Kültür & Sanat İnsanların düşüncelerini okumayı ister miydiniz? MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnsan bazen kandırılmak istiyor sanırım?Siz ister midiniz böyle bir yetenek İnsanların düşüncelerini okumayı ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır istemezdim. Bana kendi düşüncelerim yetiyor bir de bir başkasının düşünceleriyle uğraşamam 😬 0 2 Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Güzel cevap Yorumla 54srp +1 yıl Çok önceleri bunu çok isterdim. Ama şimdi okumaya gerek yok bize karşı davranışlarıyla okuyacak tecrübeyi yaşaya yaşaya öğrendik 😬🤦♀️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Benim için fark etmez ama olabilir 0 0 Yorumla
SiklamenBenSizi Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Zaten okuyabiliyorum. Biraz sohbet etmem yeterli. Onlardan 5 adım önde oluyorum hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır istemezdim. Bana kendi düşüncelerim yetiyor bir de bir başkasının düşünceleriyle uğraşamam 😬
Güzel cevap
Çok önceleri bunu çok isterdim. Ama şimdi okumaya gerek yok bize karşı davranışlarıyla okuyacak tecrübeyi yaşaya yaşaya öğrendik 😬🤦♀️
Benim için fark etmez ama olabilir
Zaten okuyabiliyorum. Biraz sohbet etmem yeterli. Onlardan 5 adım önde oluyorum hep
Yani olabilirdi
Hayır bu insanı çıldırtır
Isterdim