Kapalı olup acılanlara sadece bir arkadaş , dost vs sonuna kadar yazdıklarımı okumanızı isterim yorumlarda buluşalım?

Öncelikle tüm müslüman kardeşlerime selamün aleyküm. Benim amacım kimseye akıl vermek değil sadece benim de hattaya düşerek hattamdan zor olsa da doğru yolu bulduğumdan dolayı diğer kardeşlerim de bu konu da onlara ön ayak olmak istemem. Zaten kimler neyi nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor. Bende tesettürlü bir kardeşinizim (sürekli kardeş kelimesini kullanıyor olabilirim evet çünkü mümin müminin kardeşi dir) kısa bir süre önce nasıl olduysa nefsime yenik düşüp açılma kararı almıştım kendi benliğimi bulabilirim diye ailemi ikna etmiştim hepsi saygı duymuştu. Bu benim için bir başarı olarak görünüyordu evet ama oysa ki hiç öyle olmadı ben tesettürün bana zor geldiğini düşünüyordum fakat zor olanla henüz karşı karşıya kalmamıştım zor olan meğersem nefsimiş nefsimizmiş. Gerçekten bunca zaman çok şeylerle imtihan edildim ailem sevdiklerim vs. Ama en zoru ne diye soracak olurlarsa nefisle imtihan derim. Biz insanoğulları hatta yapmaya megili birer canlıyız önemli olan bu hattadan ders alıp doğru olanı bulmak. Tesettürden çıkarak özgür olunacağını düşünen ben ve nice benim gibi düşünen kardeşlerim. Tam tersi bu sefer nefsine hapis oluyorsun işte bu o kadar çilekeş bir durum ki kurtulamıyorsun. Ben bunca zaman kaplı olmanın sadece kafada bir bez parçasından ibaret olduğunu düşünüyordum değilmiş o bir ayetmiş bu süreçte çok araştırıp çok okudum tüm şeyiyle detaylarıyla öğrendim çok şükür Allah hepimize akıl ve irade vermiş bunun için de yol göstericisi olarak Kur'an-ı Kerim'i bize göndermiş. orada tüm sorularımın cevabını buldum ben hamdolsun ki. Önce kendimi sorguladım ben niçin? kimin rızası kimi memnun etmek için kapandım? kendime defalarca sordum ve buldum cevabını. Ben huzuru bu yolda buldum işte en önemlisi ne biliyor musunuz gece kafanızı yastığa koyduğunuzda vicdan rahatlığı ve iç huzur. Çevre ne der ya da ben böyle güzelim mutluyum diye aldırış etmeyin bu şeytanın bir tuzağı düşmeyin. Bakın güzel kardeşlerim bizler bu dünyada herşeylerimizle imtihan ediliyoruz zaten geliş amacımızda bu. Ben kendimi kendi benliğimi buldum. Ve bu benim için bir başarı (Unutmayın ben böyle mutluyum deyip Allah'ın hoşnut olmadığı bir durum da nefsinize yenilirseniz işte bu sefer ne özgürlük ne mutluluk olur bu size iç hapis nefsi olur.) Sizden ricam kimse gelip aile baskısıyla ya da bunu şunun baskısıyla kapandım deyip kendini avutmasın anlıyorum evet olabilir ama birde bu taraftan bakın olaya Allah senin bu yola girmeni istedi seni çağırdı sadece vesile olan şeyler onlar. yüce teâlâ nasip etirmeyeceği sevmediği kullarına bir şeyleri nasip etmez buna yakınacağina çok şükür demeyi rabbim beni seviyor ki beni kendi yoluna davet etti demeyi bil. Velhasıl kelam buraya kadar okuyan kardeşlerimden Allah razı olsun konuşmak ya da birşeyler anlatmak isteyen olursa dinlerim yargılamadan. Yorumlar da buluşmak dileğiyle Allah'a emanet olun.
Kapalı olup acılanlara sadece bir arkadaş , dost vs sonuna kadar yazdıklarımı okumanızı isterim yorumlarda buluşalım?