Merhabalar. Şimdi size büyük ihtimalle komik gelecek ama içimi yiyen bir derdimi paylaşmak istiyorum. Büyük ihtimalle herkese saçma gelecek ama olsun. Ben anne olmayı çok isteyen birisiyim ve bir konuda bir şeyi yapmayacağıma dair "Allah'ım çocuğum olmasınki bu yaptığımı bir daha yapmayacağım" tarzı bir yemin ettim o dediğim şeyi bir daha yapmamak için böyle güçlü bir yemin ettim o zaman öyle bir yemin edince o dediğim şeyi yapmam sandım ama yaptım, yani yeminimi bir kaç kez bozdum, o yapmamak üzere yemin ettiğim şeyi bozdum ve şimdi çok pişmanim çok kere tövbeler ettim öyle bir yemin ettiğim için ama bu yeminimin Allah katında kabul olmasından korkuyorum ve bu durum psikolojimi çok bozuyor, bu durumu telafi edebilmek için elimden geldiğince tövbe etmek ve fakirlere vs yardım etmek istiyorum. Yemin ederken hatırlamıyorum Kuran'a da el basmıştım sanırım ama çok iyi hatırlamıyorum sonra çok ama çok tövbe ettim bunu yaptığım için de. Hocam bu yeminin tutmaması için tövbe etmek ve elimden geldiğince yardım etmek, gücüm yettiğince iyi bir insan olmaya çalışmak yeterli midir? PSikolojim çok bozuldu, sürekli bunu düşünüyorum manevi açıdan rahatlamaya çok ihtiyacm var bu yemini telafi edebilmek için her şeyi yapmaya hazırım hocam inancı büyük biri olarak böyle bir şey yaptığım için çok pişmanım. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni ciddiye alıp, yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer