Dinle ilgili bilgili kişiler bakabilir mi?

Benim çocukluktan beri gördüğüm rüyalar genelde gerçek oliyor bunu çok deneyimledik gerçekten öyle yani. Kalbim çok temiz olduğu için gorusuyorsunfur dediler bende buna inanıyorum. Dedem bir sene önce vefat etti. Ve onun bizim evde iki tane ipi bağlayıp okuduğunu görmüş ailemden biri. Bunu araştırdım büyü oluyormuş bu. Eski evimizdede yeni evdede dış kapıya domuz yağı sürülmüş zaten. Ama bunu dedem mi yaptı bilmiyorum. Ben her gece kabus görmeye başladım rahat uyuyamıyordum sonra yatak odasında çoğu gece uyusam ordada kabus gördüm bigun rüyamda bi kadın size büyü yaptılar dedi ben araştırdım bunlar büyü belirtisiymiş. Domuz yağı büyüsü zaten eşlerin ayrılması için yapılıyormuş. Babam bence büyüden etkilendi annemi aldattı sülale birbirine girdi kavga çok oldu ve bi kaç yıl ayrı kaldılar. Bende çok öfkeli bi şekilde beddua ettim dedim allahım eğer dedem bize büyü yaptıysa hakkımı helal etmiyorum yeri dar olsun dedim. O günde dedem ölmüştü ama daha gomulmemisti. Ertesi gün gömdüler gece yarısı bi uyandım durup dururken icim nasıl sıkıldı anlatamam içime doğmuş sanirim tekrar uyudum erkekler dedemi toprağa koyarken dedem bağıra bağıra ağlıyor beni oraya koymayın nolur koymayın götürmeyin beni yerim çok dar dar ağlaya ağlaya bağırıyor adam. Baska bi günde ölmeden önceki gün duşa kabin gibi bi yer düşünün ama okadar darki ne sağa döndüm ne sola ve karanlık. Dedem eşini ve çocuklarını çok dövermiş yaslanana kadar çok dedikodu yapıp milletin arasını bozardı iftira atardı milletin üstüne böyle yani sizce azap mi çekiyor bana cehenneme gitmiştir o yerim dar dediyse dediler
Dinle ilgili bilgili kişiler bakabilir mi?