Yok abi bu ülkede insan oldukça şerefsizlik görüyoruz böyle olmaz ki. Kızlar erkeklerden adamlık bekliyor biz adam oluyoruz da noluyor beğenmiyorlar bizi neymiş Brad Pitt değilmişiz neymiş Elon Musk kadar zengin değilmişiz. Böyle dünyada yaşamaktansa yeminle boş mezara atlamak daha hayırlı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin gibi bi sevgilim olmuştu özgüvenini yükselttim benleyken açıldı saçıldı aldatıp s. olup gitti
benim hiç sevgilim olmadı ve asla da olmayacak bunları da adım gibi biliyorum çünkü gerçekten maymuna benziyorum brad pitt değilim
Kıyamam yavrum
Kızlar yakışıklı erkekleri sevmez aksine lan bu beni aldatır der ve uzak durur o yüzden boşuna canını sıkma aşk gecikiyosa güzelleşiyodur 😉
aşk bize uğramaz ki ne gecikmesi aldatır der ama yine de dibine sokulur tavlamaya çalışır kızlar böyle
Siz nasıl ortamlarda takılıyorsunuz ya
19 yaşındayım bara adım atmışlığım yok sigara ve alkol kullanmam ama yine biz kötüyüz öyle mi
Kaç kızla konuştun
sanal mı yüz yüze mi? hem kızlarla yüz yüze pek konuşamam utanırım zaten konuşmazlar da benimle brad pitt değilim çünkü niye konuşsunlar sanalda da 3 4 sene önce konuştuklarım vardı şimdi kimseyle konuştuğum da yok zaten tipten kaybediyoruz kimse konuşmak istemiyor o yüzden
Anladım güzelmiş devam
güzel olan ne ben anlamadım
Durumun
nesi güzel bee yalnızım ve bu dünyada sevilmiyorum ve istenmiyorum tipsizim diye
Kendi kendine kuruntulara girmişsin ve pek laf dinleyecek gibi de durmuyorsun. Uzun uzun seninle konuşabilirim ama boşa gider
nasıl istersen sen bilirsin. Kendi kendime kuruntuya girmedim aksine yaşayarak gördüklerim bunlar
Aynen eminim yaşamışsındır. Dünyadan haberin yok senin takıl kendi kuruntulu dünyanda
dünyadan nasıl haberim yok anlat o zaman senin yaşadığın dünyayı da gerçekleri görelim o zaman. Kızlar tipe ve paraya bakıyor mesela yalan mı? yalansa yalan de
Sen neye bakıyorsun dolgun göğüsler dolgun kalçalar sütun gibi bacaklar? Boşa kendini kandırma, sen de şekilci bir insansın ve gidip cüce bir kızla çıkmazsın. Bu dünyada herkes şekilcidir bunu kabullen ilk önce. Ondan sonra da hiçbir kızın sana gelip teklif etmeyeceğini kabullen. şu an dünya 2 şekilde ilişkiye başlama yöntemiyle yürüyor. Birincisi güzel ya da yakışıklı olanların birbirlerine yürüyüp ilişkiye başlamaları ve diğer ise normal görünüşte olan insanların belli ortamlar neticesinde edindikleri arkadaşlar sayesinde zamanla tanışa tanışa yürüttüleri süreci ilişkiyle sonlandırmasıdır. Sen senin dengin olan kişilere değil de sütün bacaklar iti göğüslü ablalara bakıp iç çekersen güzel kız da brad pitte iç geçirir. Çık dışarı ortamlarda bulun insanlarla tanış, bak gör ağzın laf yapıyorsa nasıl güzel şeylerle karşılacaksın. Zaten utangaçmışsın ve 4 5 yıldır kimseyle de konuşmuyormuşsun.10 -0 geriden başlatmışsın kendini ve suçu hep yakışıklı ve zengin erkeklere atıyorsun. Sanki bir dünyada yakışıklı olmayan sensin ve bütün kızlar güzel
Suç bende evet yakışıklı olmayan benim ağzım maalesef kardeşim laf yapmıyor
Birazcık da kendin için yaşasan her şey çözülür
Kendim için mi insan ilişkileri olmadıktan sonra tek başıma ne yapmaya çalışabilirim ki insanlara doğru dürüst oldukça ağzına sıçıyorlar üstüne bi de kızlar tipe ve paraya bakıyor.
Şimdi kızıcaksın ama ben yine de söyleyeyim; herkes aynı değil. Önemli olan karakterinden, kişiliğinden ödün vermeden, pes etmeden devam etmek.
lafta herkes aynı değil icraata gelince kimse birbirinden farklı değil. pes ettim işte iyi olarak bir yere varılmıyor bu dünyada pek kalmak niyetinde de değilim zaten
30'larında pes etmişsin ama olmaz ki böyle. Belki de kendi hayatında bazı değişiklikler yapman gerek. Kötü adam olmaktan bahsetmiyorum tabiki. Çevreni, işini, bakış açını...
bu arada 30 değilim 19 um denedim ama olmuyor işte çok bile yaşadım
Hayat senin. Ben tavsiyemi verdim. Değişikil yap, pes etme, kendini geliştirmekten vazgeçme. En kısa özeti de bu