emek veriyorsun geldiğin noktaya duyguya bak (!) Peki hiç mi anlamadın uyanmadın duruma? Yoksa vardı ve sen düzelir ümidi ile mi devam ettin. Bu tip insanlar bu durumu gizlemez. Açık oynar.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi evlendikten sonra biraz başladı şimdi aşırıya kaçıyor ben çok sıkıldım bu durumdan düzelir diye bekledim evet ama düzelmiyor
En İyi Cevaplar
Merhaba, 2.5 yıllık bir evlilikte çözemediğiniz problemleriniz varsa, kafa yapınız uyuşmuyor hatta hatta kadın olarak sen eşinden soğumaya başladıysan bu evlilik bitmiş demektir teorik olarak. Sadece uygulamaya dokmemissiniz o kadar.
Evet erkekler maalesef biraz daha geç olgunlaşıp, yaşadığı ortamları, içinde bulunduğu durumun ciddiyetini, ilişkisi olduğu kadınları biraz daha geç anlayıp, davranışlarıni buna göre ayarlamada problem yaşarlar. İstisnalar tabiki vardır ama genel anlamda böyledir maalesef.
Hiçbir şeyin önemi yok, kendine eziyet etmekten başka bir şey değildir bu şekilde bir evlilikte geçirdiğin dakikalar.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söyleyen biriyle nasıl 2 yıl birlikte evli kaldığını anlayamıyorum yani başta öyle olmayabilir ama anlayabilirsin yani bir de aşk evleneyim yapmışsın Demek ki başta Aşkın göz kör etmiski anlayamamışsın yani bence evliyken Bi ise gir çalış para biriktir Bi eve çıkacak parayı biriktirdiğin sonra eşinden ayrıl. Evini tutarsın işinde bir yere gelmiş olursun vakit zamanmış olursun hemde rahat edersin ailenin yanına giderken psikolojik olarak da metal sağlık olarak hiç bir yere kipirdayamazsin bence dediğimi yapman en mantiklisi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmama izin vermiyor
- +1 yıl
Eee artık onun yolunu da sen bulacaksın sıkılıyorum falan de yani evde vakit geçmiyor vs vs
+1 yılOnunla hayat geçmez. Eş hayatını güzel güzel paylaşacağın biri olması gerekirken sana hayatı dar etmiş. İmkanların varsa boşanmaya bak. Şimdi diyebilirsin ekonomik vs. imkanlarım yok o zaman kadın sığınma evine git orada sana iste bulurlar yola çık devamı geliyor zaten. Hiçbirseyi olmayan çevremdeki kadınlar kendilerini topladilar bu dediğimi yaparak burada da destek olduklarim oldu. Psikolojik olarakta desteklerim psikoloji mezunuyum. Bu konuda bana da ulaşabilirsin sana süreç hakkında bilgi veririm yerlesmenede destek olurum özetle mağdur olmuyorsun daha önce ayrılmayanın hep keskeleri kalıyor hayatta.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten zor ve üzücü olabilir. Eşinle yaşadığın sorunlar, iletişim kopukluğu ve güven eksikliği gibi ciddi konulara işaret ediyor. Belki bir ilişki terapistine gitmek çözüm olabilir, böylece duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Eşinin davranışlarını ona nazikçe ifade etmeyi deneyebilir ve nasıl hissettiğini açıklamaktan çekinme. Kendi duygularını ve sınırlarını korumayı unutma, senin de mutluluğun önemli. Emin ol, ne karar verirsen ver, kendini hak ettiğin şekilde sev ve saygı göster.🌺 Unutma, her zaman umut ve çözüm bulabileceğine inanmalısın!🌟
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, ben inanın bana nazikçe söyledim kızarak söyledim ağlayarak söyledim her şekilde söyledim ama olmuyor kendisi de terapiste gidelim dedi randevu aldı ama benim artık takatim kalmadı son kez söyleyeceğim randevu alsın duruma bakalım bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Yani evlenmeden önce dürüstlük önemli bir kriter olmalıydı sizin için. Biraz Kurandan peygamberimiz den örnek verin maneviyata davet edin kendiniz de öyle olun. Yalanına çanak tutmayacağınızı açık açık söyleyin. Derim. Ve ilişkiniz hep aynı duygularla kalmayacak değişeceksiniz büyüyorsunuz birbirinizi her halinizle kabullenmeyi öğrenin. Boşanıp evlensen onda da bişeyler çıkacak insanız..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn buyuk hatan ablacim onun yanlislarini kapatmak. Evet sende esin rezil olsun istemiyorsun ama bu onun sorumluluğu. Yalanini soyleyen devamini da dusunsun. Birak neyse onu soyle. Ben yalan soylemem. Sende bundan sonra ona göre konus insanlarla de. Sacmaliga bak. Bebek mi eğlicez ya bu erkeklerin geri*ekali hallerinden valla biktim. Yurtdisindan adam gibi adam bulucaksin valla. Biximkilerden bi b*k olmuyor. Hareketlere bak. Sinirlendim gene.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Bence sen kararını çoktan vermişsin sadece burada verdiğin karar için onay arıyorsun, evliliğinin yürümediği gün gibi ortada çok uzun süreceğini de zannetmiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılKararımı zaten verdim de gidicek yerim yok
Soran+1 yılAilem var ama kabul etmezler beni
Soran+1 yılEtselerde sığıntı gibi yaşarım kötü davranırlar bana
Soran+1 yılDoğudayım zaten bu çok etkiliyor maalesef boşanırsam tek ailem değil herkes çok üstüme gelicek ama bu durum beni daha çok yıpratıyor bilmiyorum 😔
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
+1 yılSoğumaktan kasıt sevgi bitmişse aşık hissetmiyosan cinsellik arzulamıyosan, boşancaksın yani. Sakın cocuk yapma işler sarpa sarar iyice. Boşanamazsın cocuk varken cokk zor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yani çaba ve girişmde bulunmuşsun ama pek sonuç alamamış gibisin.. eğer gerçekten olmayacaksa acı reçeteyi içmek gerekecek :(
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle rahatsızlığı var dediniz evlenmeden öncede böyle bir rahatsızlığı var mıydı belki de bu etkiliyor biraz üzerinde düşünmek lazım kolay kolay bitecek bir şey değil sonrası da var bunun iyi düşünüp hareket etmek gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılYoktu yeni çıktı 2 aydır falan
Soran+1 yılTabi bu da etkiliyor daha çok sinirli olmaya başladı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalan o derece hayatında yer ettiyse, ilerleyen dönemlerde evin içinde de bu tutumu sergileyecek. Güven ve dürüstlüğün olmadığı bir yerde ilişki yürümez. Seni sabote etmesine müsade etme bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. 2 yıl çok erken ya 20 yıl olanlar napsın. Beraber ortak bir şeyler yapın vakit geçirin dicem ama bilemedim şimdi.
00 YorumlaKafana Bi kere girdiyss bu dusunceler biter gibi bu evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı düşüncedeyim
+1 yılaldat ya da boşan o zaman ya da yatak odanıza canlılık katın
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden aldatayım? Aynı şeyi siz yaşasaydınız karınız sizi aldatsaydı ne olurdu? Tamamen karaktersizlik sonu boşanmaya gider ama asla aldatmam sonuçta herkesin bir gururu var
- +1 yıl
boşan o zaman neyi bekliyorsun ki
Soran+1 yılİşte bende bilmiyorum 🤦🏻♀️
Soran+1 yılYani çalışmıyorum ailem kabul etmez bilmiyorum yaa
- +1 yıl
önünde 3 seçenek var aldatmak boşanmak ya da seks ve aşk hayatınıza renk katmak böylelikle evliğiniz kurtulabilir
+1 yılInsanlari degistirecegim diye evlenmeyin sonunhusran
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yatak konusunda da soguduysan uzatmamak en iyisi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden evlendin?
görüccüüü usulu?
evden kaçmak adına mı?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annesiyle konuşmayı deneyin diyebilirim anca..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatı senin için çekilmez hale getiriyorsa, ona karşı cinsel dahi bir şey hissedemiyorsan, konuştuğun halde de kendine çeki düzen vermiyorsa hayatını daha da karartıp yıllarını boşa harcama derim. Bir kadının soğuduktan sonra eski hislerine tekrar sahip olması imkansıza yakın gibi geliyor bana. Çok emeğim var diye düşünüp iyileştirme psikolojine giriyorsan eşinin psikolojik bir destek almasını sağlayabilirsin. Kafalar uyuşmuyorsa evlilik çok zor inceldiği yerden kopar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bir hevesle evlenip pişman olanlar kervanına katılmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlgun bir adamla evlenseydin belki böyle olmazdı. Çünkü erkekler anca 40lara doğru olgunlaşıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Saçmala 20 yaşındaki kız gidip 40 yaşındaki adamla mi evlensin yani onu mu demeye çalışıyorsun olgunlaşmak karakterle alakalı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu bakar bariz bir karakteri evlenmeden önce nasıl anlamıyorsunuz akıl alır gibi değil
00 Yorumla Soğuduysan boşanmayı bekletmene ne gerek var eşinle konuş ya bu durumun çözülmesi için ona değişmesi gerektiğini söyle ya da boşanalım de
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak normal bi şey ama boşandiktan sonra da bence hayat cok guzel olmaycak bosanmayi asla tasvip etmiyorum. Hakinizda hyirlisi olun
00 YorumlaElinden geleni yap baktın olmuyor ona göre kararını ver
00 Yorumla
+1 yılBu kadar çok yalan söyleyen bir imsanın ciddi sorunları var demektir ve bu tür insanlar çev
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlışlıkla gönderdim
- +1 yıl
Ve bu tür insanlar çevresindeki insanları çok yıpratır söylemesi zor ama iyi düşün ve kendini kurtar derim çok yıpranırsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılpeki bu adamı nasıl seçtin çekmek zorunda dğeilsin yol ver
018 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle değildi ki
- +1 yıl
ya da aşk gözünü kör etti
Soran+1 yılOlabilir belki önceden de böyleydi ben göremiyordum sediğim için
Soran+1 yılSevdiğim için*
- +1 yıl
olur ama düzelmeeyceğine inanıyorsna boşanacaksın başka yolu yok zaten onu istemiyorsundr bile su an
Soran+1 yılEvet istemiyorum ama bir anlık sinir ile de doğru karar veriyor muyum diye düşünmüyor da değilim kendime sadece biraz zaman ayırdım tekrar sevmeye çalışmak için olmuyor ama biraz daha deneyeceğim baktım gerçekten olmuyor boşanacağım
- +1 yıl
bu süreçte de sosyal statünü bilmiyorum ama kendi ayakları üzerinde durabilecek duruma gelmek için gereken ne var ise yap ki boşandığında barınma sorunu yasama süre tabikide ver evlilik kolay kurulmuyor bir anda yıkılmamalı
Soran+1 yılDoğru ama çalışmak istiyorum izin vermiyor çalışırsan beni bırakırsın diyor dinlemeyecektim ama çok kötü kavga edince saldım
- +1 yıl
kendi ayaklarının üzerinde dur boşanınca babanın evine mi döneceksin nasıl yapacaksın
Soran+1 yılBilmiyorum ailem de kabul etmez arkadaşım da yok mecbur ailemle konuşacağım biraz idare edeceğim ondan sonra çalışıp çıkarım kendi evime
- +1 yıl
hangii ilde yasıyorsun ki
Soran+1 yılŞekit olarak söylemiyim ama doğudayım burası genel olarak böyle biliyorsunuzdur
Soran+1 yılŞehir*
- +1 yıl
anladım zor durum gerekten çocuk var mı peki
Soran+1 yılHayır yok çocuk
- +1 yıl
en güzel yanı bu o zaman bakalım ne olucak istersen yaz bana buralardayım daraldıkça konusuruz
Soran+1 yılHayırlısı olsun bakalım teşekkür ederim yardım ettiğiniz için 🙏
- +1 yıl
rica ederim ama buna cevap bu değildi :d
Çocuğun var mı?
028 Yorumla- +1 yıl
Var mı acaba 😂
- +1 yıl
Bu gidişle hiç bir cevabımıza sorumuza cevap vermeyecek içsel sıkıntılar yaşıyor kendi bile karar verememiş
- +1 yıl
Al işte böyle birleştirdim:)) iyi olmamış mi
- +1 yıl
Alerjiler demek?
- +1 yıl
Tabi güzel olur ben yaptım oldu başta da finalde de 😁😎
- +1 yıl
Hahahah ben sana spoi versem dati kalmaz izle ve gör hahahah kaçıncı bolumdesin daha
- +1 yıl
Ooo ne güzel 9cu ya da 1cu bölümde ramizi bicakliyacak
- +1 yıl
Ama ölmüyor felçli kalıyor kızı azat falan sonra öğreniyor sadece ezel biliyor
Soran+1 yılÇpcuğum yok kusura bakmayın ben genelde soruyu sorarım ama bu kadar çok soru gelmez eşim bu uygulamayı kullanmamı istemiyor sorduktan sonra uygulamayı siliyorum ondan sonra tekrar sormak istediğim bir şey olursa diye indiriyorum şimdi indirdim gördüm
Soran+1 yılCevap gelmez pardon
- +1 yıl
Ooo sen eşin ne derse yapıyorsun hemde sevmiyorum soğuyorum diyorsun abi bu Bi çelişkidir soğuyan sevmeyen biri onun dediklerini i değilde kendi istediğini yapar sen bence çelişki desin sevgi de var gibi.
Pardon cevap geldi 😎🤣
Soran+1 yılEmin olun uğraşmamak için laf ediyor ağrıma gidiyor uğraşmak istemiyorum
- +1 yıl
Boyle hayat mi geçer artık biyerden başlaman gerek bosansan ailenin yanına dönebilecek misin?
Soran+1 yılArtık söyledim seni sevmiyorum dedim olmuyor dedim ben düzeldim diyor ama benim artık hevesim kalmadı dedim ağlıyor bi kere sarılabilir miyim diyor sıkı sıkı sarılıyor tamam da neden beni bu raddeye getirdin neden diyorum hala düzeldim diyor
Soran+1 yılAilemin yanına dönersem hayatı bana zindan ederler ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
İşte ailenin yanına dönemeyeceğin için çalışmaya başla kendi parasını kazan düzenini kurduktan sonra artık sen gereği neyse onu yaparsın çalışmamı istemiyor demiştin seninde Bi şart koşman gerekecek
Soran+1 yılBen bugün tamamen bitirmek istediğimi söyledim ayrılalım dedim sana olan sevgim bitti uzatmayalım dedim ama ağlıyor sensiz yapamam diyor beni bu raddeye getirmeseydin o zaman diyorum haklısın diyor vicdan yaptırıyor ama kararlı olduğumu belirttim biraz düşün diyo sensiz yapamam diyor sürekli
- +1 yıl
Yeterin len artık özele geçin alla alla
- +1 yıl
Eeee ne demişler son pişmanlık fayda etmez. Sende diyeceksin ki ben Bi ise gireyim kafamı dağıtayım sonra düzenini kurunca ben düşündüm taşındım der gidersin🤣🤣😎
Soran+1 yılBen kalp kıramıyorum istiyorum ki üzülmesin herkes mutlu olsun sanırım aptllık bende ağlayınca vicdan yapıyorum ama artık devam ettiremem çünkü sevmiyorum nefret ediyorum ne demem lazım sizce
- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılAşk evliliği mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılAldatmadan önce bitir iş sonunda oraya gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatan karaktersizdir işin sonu boşanmaya gider aldatmaya değil en azından ben öyle bir insan değilim teşekkürler
anlatmak ıstermısn belkı duzelır aranız
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlattığım gibi ne biliyim ailesi ile de sorunlar var hangi birini anlatayım ki çok yoruldum
- +1 yıl
tahmin ediyorum insan anlatırken dahi ypruluyor ama konuşmak deryleşmek istersen. brn en azından belki fjir verebilirim aranızdaki sorunları anlatırsan. ama özetle su tek kişi savaşmakla asla olmuyor bende boşandm yıllar oldu. bazen olması gereken o oluyor ama duzelcek sey varsa duxeltmelı
Soran+1 yılEvet haklısınız olucaksa eninde sonunda olur maalesef tek savaşıyorum ama sonu belli artık hiçbir şey yapasım gelmiyor ne biliyim biraz daha bakayım olmazsa karşıma alıp net bir konuşma yapacağım ama düzelmesi için değil boşanmak istediğimi belirteceğim çünkü akıl sağlığımdan olmak üzereyim
- +1 yıl
bak o çok kötü kendine yapma bu kotulugu sonrası daha agır oluyor ınsan ıcıne ata ata yasadm ınan yedı sene sonra zor topladm hanı ınan hayatından ömrnden omur alıyor oyuzden dusun tasın konuş aılenle konus arkadasn dostnla. bır cozum yolu bul. ben sızle konusmak ısterm bu konuda. zır delı bı eskı es vakası olunca doktora yapıyrm nerdeyse yedı yıldır oglumu goremıyrm kacırıyor ne mahkeme ne bılmem ne kalmadı. dusunun. oyuzden belkı faydam dokunur
Soran+1 yılHaklısınız aslında kendime eziyet etmekten başka bir şey yapmıyorum ailemle konuşmayı deneyeceğim kabul etmezler ama yine de şansımı denerim belki tahmin ettiğim gibi olmaz belki daha iyi olur hayırlısı bakalım size de çok üzüldüm umarım bir çözüm yolu bulursunuz ama en azından kurtulmuşsunuz
Soran+1 yılUmarım evladınız ile kavuşursunuz 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. En sıkıntılı durum yalan söylemek.
07 Yorumla
Soran+1 yılBen söylüyorum bu küçücük şey için yalan söyleme ihtiyacı duyan insan bana da yalan söylüyordur nerden bileyim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılEvet çok iyi manipüle ediyor
Soran+1 yılÇok yıprattı beni çok yoruldum yardımınız için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyuzden napacaksınn olgun adamla evlenceksın cokuk cocukla değil
10 Yorumla
+1 yılBosanmazsan aldatmalar başlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalisin yürümez artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOnu düzeltmeye çalış konuş onunla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYalanxi diye mi aşamadığınız sorunlar var
00 Yorumla
+1 yılE boşan madem
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok manipüle ediyor nasıl ikna ediyor bilmiyorum ama boşanma konusu açılır açılmaz vazgeçittiriyor
+1 yılboşan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kaç yasinda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanmalısın
00 Yorumla
+1 yılKıymet bilmeyeni bırakacaksın
00 YorumlaZor durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılE boşaaan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayril
00 YorumlaEvlilik çoktan bitmiş sadece resmiyete dokülmemiş
00 YorumlaSonu belli
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılbence boşan
00 Yorumla
+1 yılaldattınmı hıc
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇabalayın
03 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyorum ama sadece ben çabalarsam düzelmez ki bu iş
- +1 yıl
O niye çabalamıyor
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk var mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla Ayrilmalisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler