Annemi asla mutlu edemiyorum, ne yapabilirim?

Ben evin en büyük çocuğuyum ve daha çok küçük yaştan beri annemi bir kerede mennun edemedim 11. Sınıfa kadar hep yüksek ortalamalarla taktirler ve onur belgesi falan alıp duruyordum. 11 başında tüm pisikolojimi alt üst edecek bir şey öğrendim ailemiz parçalanacaktı ama parçalanmadı ben o pisikolojiyle düz geçe bildim ve annem bana aynı bu cümleyi söyledi zaten 2 haftadır zihnimde sadece bu dönüp duruyo 'ben de senden bir şey olur sanmıştım, senden bir bok olmazmış' aynen bunu dedi 3 yıldır sürekli uyandığım da azarlayıp duruyordu. Sürekli ölmemi istediğinden bahsedip duruyor artık cidden yoruldum ben zaten kendi yüzünden 2 kere intihar etmeye kalkıştım ikisinde de bunu bule beceremiyorsun demişti. Artık çok yoruldum o beni sevdigini ve korumak istedigini düşünüyo ola bilir fakat bende ne moral bırakıyor ne de başka bir şey dün beni aceleye getirdi bende istedigini yapayım dedim ve fark etmeden fırından yeni çıkmış borcamı iki elimle kavradim sen canım mısın diye bana azar cekti hiç kızım bir şey oldu mu elin yandı mı demedi zaten elimin yandığını yarım saat sonra gözümden düşen damlalarla hissettim annem saolsun artık fiziklsel şeyler canımı yakmıyor. Annemi memnun ve mutlu etmek için ne yapa bilirim? Üniversitede en uzak şehiri tercih etmeyi düşünüyorum bana daha burada oku istedigin gibi yasarsin yanimizda diyor...
Annemi asla mutlu edemiyorum, ne yapabilirim?