Herkesi̇n doğum gününde hedi̇ye alıp bana almayan yakın arkadaşa fazla mı alınganlık gösterdim?

X kişisi diyelim bu kişi benim çok yakın arkadaşım bizim bir arkadaş grubumuz var ve bu seneye kadar kimsenin doğum gününde hediye alınmadı benimde alınmadı başka bir arkadaşla (x kişisinin pek haz etmediği) benim doğum günüm arasında 3 gün vardı ilk benim doğum günümdü bana sana hediye alıcam diyip ona aldı o kişide ona daha önce hiç hediye almamıştı daha sonra 2 arkadaşımızın daha doğum günü oldu onlarada aldı onlarda daha önce ona hiç hediye almamış arkadaşlarımızdı bende alındım mesaj atmış görmedim aradı ve laf soktum sadece bir anlık ağzımdan çıktı senin hediye aldığın arkadaşların mesajına cevap versin diye ama normal bir şekildeydi hep böyle laf sokarız arada kıskanıp başkalarından birbirimize ve suratıma telefonu kapattı kaç gün oldu konuşmuyor benimle arkadaşlarım haksız olduğumu söylüyor babam hastalandı kaburgası kırıldı arayıp geçmiş olsun bile demedi bana yardım edin KizlarSoruyor halkı ayıp mı ettim fazla mı alınganlık gösterdim sizce gönlünü almalı mıyım?
Herkesi̇n doğum gününde hedi̇ye alıp bana almayan yakın arkadaşa fazla mı alınganlık gösterdim?