Evet önce muayene; yoklama için şubeye çağrılırsın, soyun bakalım soyunursun iç çamaşırın üzerinde kalmak üzere :), ama utangaçlığın had safhadadır. Hele birde sağlık memurunun olmadığı yerde hemşire vardır, en utanası durumda odur. Şimdilerde yine iyi herhangi birşeyin var mı diye soruyorlar. Eskiden sağlıkçı (bayan ya da erkek) latex eldiveni takar vücudunu muayene ederdi. Neyse bu zaten başlı başına bir anıdır. Askerde sen bir robotsun, ne deniliyorsa nasıl formatlanıyorsan onu yapıyorsun. Yat denilirse yat kalk denilirse kalk, sürün denilirse sürün, yemekhane, tuvalet temizliği, herşey zamana göre ayarlanmıştır, ayak uyduracaksın. Ben yapamam diye bir cümle yoktur. Öl denilirse gerekirse öleceksin. Kalabalık olduğun için korku silinmiş makinalaşmışsındır. Çatışmada gözlerin hiçbirşeyi görmez hedefe odaklanmışsındır. Karşında kim olduğu ne yaptığı önemsizdir, vuracaksın yoksa sen yoksun demektir. Hani denir ya dağların dili olsada anlatsa diye, ayakların artık senden bağımsız adımlar atıyordur ve zaman zaman ben nereye gidiyorum, bu ayaklarmmı beni götürüyor diyorsun. Ayakların ağrısı taa kalçalarına vurmuştur, bel zaten tahterevalli olmuş bir öne bir geriye rüzgar yemiş selvi ağacı gibisindir. Ailen aklından bir an olsun gitmez, onlara kavuşma özlemi ile güç alırsın ve yaşamak zorunda olduğunu bir an bile aklından çıkarmazsın. Askerlik bitmiştir ama askerlikle beraber psikolojinde bitmiştir. Uykunda bile dışarıda bir araba kornosu ya da çocuk çığlıkları seni kabus gibi bağırtarak uyandırır. OOFFFF YAAA yeter artık, anlatırken sanki hala oralardayım...
53 Yorumla- +1 yıl
Sıkma canını geçer inşallah. s
- +1 yıl
Zormuş çok.
- +1 yıl
Zorluk var zaten ama özellikle dağdakiler için söylüyorum, insanlığından çıkıyorsun artık. Herşeyi zor , düşünsenize sadece içeceğin kadar su var. Kışın neysede yazın, o elbiseler ile terden dolayı kokuyorsun ve o koku ile günlerce dolaşıyorsun. Afedersiniz, apış arası pişen ayak taban derileri soyulan ve mantarlaşan... Neyse bazıları ayyy iğrenç diyebilir ama asker, ailesi vatanı ve milleti için buna katlanıyor. Tabi yaralanması ve hatta şehit olması da cabası... O yüzden bu anlatılanlar size tiksinti gibi gelmesin. Asker toy, aklı başına daha yeni gelen gencecik bir insan. O kıyafetler giyilince ona bir robot gibi ya da bir makina gibi bakanlar için söylüyorum. Onun işi o denilmesin...
En İyi Cevaplar
Yer Hakkari Yüksekova Derecik Karakolu.. operasyondan gelmişiz.. yorgunluk derecesini anlatamam.. gece saat 02.38 uykudayız.. tarif etmek gerekirse teneke saçtan yapılmış karakolun çatışından tıııınnn diye bir sesle uyandım.. hemen mevzilere hersey olup bittikten sonra bende kalan sağ omzumda ki acı.. Vatan Sağolsun
269 Yorumla- +1 yıl
Vatan sağolsun
- +1 yıl
Adamin Dibi !
- +1 yıl
Derecik Şemdinli'ye bağlı değil mi?
- +1 yıl
Adamsin
- +1 yıl
Senin canın da sağolsun.
- +1 yıl
sana armaganım olsun
https://www.youtube.com/watch?v=hsOHwdr0PI0 - +1 yıl
duygulandım...
+1 yılErkek arkadaşımın yemin törenine gitmiştim. .. Tören bitti askerleri aileler teslim alacak ama önce içtima alınacak. . askerler sırada. Aralarinda ugultu. komutan bağırıyor. Susun diye. . susmazlarsa içtima başlamaz ve süre uzar. .
Öndeki asker. .
-susun *
onun arkasındaki
-bi susun *
o ona o ona
-bi susun *
Sapsal lar asıl ugultuyu susun diyerek yapıyorsunuz. .
çok gulmustum ozman:))00 Yorumla
+1 yılyine askerdeyim böyle bir baktım çavuş bana atar yapıyo dedim l*n keke adam ol kırarım kafanı dedim lavuk anlamadı aldım bunu kolumun arasında kafasına kafasnına çlıştım sonra gazinoya gönderdiler beni dikoya yani :DD Biraz eğlendik. çıktım :DD
21 Yorumla- +1 yıl
Çok hoş :Dd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskerde emir komuta zinciri;
albay, binbaşıya;
-yarın güneş tutulacak. bu her zaman görülen bir olay değil. erleri talim elbiseleri ile talim meydanına getirin de olayı görsünler, bende orada bulunup gerekli bilgiyi kendilerine vereceğim. şayet yağmur yağarsa, tabi bir şey göremeyiz. o zaman erleri üstü kapalı talimgaha götürürsün.
binbaşı, yüzbaşıya;
-albayın emri ile yarın sabah saat dokuzda güneş tutulacak. bu her zaman görülen bir olay değil. şayet hava kapalı olursa hiç bir şey görülmeyecektir. bu durumda tutulma, kapalı talimgahta gerekli talim elbiseleriyle yapılacaktır.
yüzbaşı, teğmene;
-albayın emri ile yarın sabah dokuzda talim elbisesi ile güneş tutulması açılış merasimi yapılacak. şayet yağmur yağarsa, ki bu durum pek görülen bir olay değildir, albay kapalı talimgahta gerekli bilgiyi verecektir.
teğmen, başçavuşa;
-yarın sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kıyafeti ile albay tutulacak. kapalı talimgahta yağmur yağarsa, alayın meydanında manevra yapılacak. çünkü bu her zaman görülen bir olay değildir.
başçavuş, askere;
-yarın sabah saat dokuzda albayı tutacağız. sabah hepiniz talim teçhizat ile hazır olun.
askerler kendi aralarında;
-yarın sabah bizim başçavuş albayı tutuklayacakmış. bu her zaman görülen bir olay değil, hazır olalım.90 YorumlaBizim amir benimle çok uğraşırdı (kötü niyetle değil tabi), bende ona komutanım bigün sana çok pis şaka yapacam dediydim.. Tezkere aldığım günün sabahı (yani yola çıkmış olmam lazımdı) benim amirin (Yüksel binbaşı) makam aracını kaçırıp nöbet klübelerine devriye şakası yaptım, nöbetteki askerler beni komutan sanınca altlarına kaçırıyolardı :D.. Komutanın şoförü ve bikaç asker yana yana jip aramışlar :).. Yüksel binbaşı beni çok severdi öğrenince ceza vermeyi bırak bide kahkahayla güldü :D.. Bende dedimki "Komutanım ben demedimmi çok pis şaka yaparım diye" :D
Ama ben gittikten sonra şoförüyle postasını biraz azarlamış "Ulan koca arabayı gözünüzün önünden kaçırıyonuz" falan filan diye :D
Çok var yazacak ama hergün buna benziyodu sen düşün işte :)23 Yorumla- +1 yıl
Haha :Dd nerden geliyo aklıniza ya
+1 yılBir gün spordan arazi olup başka bölüğe gitmiştik devremle çimlere uzandık sözde keyif yapıyoruz uzaktan biri geliyor ben dedim kalk l*n komutan olabilir neyse kaltık komutanmıs l*n diyrek basladı lafa siz nie sporda degılsınız hangı bolugun askerısınız vs vs bende dedim komutanım biz komutandan izinliyiz spora çıkmadık komutan basladı ters ters konusup durmaya sıze 1 dk verıyor kendınız tanıtacak bır kart kunye vs varsa gosterın yoksa askerı mahkemeye verıcem bızde yenıyız korktuk boynumuzda kunye var adımız soyadımız yazan o an korkuyla aklımıza gelmedı neyse komutan bana bır patlattı kotak arkadasada elıde cok agırmıs :D kaybolun bolugunuze gıdın dedı bızım yanaklar kıp kırmız dedım devreme l*n bu sekılde gıdılmez esıtllemek lazım bır bırımıze tokat atıcaz mecbur ama komutanın attı gıbı olmadı sonra boluge donduk bır tokatta tim komutanımızdan yedık :D o gunu asla unutamıyorum
54 Yorumla- +1 yıl
:D çok güldüm :D
- +1 yıl
daha çok var da uzun anılar :)
- +1 yıl
ahaha bu cok komik :DD
- +1 yıl
:) olay anında hiç komik gelmemişti bana ama sonrasın da çok güldük tabi
askerliğimi yıl 2004te askeri hastanede yaptım. bir kış akşamı doktor odasında 2 tane tertibimle oturmuş kurtlar vadisini seyrediyorduk içeriye tugayın revircisi girdi ve yanımıza gelip eczaneye ne taraftan gidiceğini sordu. yeni gelmiş olmalıki eczaneye nerden gideceğini bilmiyordu ve hastaneyede galoşsuz girmişti. git galoş takta gel dedim fakat filim okadar hızındaydıki gözümü filimden neredeyse alamıyordum. neyse eleman gitti ve tekrar geldiğinde yine şöle dedi;eczane ne tarafta abi:) bir taraftan gireceği koridoru tarif ediyordum bir taraftanda polatın rajon kesmeyiz kafa keseriz deyişini seyrediyordum:):):) o arada elemana gözümün ucu dönmüş olucakki ne göreyim:):) galoşu tutmuş kafasına takmış yaa:):):):): dedimki sen ne yaptım yavrum:):):) o oraya takılırmı:) cıkart cıkart. sen takma soran olursada benim müsade ettiğimi sölersin:):):)
21 Yorumla- +1 yıl
Ne adamlar var ya :D
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNöbetçi subay, postası olan er ile tüm tabura haber yollar ve kendisine bir adet Nokia şarjı bulunmasını ister.
Askerlerde tonla telefon ve şarj aleti vardır, fakat vermeye. ötleri yemez.
Çünkü, askeriyede telefon kullanmak yasaktır.
Nöbetçi subay, bekler bekler ve bir daha haber yollar.
Yine korkudan kimsenin gıkı çıkmaz..
Adam en sonunda delirir ve bölükte herkesin elinde Nokia şarj aleti olduğu halde tek sıra olarak avluda beklemesini emreder. İctima alacaktır..
Sinirli sinirli gelir ve karşısında, ellerinde Nokia şarjı olduğu halde esar duruşta duran ve korkudan altlarına. ıçmaya ramak kalmış 74 kişiye şöyle bir bakar..
Fakat en sondaki askerde şarj aleti yoktur..
Çocuğun yanına koşar adım gider ve gittiği gibi tokatı çarpar:
''Senin şarj aletin nerde lan?
Çocuk bağırarak:
''Ben Samsung kullanıyom komutanım :/'' der..
..
Millet iptal..32 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahahaha :Ddd Kandıralı dır o
- +1 yıl
Valla mı :D
Ben As. İz dim. Balıkesir Edremit ilçesinde, bir yüzbaşı vardı adam alkolık ve hiç olmazsa haftada 3 kere olay çıkarıyordu. Bir gece polisler arad ''Yüzbaşı yıne kafayı bulmus millete saldırıyor'' diye. Merkez komutamızda Albaydı. Gİttik albayı aldık konutundan Akçaya geçtik. Neyse yüzbaşı matiz olmuş. ''Komutanım bizimle gelceksiniz dedim.'' ''O pezo Albay burada mı?'' dıye bağırıp çaığıryor... Olaylar dizisi. En son araçta giderken Albayın omzuna sızdı sinkaflı bir şekilde Komutana kendisini şikayet ediyordu. Albay evine gitmedi. Hafta sonuydu.. Beni çağırdı ''Yüzbaşı ayıldı mı?'' dedi. Yüzbaşının yanına gitti Yüzbaşı : '' Komutanım iyi ki geldiniz dün geceki astsubay bana çok kötü davrandı falan diye mızmızlanıyordu. Albay o astsubay bendim dediğinde Yüzbaşının rengini görmeliydin.. :)
Birsürü varda en komığıme giden buydu...11 Yorumla- +1 yıl
Hhahah :Ddd iyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskeri okul mülakatına gittim. orda ön sağlık, spor, sözlü mülakatı geçtikten sonra adamı genel sağlık taraamasına alıyorlar bizi 15-20 erkek sıraya soktular indirinn boxerlerı dediler. bir doktor vardı o odada 6 bilgisayarın basındada kadın teğmen vardı daha 22-23 yaslarında belki 25 utandık arkadaslar dediki bayanlar var komutanım dedi. 3. bilgisayarda oturan kadın aynen söyle dedi ohooo biz ne büyük mallar gördük utanmayın gençler dedi... diğerleride güldü... şok olduğum anlardan birisiydi. neyse bidaha indirdik bocerleri doktor muayene etti. ve sonra psikiyatri.
50 Yorumlabenim değilde akrabamın bir anısını anlatayım. Akrabam askerde elbisesini hiç yıkamamış 2-3 hafta. Artık elbise kirden siyahlaşmış filan. Bir gün komutanla görüşürken komutan akrabamı çağırmış bakın demiş çalışmaktan üstü kirlenmiş bunu gibi çalışın filan akrabama çarşı izni vermiş
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :Dd çok iyi ya
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. sizin hiç kapınızdan pencerenizden içeri pamuk gibi bulut girdi mi?
yemekhanenin kapısını açık unutmuştuk, içeri bulut girmişti.
e tabi birlik dağın tepesinde olunca öyle..
Bir de diyelim ki şehirde yağmur var, çarşıdan dönüyoruz ve otobüsle dağa tırmanıyoruz.. Yağmur bulutunun seviyesini geçtiğimiz anda pırıl pırıl güneşle karşılaşırdık.. Ama aşağıya (şehire) yağmur yağmaya devam ederdi.. :)41 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzelmiş
+1 yılBn bahriyeliydim fırkateyndeydim savas gemisi aden korfezindeyken msc'nin gemilerinden bitanesine korsanlar tarafindan taciz edildigine dair istihbrt gelmis tabi 300 tne murattabt var arksndan personel manevra yerlerine manevra yerleri neta manevra yerleri toka diye anos arkasindan bir bktik siren satlar helikoptere bindi havalndi gemi 32 nat yardiriyr vardik gemi durmus korsanlarn tepesine binmis helikopter taciz atesi actik gemiden hpsi teslim oldu gemiden kacak ickiler kacak sigaralr falan muhummt cephane hepsine el koyuldu arksndn bir ses geldi konusan komodor albay tum personelime gosterdigi performanstan dolayi tebrik ederim yureginiz pak denizlerim neta olsun iste bu buda resmim :)
https://www.hizliresimyukle.com/image/P94811 Yorumla- +1 yıl
Komando mavi bereli
Gozleri bakar ileri
Genc kizlarin sevgilisi
Bahriyelidir bahriyeli :))))
+1 yılen komik hikayede benim olurdu. bölüğün en kısa (1.55 idi askerken) ve en yavaş askeri ben olduğumdan ani müdehale mangası boktan işler onbaşısı ota gidilecek ota git boka gidilecek boka git. bir gün denetleme olucak diye koca bölükte beni yok etmek istediler ama malesef yakalandım. kor generale beni görünce gülme krizine girdi denetimden vazgeçti beni bölük komutanın odasına çağırdı. girdim odaya tekmil verdim. toprak çıktı. o gündür askerliğim kebap oldu. önümde kolalar tatlılar kebaplar askerlik 40 gün önceden bitti. bölük sporda ben yatakta uyuyordum. bu torpilden sonra bir daha hayatıma bir torpil uğramadı.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5. Hudut alayı na bağlı bir sınır karakolunda askerlik yaparkene , tellerin ötesinde duran İran askerleriyle konuşuyorduk. Çoğunlukla azeri asıllı İranlı oldukları için Türkçe biliyorlardı.
Kaçak sigara karşılığında p*rno dergi takaslari yapılır, beraberce oturup muhabbet edilir, Silahlar ile oynanır, hatıra defterlerine not yazılirdi.
Taaa ki ben bir gecenin ıssız ve sessiz bir karanlığında sirf stres atmak için havaya rastgele ateş açıp, sadece bir mermiyi İran karakoluna isabet ettirinceye kadar.
Ondan sonra bizi yanlış anlayıp bir daha yanımıza gelmemişlerdi.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. askerde hem elektrikci hemde sofordum bu sebple arkadaslarmn basndan geçen olayı anlatym.
gece 7 sabah 7 yani 12 saat nöbet i olan devrelerim kulede canlari sklms biri video cekio teki gamgam style acms tellden diğer ikiside oynuyor. d klipteki gibi bacak arasnda yerde oynama falan. d snra bölük komutani yakalams size dicek bişi bulamıyorum demiş. d52 Yorumla- +1 yıl
:D çok güldüm
- +1 yıl
:DDDD
Sabah 06:00 kalk saati saat 06:00 06:30 arası şahsi temizlık 06:30 07:00 arası kahvaltı iştima saat 07:00 da Tabur İştimada... Çök tut bileklerden yürüüüüüü ( ördek yürüyüşü) istikamet sağınız dağalın marş marş... yatttttttt... sürünnnnnnnn... şinav pozisyonu alllllllll... genellik olarak bunlar :D:D:D:D
16 Yorumla- +1 yıl
Anın yok mu hiç :D
- +1 yıl
Var bak şimdi birgün amfide oturuyoruz herkes birbiriyle konuşuyor birden içeri komutan girdi herkes bir anda sustu sonra komutan
- Aranızda uçak yolculuğundan korkan var mı dedi
bizimde bölükte çok küçük boylu ince sesli bir arkds vardı boyu 1.60 palandı çocuğun sesi çok inceydi herkes susmuştu o anda kimseden ses çıkmıyordu çcocuk birden atladı o incecik sesiyle
-Korkuyorum Komutanım dedi
bizimkiler gülümsemeye palan başladı komutan çocuğa hemen bir soru daha çarptı
- Oğlum sen beni s*klemiyormusun dedi
bizim arkds o incecik sesiyle yine
-S*kliyorum komutanım dedi :D:D
Komutan otur l*n yerine * dedi ama anı yaşaman lazım :D - +1 yıl
:Ddd Hahaha
- +1 yıl
Dağıtım yerleri açıklandıktan sonra bir kaç arkadaş acemi birliği yaptığımız yerde kaldı komutan geldi işte bir gün
-Burda kalanlar kim ayağa kalksın dedi
Bizimde bir tane çorumlu arkds vardı dili fazla dönmüyor Türkçe'ye neyse komutan bunu yanina çağırdı
- Gel oğlum dedi bölüğü bir dirsek temas arağılığına sok dedi
Neyse dirsek temas aralığına gelmek için denilen laf ''Dirsek temas aralığı hızaya gel'' bu komuttan sonra bölük hızaya geliyor ip gibi oluyor neyse bizim çorumlu arkds çıktı gögüsünü gere gere bölüğe baktı ve dediği laf bağırarak
-Dirsek temas ara gellllllllllll :D:D:D
Neyse bizim bölük gülmeye başladı Komutan tuttu bunu
-Hadi oğlum yerine geç dedi :D:D:D
Çocuk orda kaldığına sonra pişman oldu mutfak bölümüne verdiler çocuğu askerlik bitene kadar yemek yapacak artık :D:D:D:D - +1 yıl
Hahaha :Dd yazık ya
+1 yılJetlerle uçarken arkadaşlarla yer değiştiriyoduk. Jetten jete atlıyoduk. Helikopteri durdurup tekrar çalıştırıyoduk.
Gerçek : Sabah akşam paspas. Wc temizliği.31 Yorumla- +1 yıl
Hhahaah :Dd iyiymiş
+1 yıl88/3 hatay serinyolda acemi birliği yaptım... belki bir devrem çıkar...
Ben ve 9arkadaşım yemekhanede görevliydik yemek dağıtımı için bizim bölük gelmeden önce hazırlığımızı yaptık. yemekhanenin kapısının ağzında dağıtacaktık yemeği komutan içeri girdi herşey hazırmı dedi evet komutanım dedim kendisi yemeğini aldı masaya oturdu sonrada kapıları açın dedi askerin biri aötı kapıyı hayvanoğlu hayvanlar birden çullandı önümüzdeki camekan sallandı ve bütün bölüğün çorbası benim ve yanımdaki arkadaşımın üstüne döküldü.. çorba benim önümde olduğu için komutan bana patladı ben biliyordum senin bir sakarlık yapacağını dedi napsamda suçsuz olduğumu anlatamadım...02 Yorumla- +1 yıl
Komutan yavsak.
- +1 yıl
Ah şimdi karşıma çıksa
Bölük komutanı : anıl whatsaptan mesaj attım neden geri dönmedin?
-Ses yok...
Bölük komutanı: ulan azını s. Cevap versene.
-Ses Yok
Bölük komutanı: o telefonu getir
- hangi telefonu?
Bölük komutanı:anil paşaya güvenme getir o telefonu.
-Yok komutanım telefon sattım.
Bölük komutanı: l*n pez. Dün gece dışarı mi çıktın sen?
-Yo çıkmadım
Bölük komutanı: o zaman nasıl sattın?
- emir astsubayında sattım sattım komutanım.
Bölük komutanı :anıl senin belanı s.
-Emredersiniz komutanım. Ve konu kapanır¬¬)
Ankara gata uls. Bölüğü 92/404 Yorumla- +1 yıl
bir albayla aramda geçen muhabbet.
-Nereye gidiyorsun l*n sen
_Bana mi dediniz komutanım
-Evet nereye gidiyorsun
_ ne oldu bir sorun mu var?
-sen kimsin lan? Kimsin olum
_Yusuf paşanın şoförüyüm benimle ilgili bir sikayetiniz varsa eğer paşama şikayet edebilirsiniz komutanım
Desene olum neyse kolay gelsin sana :D - +1 yıl
:Ddd hunharca güldüm
+1 yılbölük içtimasındayken bölük komutanı herhangi bir sağlık sorunu olan var mı diye sorduğun da ;
benim saf badimin kasıkları ağrıyormuş fakat nasıl tarif ediceğini bilmiyor daha doğrusu o ''kasık'' diyeceğini bilmiyordu, bana döndü badi benim alt takım ağrıyor bölük komutanına nasıl tarif edeyim dedi.
bende oranın tıbbi adı vajina oğlum dedim. benim badi el kaldırdı komutanım benim vajinam ağrıyor dedi.
yaklaşık 500 kişi gülmekten kırılmıştı böyle saçma bir anım var.61 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahaahaha :Dddd çok iyi ya
+1 yılzatüre olmuştum 10 gün gatada yattım dönüşte, yeni yasa çıkmak üzereydi hava değişimi askerlikten sayılmıcaktı. neyse yazıcı arkadaş terhis günlerini asarken benim ismimin yanında 30 gün askerliğim uzadı diye not tutmuş. o gün o yazıyı görünce 10 yıl yaşlandım sonra başçavuşun yanında gidince 2 Nisan şakası yaptıklarını söylediler. ancak ömrümden ömür gitmişt.
20 Yorumlaastegmen olarak yaptım. gece nöbetçi subayim taburda. askerlere zeytin peynir filan almaları için izin vermiştim subay kimliğimi verdim aile kantininden alsinlar diye.. çok aç olduklarını filan soylemislerdi. sonra meger adamlarda tüp bile varmış. gitmişler sucuk salam yumurta almışlar. baktım koridor sucuk kokuyo. kokuyu takip ettim bir baktım silahlikta o kadar merminin füzenin içinde adamlar tüpü yakmış yemek yapiolar. Allah korumuş derler ya. işte ondan
22 Yorumla
+1 yılErkeklerin askerlik anıları , kadınların ise doğum hikayeleri asla bitmezmişşş.. :-D
43 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarin Bitiyo ya :Dd
- +1 yıl
Bir bebek doğurdum aynı allien falan mı :)
- +1 yıl
Bitmiyo hayatım malesef. bir kadınların toplandığı ortamlara girde gör. Konu bir açılmaya görsün sırayla anlatan anlatana. Gına gelir inan artık. Eminim erkeklerinde bitmiyodur biraraya toplanınca illa anlatıyolardır..
+1 yılÜstteğmenin karısıyla tanıştım daha sonra askeri gazinoya gelirdi hep, telefonumu verdim sonra günü birlik evlerden tuttum ve seviştik ama ne sevişmek, dedimki ya koskoca Üstteğmen kocan sana yetmiyomu? dediki operasyondan görevden eve nadir geliyoki dedi :)) vayy dedim be böle güzel bir kadının hakkını vermek bize düştü, anladımki asker karıları inanılmaz azgın oluyolarmış:)) ayrıca hepsi taş gibi oluyo
10 Yorumla
+1 yılDedem kimlikte 1922 doğumlu hala yaşıyor maşallah ama en az 4 senede gec yazilmis kimlik ataturk'u gormus hep anlatirdi eskiden
Derdiki:
Yavrum ben urus cephesindeydim karsida dusmani goruyoduk derdi baslardi anlatmaya hic sıkılmadan dinlerdim41 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ya.
+1 yılbir gün çok sınırlendım astsubayın bırını dovdum sonra bır gece subay geldi laf soyledı subayların hepsını ıctımaya aldım. albaydan herkes korkarken ben kapısına vurmadan gırıp s. aleykum der girerdim sonra g3 le bırak vurmayı hedefe adımı yazadım :D zaten askere gıdıpte bunları yapmayan yok mk. :D
12 Yorumla- +1 yıl
bir si k tir sahtekar altına sıçmışsındır.
- +1 yıl
l*n dıngıl adam gıbı okusan askerde soyle yaptım dıye abartanlarla dlga gectıgımıı anlarsın :)
+1 yılaskere gidecem ama böyle uzun uzun askerlik anılarını anlatanlardan olmayacam diye düşünüyorum. yoksa gidip gelince benim de mi çenem düşür anlatmaktan, inşallah öyle olmaz.. :)
14 Yorumla- +1 yıl
Düşer :Dd
- +1 yıl
tövbe de kız. öyle naçizane anılarımı şatafatlı anlatanlardan değilim ama
- +1 yıl
Anlatırsin merak etme :Dd
- +1 yıl
bakalım görecez:)
Askeriyede en komik anim uzmanlarla iyiydi aram gitti lojmanlar da vakit geciriyorduk aksam di sonra onlar sen gitti aksam istimasina geç kalma biz biraz daha tqkilqcaz dediler kapida asker var benim er olduğumu anlarsa ceza alacagim yasak çünkü neyseki çaylak askere denk geldik komutan sandi kalkti selam verdiği bende elimle oturur otur dedim iyi nöbetler sonrasi derin bir nefes :)
02 Yorumla- +1 yıl
:Dd geçmiş olsun
+1 yılçatışmada sağ kolumdan ve sol bacak baldırımdan yaralandım 2 arkadaşımda şehit oldu
63 Yorumla- +1 yıl
. s üzgünüm
- +1 yıl
Gerçekten mi :(
- +1 yıl
gerçek tabi 2007 yılında oldu elazığ jöhteydim o zamanlar elazığ - karakoçan- sarıbaşak köyü kırsalında pusuya düştük ilk ateşte 2 arkadaşım şehit oldu bende çatışma sırasında yaralanmışım tabi çatışma bittikten sonra anladım durumu kolumda ve bacağımda bir yanma vardı vatan sağolsun yine çağırsalar yine giderim düşünmem
Gittikleri bir askerlik zaten onu da 40 yıl dilinden düşürmezler
31 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :Dd olsun
Kayseri hava indirme paraşüt komandosuydum ucaktan 3. atlayisimda tekme yedim ve asagiya inince beni tekmeleyen devremi dövdüm.
42 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsin
:D o kadar çok asker anısı dinledim ki zaten erkekler yaşı kaç olursa olsun bıkmadan anlattıgı tek şey askerlik anısı ceza alan tanklardan kazandan kepçeden selam durulan ağaca kadar öğğğ geldi
14 Yorumla- +1 yıl
Anlatcak tabi bir kere yapılır bir kere :)
- +1 yıl
Aşkolsun öyle biri miyiz biz
- +1 yıl
Haha :Dd
Yer Hakkari yüksekova derecik Karakolu saat 02.38 uyuyoruz bazuka sesleriyle uyandk gözümü bir açtm baktum roket geliyor bir kafa attm rokete hooop terroristlerin mağaraya sonra baktm fred Çakmaktaş geldi dedi sen hayırdır roket kafa mağara felan sonra dedim hepinizin a. koyum
20 Yorumla
+1 yılsubayın biri beni geminin alt bölgesindeki bir bölüme (oda gibi biryer) gönderdi. git bak gizlice, sigara içen biri varsa bana haber et dedi. la biz ispiyoncumuyuz. gittim kimse yok, bir sigara ben yaktım tabi oda beni yakaladı sağlamından göğsüme iki yumruk yedim. pişman değilim :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılbugün yalnızsın sanırım canın sıkılıyor geceye kadar süre muhabbet arıyosun
18 Yorumla- +1 yıl
Askerlik anılari bitmez biliyorum :D
- +1 yıl
iyi taktik en azından akşama kadar dinle bari ben başlayayım istersen:)
- +1 yıl
:D Bekliyorum
- +1 yıl
25 de gittim ben o zamana kadar yaşadıklarımla mı başlayayım
- +1 yıl
Sen bilirsin :))
- +1 yıl
en çok neden utandım biliyomusun askere gitmeden önce askerlik şubesinde bir muayene yapıyorlar sadece kilot kalıyosun bayan memurlar falan orda umarım kilot da çıkmaz diye o kadar korktum ki?
- +1 yıl
O neydi lan. Ne muayenesi o :Dd ilk kez duydum
- +1 yıl
bundan daha kötü muayene gören arkadaşlarda oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHava er egitim tugayi kutahya, 16. Boluk Hamit Yüzbaşı. Adamin tek derdi cinsellikti :) goturun bu kisa donemleri hamama biraz hayal etsinler derdi, toplardi bizi sabah kimi hayal ettiniz derdi. Adina forumlarda baslik acilan bir adam :) sosyete bolugu, torpilli kogusundaydik :)
10 Yorumla
+1 yılAskerlik yapmadım, fakat itfaiyede çalışıyorum. Yanan fabrikanın içinde kaybolup, tüm itfaiye teşkilatının yangını bırakıp beni araması-.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel bir konuya değinmişsin :) askerlik anıları benimde çok hoşuma gidiyo :) ama adam akıllı bir yorum yapan olmamış ki burada :)
23 Yorumla- +1 yıl
Oluyo ya :D güzel şeyler var
- +1 yıl
Dur dur ümidini kaybetme gelir şimdi skorsky den skorsky e atlarken havada şarjör değiştirenler :))
- +1 yıl
Hahahahaha
+1 yılSuriyede Totomdan Çok Kurşun Yemişliğim Vardır mk :D
12 Yorumla- +1 yıl
:// vuruldun yani
- +1 yıl
Ama Totodan Don Don Kurşunu mk :)
+1 yılBu yorumu buraya park edeyim, okul bitsin askere gidip geleyim yazıcam anılarımı :D
17 Yorumla- +1 yıl
Haha :D Bekliyo olcam
- +1 yıl
Anlaştık :D
- +1 yıl
Başkasının anısını anlatabiliyorsak bende bir tane anlatayım, bir tanıdık abimin anısı
Bu abi kilolu ve kısa boylu olduğu için bunların grubu tamir işleriyle falan uğraşırmış, bigün bu asker araçları varya onlardan birinin tekerinin lastiğinimi ney takarkenmi şişirirkenmi her neyse artık unuttum, tekerlegin jantı baskıyla beraber fırlamış ve çocuğun kafasını kesmiş çocuk ölmüş ambulans bile yarım saat sonra gelmiş kan kaybından ölmüş çocuk, çocuğun ölümüne eğitim zaafı vermişler şehit bile dememişler, askerliğin her zaman iyi eğlenceli komik anıları yoktur, böyle faciaalarıda var. - +1 yıl
bu arada 2000 li yıllar
- +1 yıl
. s kötü olmuş
- +1 yıl
Evet maalesef, daha fazla içini sıkmayim bu kadar yeter :D
- +1 yıl
Eğlenceli bitseydi keşke
+1 yılOoo hiç girmeyim oraya.. İskenderun iç güvenlik... benim kadar zorlu askerlik yapan bir kısa dönem daha yoktur sanırım canımız çıktı..
11 Yorumla- +1 yıl
bir tane anı... Lütfennn :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılibrahim astsubay burdan sana seslenıyorum. geçmişini. s. kiym senin
79 Yorumla- +1 yıl
Naptı ki l*n :O
Cevap sahibi+1 yılher gün bir şamar da olsa atıyodu serfsz. güzel stres attı bende ama
- +1 yıl
Piç kurusu
Cevap sahibi+1 yılavradını s. ktmnin iti
- +1 yıl
Nerde askerdin?
Cevap sahibi+1 yıldiyarbakır hazro teknebaşı jndrm komut.
- +1 yıl
Hı.. bitmiş gitmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılolsun yine de mna cakıyım onun.:) defalarca hunharca :@
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılTotoş binbaşı sırf bir muzlu süt için söförü uyandırdı, sonra kantinciyi, sütünü verdik sonra uyudu :)
20 Yorumla
+1 yılNöbette tabur komutanına sigara içerken yakalandım. 20 Gün disko disko partizane :))))
50 YorumlaSırf bakırköyde yattım diye komutan askere gitmeme izin vermedi raporluyum :D
22 Yorumla- +1 yıl
:D bakırköy den torpilli. Deli misin sen?
Askerden kaçtım cinsiyet değiştirdim sonrası malum kanka takılıyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
Anlıyorum.. :))
En merak ettiğim konu kendinizi nasıl tatmin ediyorsunuz sonucta belli saatte kalkmak zorundasınız herkes uyumuyorda olabilir yakalanma ihtimaliniz olur falan ne yapıosunuz
11 YorumlaHangi birini anlatsak ki :)
18 ay anlatmakla bitmez :))
bir erkek 18 aylık askerliğini bir anlatmaya başladı mı bu 25-30 seneyi anlatmış gibi olur :)))10 YorumlaAskere ilk gittigim gün bu yamyam kavimin arasında benim ne işim var pişmanlıgı beni bitirdi askerligin zorlası olmaz osmanlıda yokmuş egitimli asker yetiştiriyorlarmış o zamandan itibarende anladım ki aklı olan bir insanda zaten türkiyede yaşamaz
10 YorumlaAnkara mamak acemi birligi.
Herkez mal gbi.
Toplamislar amfi ye. Birde bj adam iceri giriyo masalarin arasina bisry atiyo ve kaciyo birinin el bombasi demesiyle dlcamdan atlayan oldu. Tamam kabul bende kapidan kacmaya calistim10 Yorumla
+1 yılbir gun kantinde oturuyoz komutan geldi arkadaşlar kaltki ben oturuyom hala geldi yanima kafasiyla ne ayaksin isreti yapti bende hayirdir komutanim dedim keske demeseydim komutanin eli bir sertmis vuuuv aklin almaz yarim saat yerden kalkamadim :)
31 Yorumla- +1 yıl
Tabi bu sakanydi :)))) daha askere gitmedim
Hayatimda ilk defa merkez bankasini gordum askerlik sayesinde, yatirdim parayi çiktim...
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ilk kez gördün
- +1 yıl
Gitmedim ama gördüm yani :Dd
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDağdaki elektirik direğine telefonu sarj etmek için düzenek yaptım. bir hafta gece gizli gizli ugrastim. . çünkü elimde malzemede yoktu. neyse hersey tamam sarj ettim falan. (telefon cekmedi anasini satayım ) :((
50 Yorumla
+1 yılkomutanımın banyoda yıkanırken dotunun poposunu cekmıstım puhahahahah sonra tum tabur uzerıne ımzalarımız attık ve bayrak gıbı goge dıkıp asker selamı verdık
10 Yorumla
+1 yıltarih 25.11..2014 nöbet kulübesi kapısınaa şafak 300 yazmıştım daha 300 günüm vardı ve tabi sonuç hüsran benim yaptığım anlasılınca 40 saat nöbet cezası yedim hiç unutmam çok acıydı :(
22 Yorumla- +1 yıl
25.11.2013 olmasın o tarih :D
- +1 yıl
:D :D :D aynen öylee hata işteeee :D :D
Sene 96 kar yagiyo o zamanlar bende nobetteyim :D gidince anlatirim insallah:))
12 Yorumla- +1 yıl
Hı? :D
Bigun bzim bir arkadas var boy kisa 150 talkiliyoz filan bamya diye tifil diye adam bir acti anani sikim hortum gibi biseydi :-D
41 Yorumla- +1 yıl
Hqhahha güldüm * ya
+1 yıl25 yaşındayım askere daha gitmedim seneye asker ocağına gidicem bakalım :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı :D
- +1 yıl
:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkul yeni bitti bedelliyi bekliyorum bu savaş döneminde askere mi gidilir canımızı sokakta bulmadık
58 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmada anlımda enayi yazmıyor...
Heryer suriyeli, kürt, hırsız doldu onlar için mi canımı vericem?
Cevap sahibi+1 yılTek akıllı benm ben orda canımı vercem sen burada erkeklerle oynaşcaksın oh ne güzel dünya.
Hadi canım ikile- +1 yıl
ben burada erkeklerle oynaşmıyorum asker sevgilisiyim ASKERİMİ bekliyorum defol...
Cevap sahibi+1 yılSen bekle askerini suriyelileri kürtleri korusun orda...
- +1 yıl
beklerim ben a*q korkağı
Cevap sahibi+1 yılSen ve senin gibileri gördükçe iyiki gitmemişim diyorum:)
Aldığın terbiyeye bak laflara bak :)- +1 yıl
ben kime karşı terbiyeli olucağımı iyi bilirim tabi senin gibilere karşı terbiyeli olmam gerekmediğini de merak etme
+1 yılAskerlik guzelde helikopterden diger helikoptere atlarken havada şarjör degistirmesi zor oluyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
:Dd hayaller de güzeldi
Birlikte şerefsizin biri kahvaltıdaki tüm yumurtaları çalıp yok etmişti, epey yaygara kopmuştu. Kameralardan da bulamadık iti.
10 YorumlaBen yaziciyim yeni gelen bir kardesimizi deftere kaydediyorduk cocuk yasimi sordu kac gosteriyorum dedim 20 dedi cik dedim adam disari cikti :D
20 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat