eşimin telinde dün yine bir mesaj gördüm. bu ilk olmuyor bu arada . yabancı uyruklu bir kadın ne olur bana dön beni bırakma gibi birşeyler yazmış yarım yamalak türkçe. şok oldum. eşimde bitti bu iş arama ben evliyim eşimi seviyorum yazmış. kadında bana öyle demedin beni kandırdın onu bırakıcaktın gibi birşeyler yazmış kan beynime sıçradı. kadını arıcaktım zor tuttum kendimi. bu adam sürekli kaçamak yapıyor. elde tutamıyorum. çok seviyorm ayrılmak istemiyorum. ne yapıcam bıktım böle...
Cevabın nedir?
+1 yılBen bu nedenle evlenmiyorum işte... Geçen yıl sizin gibi bir hanım ayak üstü çapkınlıklarını yakaladığı kocasından bahsetti :) Adam yurtdışına çıktığında kadınlarla beraber olup, döndüğünde kadınlar sms atınca ben karımı seviyorum, evliyim diyormuş ve mahsus sms leri silmiyormuş...:D Kadın da boşanmıyor, kızları da durumu bildiği halde. Ben de olsam silmem ki.. Adam çok zeki belli ki ve siz pek de bu tür konularda gözü açık değilsiniz.. Yahut boşansanız elinizde birşey kalmamasından endişe duyarak anlamazdan geliyorsunuz... Sizin adam, ileride ben uyardım ama bak ne çok kadın peşimde demek için silmiyor onları... Ayrıca biraz düşünün.. Evde, onun her işini yapıp bir de bedava cinsellik yaşadığı bir kadın varken, neden ayrılsın sizden? Size önerim en azından hastalık kapmayın böyle birinden, malum yabancılar pek dikkatli değil ilişki ve sağlık konusunda.. Hastalık kaparsanız kocanız sizi suçlayabilir bile, aman dikkat!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılelimde birşey kalır boşanırsam. nafaka alırım. çocuğum var. ama boşanmak istemiyorum seviyorum onu ben. masus silmediğini düşünmüyorum unutmuş bence.
- +1 yıl
Nafaka o kadar çok olmuyor...:D Yani boşanmak sizlik bir durum değil bence.. Hem demişsiniz okumamıştım önceden, kocam herşeyimi alıyor, paramı sağlıyor diye... Valla kusura bakmayın ama, kadınların aşkının yarısı da para sanırım... Arada bir kadın doğum a gidip muayene olun derim... Tek önerim bu size, çünkü belli ki bu adam sizi daha çok aldatır..
En İyi Cevaplar
Erkeklerin başka kadınlar ile görüşmesine ''çapkınlık'' demeyin, bu da bir ihanet biçimidir.. Evet ortada boyutları belirsiz bir ihanetin varlığı söz konusu ancak bundan bir pişmanlık duyduğu da açık, sakin ve dikkatli olun, onu anlamaya çalışın hatta mümkünse bu yaptığını bildiğinizi belli etmeyin, eğer eşinizi seviyorsanız en ufak kavganızın bile şu an onu diğer kadına götüreceğini unutmadan davranışlarınızı kontrol edin..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun düzelecegi falan kesinlikle yok. böyle devam edecek. sen de ömür boyu sevgini saygını hak etmeyen birini zavallı bir şekilde severek kendini avutarak ezilerek yaşayacaksın. hatta zamanla bunları kabullenme durumu bile ortaya çıkabilir. sana tavsiyem seni hak etmeyen başka kadınlarla ilişkisi olan bir adamı TERK ET. Senden somut adım gelmedikce daha da cesaretlenecek
19 Yorumla
Soran+1 yılyok bırakmam eşimi ben
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen takıl böyle. o başkalarına seni terk edecegini söyleyip onlarlla iliskiye girsin. başkalarini düzsün sen de dizinin dibinde otur. az bile yapmış sana. o kadınlarla buluşmak icin para bulamazsa seni bile çalıştırır bu çunkü sen sadece ona bağımlı bir kölesin
Soran+1 yıleşimin durumu iyi zaten. bana istediğim herşeyi aldı yaptı. o konuda hakkını ödeyemem. beni çalıştırmıyor zaten üniveriste mezunuyum ev hanımıyım.
Cevap sahibi+1 yılHe eline parayı tutuşturuyorsa bırak istediğini yapsın o zmaan :) mesele belli oldu. ayrılırsan paran azalacak işe girmen gerekebilecek. o yüzden kocanın başkalarına gömmesi sana koymuyor. para senin şerefinden daha önemli dmek. şimdi fahişelerin bile daha şerefli daha gururlu olduğu insanların varlığına inandım sayende
Soran+1 yılne demek ya. ben o adama emek verdim. gençliğimi kızlığımı verdim. ondan çocuk yaptım. küçük bir bebeğim var. kolay mı bırakıp gitmek. ben zaten çalışan bir bayandım çalışmaktan gocunmam ki. eşim izin verse yine çalışırım zaten okudum ettim. ben üzülüyorum bu duruma huzurum kalmadı sen ne diyorsun. faheşiler ben den daha gururlu öyle mi. kendini paraya satan pazarlayan evli erkeklerle olan yuva yıkmaya çalışan fahişeler daha gururlu. mantığa gel.
Cevap sahibi+1 yılSen o adama elindeki her seyi vermissin ama yeterli olmamış demek ki. o yüzden de başkalarıyla da takılıyor. sen de göz yumdugun icin devamı da gelecek emin ol. senin cocugun oldugu halde bunları yapıyorsa çocuktan da uzak tuutulması gerekir. çocuk büyüdüğü zaman da babasının hünerlerini anlatrsın artık. bu duruma senin üzülmen önemli degil göz yumman önemli. adam sen varken başkalarına gidiyor ben onu terk edecem diyor sen hala yok cocugum var yok emek verdim. emek verdin de ne oldu? Bak sonuca... geldin internette yardım istiyorsun o başkalarını düzerken. fahişelerin yuva yıkmak gibi bir gayesi yoktur. sadece para isterler o kadar. sen ise paralı bir adam var bana her istedigimi aldı laflarıyla seni aldatmasına göz yumacak düzeydesin kusura bakma incitmek icin söylemiyorum ama fahişeler en azından ilişkiyi onur kırıcı saymıyorlar da katlanıyorlar sen onur kırıcı buldugun halde devam ediyorsun. bu adam eve kız da atarr yakında
Soran+1 yıldur ırda haddini biliceksin. sem kimsin ki orpsular senden daha şerefli diyorsun. ben evimin hanımıyım nikahlı kadınım. milletin altına yatan sürtükler düşüncek. bu toplum benim gibi düşünür. beni kimse ayıplamaz. saçma salak konuşma.
Cevap sahibi+1 yılValla bu toplum mağdur kadınlara sahip çıkar ama kocam bana her istedigimi aldı simdi beni aldatsa da bırakmam demek cok şerefli bir yaklaşım degil. yani burada sana ne dememiz lazım senin kocan sana para veriyormuş e çocuk daa var. boş ver başkalarını düzsün mü diyelim? ya da git fantazi iç çamaşırı al da kocan başkasına bakmasın mı dememiz lazımdı? kırıcı konuştuysam senden özür diliyorum ama dediklerimin yapıcı bir amacı vaar. ben hiçbir kadının kendisini aldatan erkekle olmasını anlayamam o yüzden karşı çıkıyorum. sana da göz yumma diyorum
Soran+1 yılaldattı diye boşan demek farklı. orpsular senden daha şerefli demek farklı. ben kocam bana para veriyor ondan boşanmam demedim. sen seni çalıştırır elinden paranı alır karılara gider dedin diye eşimin maddi durumumun iyi olduğunu söylemek istedim. ama sen anlamadın yine. bu toplum benim gibileri haklı görür merak etme. ben nikahlı karısıyım kardeşim. benim yaptığım ayıp değil. onların yaptığı ayıp.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelde kadınlar cinsel yönden erkeği memnun etmiyorsa ve ona güler yüz göstermiyor sorun çıkaran tiplerse mutluluğu dışarda aramaya yönelirler. bu adam seni aldamış sonuçta buna nasıl göz yumabiliyorsunuz bunu anlayamadım. aynı şeyi sen yapsan eminim bir aile faciası çıkardı.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
31Cevap
Senin akrabalarında erkek vardır, umarım.. Öncelikle tekrardan kontrol et, yazışıyorlarmı? Devam ediyorsa eşin ile bir görüş.. Davranışları konuşmasında farklılıklar var mı bir incele... Varsa mutlaka o anda sorgula neden bu şekildesin vs. diye.. Ama o kadından bahsetme.. Yine böyle devam ederse yüzüne söyle.. Ne yapmaya çalışıyorsun diye..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adam seni aldatıyor sen elde tutamıyorum diye kendine bağlıyorsun.
Ben görsem anında kapının önüne koyarım... Bir kere yapan hep yapar. O yüzden sakın ola ki güvenme...12 Yorumla
Soran+1 yılayrılmam öyle kolay değil
+1 yılVala benimde öyleydi küçük birde bebegim vardı bir kez msjalrini gördm önce yazan karılara ağzıma geleni soyledm sonrada kocama bosancm dedm ailen de bu msjalrini yediğin bütün haltlari öğrenck dedm bambaşka biri oldu inanamadm. Yuvanıza sahip çıkın derim ilk hatada hemen bitirmeyin bazen aldatmalar kötü giden evlilikleri düzeltebiliyor da yanı alın karşınıza konuşun ne eksik ne yanlış bunları tartışın boşanmak da kolay degil
00 YorumlaGeçmişi bilmem ama şu an o kadın ne olur bana dön dediğinde kocan eşimi seviyorum diyip reddettiğine göre seni sandığından bile daha çok seviyo demektir , ama yanlışini görürsen git onunla konuş her zaman gururlu ol ve yapman gerekeni yap
10 Yorumlabir erkek olarak yazıyorum eşin kadından alacagını almıstır ve onu bırakmıştır ve bu son olmayacaktır yarın başkasını bulup aynı şeyleri onla yaşayacaktır ve belkide onada bırak peşimi ben eşimi seviyorum diyecektir
11 Yorumla
+1 yılmüstehak tatlım sana...
hoca bile camide safları düzeltelim müminler diyo :))...21 Yorumlaadam uyutuyor sanırım seni. bir kere kaçamak yapmıştır. sonrada paçasını kurtaramıyordur. biraz kadınlığını kullan çekici ol ana karşı
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuş. sanırım hammilelik lohusalık döneminde. o dönem ilişkimiz olmadı zaten. o dönemde biriyle görşmüş. kadın sarmış bırakmıyor.
Esin belliki seni seviyor iyi olan adamlari hemcinslerin rahat birakmiyor bu tarafndan bak adami cokta suclama
06 Yorumla
Soran+1 yılevet bırakmıyolar peşini. tamam eşim çapkın diyelim. onlara yüz veriyor. onlarda sen evlisin kardeşim evli adamla işim olmaz demiyorlar. ondan ayrılcaktın demiş birde kahpe.
- +1 yıl
Sen coluk cocugun sozlerine bakma canim bekara kari bosamak kolaymis bos keseden atip tutuyorlar duygusal bir aldatma yok ortada her erkek yapablr bunu ne kadar kadinlar kabul edemeselerde hele boyle kapinin onune koyardm filan diyen tipler tam hakediyor bunu.. kocanin yaninda ol daha fazla ilgilen;)
Soran+1 yılhaklısın. benim ufak bir bebeğim var. hemen boşan falan ne kolay deniliyor. ne umutlarla evlendim. o adama emek verdim. gençliğimi verdim. çocuk verdim. hemen bırak git. ben bırakayım elalemin fahişleri mi kapsın. eşim beni sevdiğini yazmış. kadında bile bile eşimle olmasaymış.
Soran+1 yılhaklısın kardeşim sağol. sanki dul kadın olarak yaşamak kolay bu ülkede. bilmeden atıyolar işte
- +1 yıl
Erkek icin bile zor bir durum kadin icin daha da zor hayati bilmiyorlar sanki adam oldurmus gibi konusuyolar bu erkek icin en olagan durumlardan biri hatamidir hatadir ama duzeltilmck bisi dgl daha fazla ilgilenmene bakar.. ne demek ya sen emek vericeksn hayatni vericeksn hemen bosan olurmu oyle kocana sahip cik dememe gerek yok sen zaten bunu yapicaksn;)
Gizli Üye(30-35)+1 yıldikkat et.
aradan bir iki kadinin numarasini al ve onlarla görüsmeye calis.
belki sonunda ney oldugunu daha iyi anlarsin ve buna göre bir karar verirsin.
hem sadece o kadinlara suc verme, bu konularda her iki tarafta sucludur.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapacaksınız, çok seviyorsanız görmezden gelip hayatınıza devam edeceksiniz.
11 Yorumla seviyorsan yutup oturacaksın yerine, yoksa acıya katlanıp ayrılacaksın..
00 Yorumla
+1 yılKullanıp attığı kızlardan birisi işte.
Kötü eş tercihi yapmışsın maalesef.10 Yorumla
+1 yılO yabanci kadınlar tipsizlikten muebbet yerler. p genelde ileri yaslarda altin disli ve hertarafi buzusmus seklindedirler emin ol kocandada nasi bir mide varsa artik. p
02 Yorumla
Soran+1 yılkadını görmedim ki. mesaj yazmış. rus sanırım.
- +1 yıl
Yok bee ne rusu ihtiyar oz bek ve turkmenlerdir onlR geneldede evlilerle onkar takiliyolar ben cok sahitoldum
Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı. kadınları böyle kullanan birini seviyorsan hakediyorsun demektir zaten başına gelenleri.
11 Yorumla- +1 yıl
Seni görmediğim bir anım yok zaten ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadına randevu ver ve onun ağzından ne olduğunu öğren böylece kocanın takdiklerini bilmiş olursun.
15 Yorumla
Soran+1 yılkadının takdikleri yaramammış ki eşim yine benle evli. terk edilen o olmuş
- +1 yıl
Kadının değil kocanın takdiklerini öğren bence. Bununla muhtemel bir daha görüşmez ama başkaları olunca en azından anlarsın.
Soran+1 yılkadın yapışkan. neler yazmış. allahın belası pislik
- +1 yıl
Eline geçen fırsatı kaçırma bence, kaybetme psikolojisi içinde olduğu için sıcak davranırsan herşeyi öğrenirsin.
Soran+1 yılyok tutamam kendimi saçını başını yolarım o sinirle
+1 yılYakinda i sevgi nefrete donusur. cocuk falan yPmayin yoksa
02 Yorumla
Soran+1 yılbebek var
- +1 yıl
Oo durum kotu. kedisiyle konusmayi dene.
+1 yılayrıl gitsin sonra çocuğun oldumu dahada üzülürsün salaklık yapma ayrıl benim annemle babamda bu yüzden ayrıldı
02 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim var
- +1 yıl
benim annem ben varım diye ayrılmamamış 12 yaşındayken ayrıldılar sonrası daha kötü olur ayrılın çocuğun kötü bir ailenin içinde büyümesin büyünce zaten kendi sana iyiki ayrılmışsın bile diyebilir
bu adam onun peşini oda kocanın peşini bırakmaz bir elin nesi var iki elin sesi var sen olmazsan o canım kocana sıkıntı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılbırakmış eşimi seviyorum yazmış kadına
Soran+1 yıliyide bana birşey demedi kimse. ben msjları gördüm.
- +1 yıl
ya kızım sonunda sıkıntı olacağını biliyor masuzdan bekletmiş silmemiş ki kendini savunmak için az üstüne gitsen bu ne diyor ne yazmış diye hemen sana canım öyle niyetim olsa silerdim ne işim olur falan filan diyecek zaten yanlışı yapmış kim bilir kadınla senin üstüne kaç kere ilişkiye girdi bunun birde savunması mı var
+1 yılo mesajı gördükten sonra seviyorum diyebiliyorsan... yazıkkk bari deki çocuklarım var bırakamıyorum diye birşeyler yaz
02 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim var zaten
- +1 yıl
konuş eşinle bir daha yaparsa sonuçlarına katlansın
Bunu bile bile aynı yatağa girip sevişiyor musun onunla hala
20 YorumlaDemek ki ona cinsel anlamda yetemiyorsun yatakta yeniliklere git
00 Yorumlaeşine hergün en güzel şekilde görünmeye çalış ilgisini çek durum düzelir.
00 YorumlaKorkut gozunu, bosaniyoruz de ac davani, kendini affettirmeye calissin, kaybetme korkusu yasasin biraz
00 Yorumla
+1 yılAldatılmayı hazmediyorsun 'seviyorum' diye, az mantık yahu.
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum evet
- +1 yıl
Hak ediyorsun demek ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadını aramayı bırak kapısına dayanırım kızım ben
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
Cevap sahibi+1 yılAdam reddetmiş kocanı arkana almışsın zaten 1-0 öndesin her türlü bulurun yolarım o. puyu
Soran+1 yılyapışmış ya gurursuz pislikler evli adamlardan ne istiyolar
Cevap sahibi+1 yılAllah bana yaşatmadı öyle ama çok pis bakan var ya yicek gibi ne istersin yanındakarısı olan adamdan evli barklı kanı bozuk
Soran+1 yılorpsular işte. kimse almıyor bunları. evine kadın yapmak istemiyor kimse. bunlarda evlilere dadanıyor.
+1 yılevlenmeden önce bellidir bu adam. bile bile evlenmişsindir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Tek eşli yaşayamıyor ve bu son olmayacak , buda ayrı bir hastalık , son karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldemek ki eşine hitap edemiyor ve tatmin edemiyorsun.
suç sende04 Yorumla
Soran+1 yılnerde hata yaptım anlamıyorum
- +1 yıl
hay bamya seni
Suç sende diyo bide
Cevap sahibi+1 yılaycahilmisinseen... sen bir sktir git önce... sanane mk... üstüne vazife olmayan şeylere karışma... sıçtığımın kezosu...
Cevap sahibi+1 yılne demek nerde hata yaptım ya... kocanı elinde tutmasını bilmiyorsun işte
bir erkek başka kadına neden gider? evde bulamadığını başka kadında bulduğu için...
demek sen daha kocanı tanımıyorsun... tanımadığın içinde ona hitap edemiyorsun ve o da başka kadınlara gidiyor... hepsi bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılo telefonu al karakola git şikayetçi ol ama mesajları göster hemen kocanın götünden donunu bile alırsın kanıt göster yeterki
10 Yorumlaeşim çok çapkın diye sorumu olur yahu. eski eşim çok çapkındı olmalıydı !
00 Yorumla
+1 yılEvdeki muamele pek iyi degil sanırım dış hatlara yönelmiş
10 Yorumla
+1 yılilginı arttır yatakta ve mutfakta bence sen yeterlı degılsen kacar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1- bunu kabullenıp hayatına devam edıceksın
2- sende onu aldatıcan
3- boşanıcaksın.04 Yorumla
Soran+1 yılaldatmam aklımın ucundan geçmez. eşim vurur beni zaten çok kıskançtır. ayrıca bunu ona asla yapmm seviyorum kocamı
Cevap sahibi+1 yılasla asla deme ıntıkam öyle bır duygudur ki ne aşk ne sevgi önünde durabilir.
Soran+1 yılöyle bir duygum yok
Cevap sahibi+1 yılşimdilik yok bu mesajlar devam ettikçe boyutu içeriği arttıkça duyguların değişmicekmi
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. al karşına açık açık konuş. olmuyorsa zorlama.
00 Yorumlaİşin zor, boynuzlanıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılevdeki hizmet kötüyse dış ticarete açılmıştır
02 Yorumla- +1 yıl
Oruçlu oruçlu ne güldüm be :D
- +1 yıl
ee öyle abicim ev hayatı önemli :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılipini sıkı tut ablacım benden söylemesi..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha bu gururszluğu nasıl yapıosnz siz ya.
019 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden konuşma büyük istersen
Cevap sahibi+1 yılne alakası var. bir imza neyi deiştrebilir. sen o adam olmadan yapamzsn aç kalırsın. o yüzden kabul ediosn aldatılmayı
Soran+1 yılne aç kalıcam be babamın evine dönerim çocuğum var. alırım nafaka. evlenmeden konuşma. dul kalmak kolay değil bir bebekle. çocuk var babasız mı büyüsün bir orpsu yüzünden çocuğumu üzemem.
Cevap sahibi+1 yılsuç kadında değilki senin kocanda suç. seven adam bkarmı hiç başka bir kadına? gözü görürmü başkasını. o kadın senden daha haklı konumda şuanda. o suçsuz sen suçlusun. o daha olgun ve gururlu senden. çünkü sen ben bişe demiorm aldatsn imajı veriosn herkese.
Soran+1 yılsen ne diyorsun be. evli adamlaysan falan dön yollardan kızım. seni bok gibi bırakırlar ortada. o kadın suçsuzmuş. evli adamla birlikte olan kadın suçsuz öyle mi. bunu söyleyende aynı yoldadır kusura bakma. evli adama bana dön diye yapışan kadında ne gurur var maşşalah. sizin inadınıza bırakmam zaten. eşikte bakliyorsunuz boşansada bizi alsa diye. avucunuzu yalarsın kahpeler.
Soran+1 yılyapıştırılar senin ne bok olduğuna alnına.
Cevap sahibi+1 yılmalmsn lan nişanlıyım ben. evli adamla ne işim olur. ama kocam bana bu şerefsziliği yapsa onun agzna sıçar kapının önüne koyar nafaksnıda bir güzel yerim. ama sen gurursuzsn
Cevap sahibi+1 yılkocan sana yapştırmş zaten ikinci kadın seni.:)
Soran+1 yılsiktr lan orpsu. kim alır seni atma. şerefsiz. evli adamla olan karıları koruyorsun. o suçsuzmulş öyle mi. orpsular anca rospuları korur defol git.
Cevap sahibi+1 yılkuma olmak çok kötü değilmi :))))) ahh benim nişanlm süper aşkm o benim :)
Soran+1 yılikinci kadın ben miyim. nikahlı kocam o benim. senin henüz bir bokun olmayan herfiler için burada konuşma. hani nikahın var mı
Cevap sahibi+1 yılhaftaya cnm. yine yazarım buraya hber veririm :)) nişanlykende aldatmiştr o seni he kesin huyudur o
Soran+1 yılhehe haftayadır. kız yemin et. evde kalmış kız kurusu hayallerde yaşa hadi
Cevap sahibi+1 yılmalmsn ya 21 yşndaym ve nikahm var. bayramdan snrada düğün. ya tanımadığm insana bide oturup yalan sölücem harbiden akıl yok
Soran+1 yılhehe eminim öledir. haklısın hıhı. ya bir git beee yalancı evde kalmış kız. sen anca evli adamlara yamanmaya çalışırsın.
Cevap sahibi+1 yılsıçarm ağzına gurursuz mal. sen bu kadar gurrusz olursan kocan zaten kaçar gider 20 lik kızlara merak etme çirkin karı seni. senin bütün derdin kocanı elde tutmak ıyy çok iğrenç :))
Soran+1 yılsanane gitsin. nikahlı karısı ben. orpsuuular önce nikahlan sonra konuş. o çocuk seni kullanıp atmıştır ondan bu öfken. kaşar seni. babanın soyadıyla takıl
Cevap sahibi+1 yılahahahahahahahahaahahah çirkin :)
Soran+1 yılne çirkini be kazban diktr git artık zaten sinirim tepemde orpsu
+1 yılhatanın neresinden dönersen kardır bırak gitsin
00 Yorumla
+1 yılinsan aldatıldığı insanın yanında kalamaz.
00 YorumlaAbinin dalga rahat durmuyor ^^
10 Yorumla
+1 yılkisasa kisas yap kesin cozum
00 Yorumlaeşin rahat durmaz ozaman geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişler kötü ablacım Allah kolaylık versin
00 YorumlaÇek vur bence
00 Yorumla
+1 yılgözü dışarda
00 YorumlaBen boşanirdim
00 Yorumlasık kafasına
00 Yorumla