Arkadaşlar yorumlara dökülün?

Arkadaşlar burcu yengeç yükseleni aslan bir kızla karşılıklı olarak birbirimizden deliler gibi hoşlanıyoruz ortak noktalarımızdan biri inadımızdan konuşmamak. Ama ben onu delirtiyorum. Kıskandırarak kudurtuyorum. Ve istediğimi alıyorum sinir krizi geçirip bana hesap soruyor. Öfkeli hali o kadar çekici ki anlatamam benim sakin bir şekilde ona cevap vermem de daha çok delirtiyor onu. En son dayanamıyor konuşmayı kesiyor. Enerjisi çok yüksek biri ama beni görünce buz küpü oluyor uzun uzun bakmalar göz önünde durmalar. Ben tabii ona bakmıyorum konuşurken başka yere bakıyorum onun bana yaptığı gibi o da bana bakıp bu hallerime dona kalıyor. Bana karşı net olmuyor açık sözlüde değil bu sebeple 2 defa tartıştık. 3. sünde ise konuşmayı kestik. Fakat konuşmadan da konuşuyor akıllı gözleriyle bakışlarıyla. Tavırlarıyla. Onu görmek için sabahı iple çekiyorum. Geçen gün yolda gördüm yanında bir kızla bana baktı çok güzeldi. Benim yanımda birkaç arkadaşım vardı. O da bizi gördü. Benden büyük birkaç yaş. Bazen ortak arkadaşlarımızla sohbet ederken yanıma gelip hiç ayrılmıyor. Öylece duruyor. Ben bu kızla 2 haftadır konuşmuyorum ramak kalmış kızın benimle konuşmasına ama bunu nasıl sağlayabilirim. Biri fikir taktik sunsun. Kız kıskandığında hesap sorduktan sonra ağzıma ediyor. Onu umursamadığımda da.

Arkadaşlar yorumlara dökülün?