Selâmlar!!
Başkalarının düşüncelerini okumak ya da hissetmek ister miydiniz? Şahsen ben istemezdim, bazı şeyleri bilmemekte bir nimet bence...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Başkalarının düşüncelerini okumak ya da hissetmek ister miydiniz? Şahsen ben istemezdim, bazı şeyleri bilmemekte bir nimet bence...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Geçen gün işyerindeki bir arkadaşımla bu konu üzerinde konuştuk. O ben bunu istemezdim dedi, ben de isterdim dedim. Özellikle kadınların bazen ne düşündüğü konusunda zihinlerini okumak fazlasıyla zor olabiliyor. Böyle durumlarda zihin okuyabilmeyi isterdim açıkçası..
Aklı olan bence istememeli.😄
Diziyi bırakıpta bir çay mı alsam diye geçiyor ama dizi otur diyo arafta kaldım.😄
Babamın hayrına dediğin için getiriyim bari insanlık ölmedi ya.😄
Bilmemek en güzeli ama çoğu zaman insanların düşüncesini okuyorum, hissediyorum sonrasında, bir şeylerle yüzleşip kendime doğru soruları sorduğumda herkesin benimle ilgili düşüncelerini hissedip, okudum, anladım, doğru yorumladım, başlangıçta üzüldüm, incindim ama sonra boş ver demeyi de öğreniyor insan.
Saygısızlara, ikiyüzlülere, maşalara boş ver demeyi de öğreniyor insan.
İsterdim güven problemi olan biri ister bence. Karşımdaki doğru mu söylüyor şap diye anlarım 🤣 etrafım zaten yalın ama daha da azaltma yapardım
Selamlar,
Hayır, gerçek anlamda istemezdim. Benim düşüncelerim zaten beni yeterince yorarken. Bir başkasının düşüncelerine ortak olmak istemezdim. Dünyada yeterince sapkınlık var. Birde onlara ortak olmak bana pek mantıklı gelmiyor.
Cevap
15Cevap
Hayır istemezdim zaten biliyorum az çok
Sadece iyi düşünceleri okumak isterdim. Sapığın, katilin aklından geçenleri bilmek istemem.
😄😄
Son anda aklıma geldi onlar 😄
Kesinlikle isterdim.
Nasıl olsa okumak isteyeceğim kişileri seçebiliyor olurdum.
Çünkü zihnimiz o kadar uçsuz bucaksız ki konuşma veya yazma ile anlatılamayacak şeyler, anlatamayan kişiler oluyor. Bu şekilde kolaylıkla onların zihinlerinde gezinebilirdim.
Hatta buna benzer bir şekilde zihnine bağlanmak istediğim kişiler oldu 😀
Tabi ancak belli bir seviyede olabiliyor böyle bir özel yeteneğin olmayınca...
Tam aksine başkalarının düşüncelerini anlamak ve hissetmek işimi kolaylaştıracağından bu durun benim için büyük bir nimet. Söylenilen bir çok cümleyi kayıt altına almak, tekrar tekrar okumak ve anlamlandırmaya çalışmam en önemli ipucu. Bu nedenle çoğu zaman karşı tarafa duygularını yazabilirsin, resim çizebilirsin ve sevdiğin bir şarkıyı seslendirebilirsin derim😄 Okumak, hissetmek, gözlemlemek ve dinlemek benim işim 🙂
Doğru söylüyorsun * ben yinede kadınların düşüncelerini bir bakışta görmek isterdim, senin meselâ🙂
İşin içinden çıkamaz kafayı tırlatırdın.😄
Ayy hayattan soğurduk muhtemelen düşünce özgürlüğü diye bişey var orada bari rahat bırakalım birbirimizi.
😄😄orda bari huzur olsun.
Yok bacım istemem, kafamın içi yeterince dolu..🤭
Ağrımadık başımızı ağrıya sokmayalım dimi.😄
Çok haklısın 🤭
Hayır, istemezdim. Bazı şeylerin sınırının olması çok güzel. İnsanlar ile diyaloğu tamamen keserdim, kafayı yerdim bildiğim şeyler yüzünden. Uçmak iyidir ya havadar havadar güneşli günlerde çıkar çıkar gezerim ak dkdkdk
İsterdim ama büyük ihtimalle etrafımda kimseyi barındırmazdım..
Bu kötü bişey hayat kalitesini ciddi anlamda düşürüyor. Herkesin düşüncesi kendi kafasının içinde kalsın dillendirmediği sürece bize lazım değil :)
Hiç istemezdim çünkü zihin maymun gibidir, sürekli hareket halinde. İnsanların saçma sapan düşüncelerini okumak yorucu olurdu. Kendi düşüncemizi bile anlayamazken.
Lise yıllarında bende aşırı derece vardı bu hatta başka bir zihne hükmedebiliyordum ancak kontrol dışıydı, sonradan bu korkutmaya başlayınca bitti sanırım.
Kesinlikle katılıyorum size
Bazen ben kendımınkılerı bile duymamak ıcın yuksek sesle bısey ler dinliyorum
Daha hızlı hareket etmek için isterdim ama hakkımda ki kötü düşüncelerini bilmek istemezdim 😊
Ben isterdim, ki biraz zorlasak bu ztn mümkündür diye düşünüyorum 😊
Ben bir empatım hissedebiliyorum ama duymak istemezdim
Hayır istemezdim böyleyken bile insanlar fazlaca kötü zaten
İsterdim tabi, ona göre iyilikleri kendime çekeyim.
Evet, muhtemelen herkesden uzak dururdum bu sayede beni seven yoktur beyninde.
İsterdim; herkesin en kirli düşünceleri bilmek, en sapkın hislerine ortak olmak isterdim.
Hepsini hissediyorum çok kötü bir şey bence, çok sıkıntı çekiyorum...
Burcun ne flkflr
İsterdim yaa özgüvenim yukselirdi kim beni beğeniyor kıskanıyor gerçekten beni seviyor benim hakkımda ne düşünüyor her şeyi bilmek isterdim
Arada istediğim zaman istediğim kişilerin düsüncelerini okumak isterdim onun dışında sürekli olan bir şey rahatsız edici olurdu
İstemezdim özele özel hayata saygı... 🥂
Kesinlikle.👍
Özel zaten özelde kalmalı örnek hayatındaki kadınla yaşadıkların gibi ve birde insanların özelini kurcalayıp acıgını eksiğini aramamak gerekiyor insanlar ne bulacaksa artık... 😉
İnsanlar kurcalamadan da açık ve eksik buluyorlar yeterince, çünkü böylelerinin içleri kötü..
Haklısın aslında hatta iç fesatlıkları var unutmuştum hatırlattın... 👍
Psikolojimi korumak adına ben bilmek istemezdim.
Çok isterdim, çünkü bazen bariz ve açık olan kötü niyeti bile anlayamıyorum, eve geliyorum da üstünden saatler ve günler geçiyor öyle dank ediyor cjjxkxkkxd
Herkesinkini değil Ama bazi kişilerinkini evet
Kimin ne dediği zerre umrumda değil
İsterdim.
Ona göre davranırdım
Aman kalsın iyice kafayı yerim yoksa 😵
Hayır manyak olurum ben
Gerek yokk bnce..
Tesekkürler.👍
Teşekkürü neye borçluyum.😊
Güzel sorularına 👏🏼🧿
Ben teşekkür ederim.😊🥰🌺
🌷🌷🌹🌼🧿
yok kimsenin dusundukleri umurumda olmaz genelde
İsterdim
istemezdim ya iyi böyle bazen bilmemek daha iyidir
6. hissim kuvvetlidir, hissedebiliyorum.
Zaten anlıyorum ndjdjdkdk
Hemde çok isterdim
Aman gereği yok
İsterdim
Okumak
Oyun oynarken mi 🤌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?