Bizim bölükte Yasin diye bir arkadaş vardı. Bu arkadaş çocuk yaştan itibaren inşaatlarda çalışmış, hammallık yapmış yani kısacası güçlü bir çocuktu. Askere gidenler bilir ilk günler şınav, mekik, barfiks, koşu felan o kadar zorlarlar ki bazıları isyan eder, ağlar, bırakır. Bigün yine böyle 10-15 asker ağlamaya başladı, Yasin komutana bakarak dediki "beni kimse bu hayatta ağlatamaz". Komutan bunu duydu öylemi koçum dedi. Çavuş buraya gel dedi komutan, bunu alın mutfağa götürün askerliği bitene kadar soğan soydurun dedi. 6-7 gün sonra yemek getirme sırası bizdeydi. yemekhaneye bir gittim Yasin salya sümük ağlıyor. Kendi kendine bir küfürler ediyor akıllara zarar 😂
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bölük komutanı , alay komutanı ile telefonda konuşuyordu bolugun yanında. Işte alay komutanı üstünde ne var diye sorunca bölük komutanına hepimiz bir şok olduk
Yemek yerken ekmek bitti hiç arkada kim var bakmadan yan masalarındaki dolu ekmek tabağını aldım saniyeler sonra biri bakarmısın dedi sol tarafa bakar bakmaz omzundaki 3 yıldızı görünce (yüzbaşı) bir tuhaf oldum ama sonra krizi iyi idare etmiştim ama sonra çok dikkatli oldum tabi
Benimkisi normal askerlik değil sutasak eğitimi belki er yapsa baya azarlarlardı Sonra arkadaşlar makara yaptı olum adam yüzbaşının masasından ekmek aldı falan 😁