Anneler gününde böyle bir mesaj attı bu mesajı atmasından birkaç gün önce birini şikayet etmemi istedi onun disinda hiç konuşmadık ama tüm resimlerimi beğeniyordu. Bende ertesi gün ikinci görselde ki gibi neden böyle bir mesaj attığını sordum. Aşağıdaki cevabı verdi. Sizce toplu mesaj falan mıydı bu attığı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer seni yakından tanımıyorsa, sil gitsin. Sanırım aynı mesajı 10 kişiye yolluyorlar – cevap veren kişiye de yürüyorlar.
Yani cevap verdim ama bunun dışında bir yürüme falan olmadı ki
olur yakında, sıranı bekle xd
Tercih edilmem tercih ederim 😂
diyorsun xd
Toplu mesaj atanlardaki kararlılığı görseydiniz şaşırırdınız. İsme özel video bile çekiyorlar aynı senaryoları uygulayarak. Silip geçiniz.
Haklısınız
Tanımadığı birine böyle yağcı bir mesaj atan erkek sağlıklı biri değildir.
la düpedüz yürüyor işte sana neyini anlamıyorsun
Toplu mesajdır ava çıkmıştır diyenler oldu o yüzden guvenemedim
Toplu mesaj değil yürümüş.
Sana Yürüyor ya tutarsa diye
Toplu mesaj değildir yani öyle mi
Eğer kızlara yılan bir toplu mesajsa kız düşürmek için yapılan bir taktik ama sana özel bir mesajsa seni düşürme taktigi
Yani her ikisinde de sen düşmus olursun
Mesele düşmek değil sadece eğer yazarsa tekrar ona göre tavrımı koymak istiyordum onun için toplu olup olmadığı konusunda fikir almak istedim
Toplu ya da özel ne farkeder amaç burda sana Yürüyor düşersen ona göre devamını getirecek sen tepkini tavrını göster zamanı geç olmadan
Tanımadığın bir insan böyle bir mesaj gelmesi özel olduğu için ya da tesadüf değildir muhtemelen toplu mesaj artık kim dönüş sağlarsa diye
Adam kimi bulursa yürüyor
böyle toplu mesaj mı olur ya ahahah
Toplu mesaj diyen çok oldu cidden ava çıkmıştır falan diyorlar