Etraftaki insanları boşverin. Siz en doğrusunu yapmışsınız. Şu zamanda teknolojinin getirdiği sorunlardan dolayı çocuklar tablet, telefon veya bilgisayar bağımlısı olmuş durumda. Birçok anne bile çocuklarını susturmak için eline tablet veya telefon veriyor. Siz çocuklarım oyun oynuyamıyor diye aşağı inmişsiniz. Takdir ettim sizi.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bu cocuklar da hep tablet telefon bağımlısı dışarı çıkınca nasl davranacaklarıni bilmiyorlar. Bide çok argo kelime kullanıyorlar aslında kızım onlarla zaman gecirsin bende istemiyorum ağızları bozuk. Ama bi cocuga asla kinlenmedim kızım argo kelime kullanırlarsa uyar deyip gonderdim yanlarına. Ama işte cocuklarımı öpüp sevmem bile annelerine batıyor. Akıli kızm diyor sarılıyorum. Içerden anneleri ıyy neresi akıliyms vs diyor. Duyuyorm kadının pskolojisi bozuk o cocukları gazlıyor
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılçocuklarıyla sokakta oyun oynayan bir anneyi ben öncelikle çok okuyan ve bilgi sahibi insan ve hayvan sevgisine sahip korumacı ama kimseye zarar vermeyen bir insan tiplemesi olarak düşünürüm
17 Yorumla- +1 yıl
Evet kendi evinde isinde biriyim. Geçen benim eltiler kavga etmis😂😂dediginiz şekilde sana dokunmayana sende dokunmuyorsun diyor. Aslında ben bana dokunanada pek bulaşmam cocuguma dokunmadıgı incitmedigi surece kimseye dokunmam
- +1 yıl
sahiplendiğine senden olana tam kol kanat germe uzakta olana gülüp geçme aslında iyi bir özellik
- +1 yıl
yani yerine göre iyi de kötü de olabiliyor
- +1 yıl
çocuklarla oyun oynamak bir yerde insanı can sıkıntıcı sorunlarından uzak tutmanın en güzel motivasyon aracıdır aslında
her insan gibi sizinde sorunlarınız var mutlaka bu çocuklarla eğlence işi size iyi geliyor sabrınızı arttırıyor olabilir - +1 yıl
Aslında oyle cok oynamak istemiyorum. Cunku işim oluyor yemek yapmam vs gerekiyor. cocuklarm uzulmesin diye giriyorum oyunlara bazen beynim çok yorgun oluyor bi 20 dakika da olsa yalnz kalmak istiyorum karsmdaki düz duvarda olsa sessiz sakin onu izlemek çok yorgunum
- +1 yıl
'yalnız kalmak' herkese gerekli herkese lazım herkesin ihtiyacı olan herkese iyi gelecek bir durum
bıraksalar yalnız bu kadın /adam daha motive dönecek dünyaya farkında değil kimse - +1 yıl
aynen
Ben çocukken çocuklar beni dışlasaydı ve annem bunu fark etseydi bir de beni azarlardı onların yanında ne işin var o zaman diye.
04 Yorumla- +1 yıl
O kızımı dışlayan çocuklar bizimkilerle konuşsa anneleri içeri alıp tekme tokat dövuyor.
- +1 yıl
oyle kadın 1 yaşnda çocugu sokağa salıyor yolda kaç kere millet arabayı durdurup laf saydı kimin cocugu bu vs kızdı umrunda degil. Benim cocukla oynasa ayagı taklsa duşse dovuyor cocugu onlarla oynamayn onlar sze zarar verdi diye. Tam tersi benim cocuklar kibar naif cocuklar asla kimseyi incitmezler. Kadınin banada garezi var bizim kapının onunden geçme bizim camn dibinde durma vs bi ton laf saydı bana kavgada or.. uspu dedi. Galiba kafasndan bsyler uydurmus kskaniyor gibi
+1 yılHelal senin gibi anneye ❤️❤️❤️❤️❤️
04 Yorumla- +1 yıl
Maşallah ya sanaa örnek aldım bende ilerde yapamm 🤣🤣 10 yıl sonra falan zaar
- +1 yıl
ayy çok tesekur ederim.☺Şimdiden boyle bi konu ilgili çektiyse cok iyi bir anne olacaksn belli ❤❤
- +1 yıl
Kısmet gelecekte neolur bilinmez ama inşallah
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤭 seçtiğin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır bence tatlı benim kızım olsa oyun oyardım sürekli
10 Yorumla Ya bence komik değil ama inanılmaz saçma değil mi, çocuk arkadaşlarıyla oynamali niye dışlıyorlar mesala ayy nolur yapmayın böyle şeyler çocuklara dışlanmayi soyutlamayi otekilestirmeyi normalleştiriyorsunuz resmen, evet biz hariç herkes kötü gibi bir durum yaratiyorsunuz çocuklar dinleyen olursa anlatmayı ve konuşmayı çok seviyorlar mesala oyun alanı yaratmak yerine doğru soruları bulup sorarsanız sorunu anlatırlar belki siz oyun oynadığınızda onları da arkadaşlarından daha cok yzaklastiriyorsunuz
04 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz cok sacma olmuş. Ben uzaklaştırmiyorum tam tersi tek kz oldugu içn onu kskanan ve surekli kızimla ugraşan bi kz var oyuncak yiyecek ne bulsa cocuklara verip yanina cekiyor ve kizıma sen hep yalnz kalacaksn uzulmeni istiyorum diyor. Hatta bi kere seni kskaniyorum herkes seni seviyor oynuyor seninle oynasınlar istemiyorum demiş. Ben hep cocuk aralarna girmeyim dedim. Ama baktım hepsi çete gibi benimki tek kenarda boynunu bukmus heralde siz anne degilsiniz evladıniz bu duruma duşseydi anlardnz
- +1 yıl
Zaten siz uzaklastiriyorsunuz demedim siz tuz biber ekiyorsunuz dedim. Her dislandiginda gidip koşamazsiniz. Bakın herkes oynuyormus iste bir şımarık çocuk yüzünden işler tersine donmus, siz de çocuğunuzu çekip kendiniz oynayarak oyunbozan olan çocuğa yardım ediyorsunuz aslında. Çocuk da evet, onlar çok kötü beni sadece annem seviyor diye düşünebilir. Halbuki öncesinde sevilen bir çocukmus. Çocuk sorununu anlatırsa rahatlar zaten, dislanirsa da en azından onu dinleyen bir annesi olduğunu bilmek iyi gelebilir ama annesi de gidip kıskanç çocuklara karşı oyun kurarsa çocuk bu kez konuşmak anlatmak gibi şeyleri bırakıp direkt oturup annem nerde diye kara kara düşünecek misal benzeri okulda da olursa.
- +1 yıl
hayır bayadr düşman gibi davranıyorlar evladma
- +1 yıl
bu ayrı bi olay burada hepsi birleşip yuzune bakarak gulerek eğlenerek sataşarak sürekli aglatıyorlar kızımı yalnzlaştırıyorlar. Öyle basit bi cocuk kavgasi gibi degil çok terbiyesz cocuklar kızıma başka erkek cocuga aşık falan lafları kullanmşlar tartşma çıktı anneleri çıkıp bana or.. uspu dedi. Eşim de sinirlenip gidip kocasına soyledi karın çok terbiyesz hakim ol diye yani bunlar çok reziller
- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye komik olsunki. Neticede yavruların ile vakit geçiyor ilgileniyorsun. O bakanların içinde güzel bankanıda olur hasetle bankanıda. Öyle birşeyle karşılaştığın zaman yine, besmele çek kem gözlerden sana sığınırım sığınırız Allah'ım de. Hem kendine hemde yavrulara Ayetel Kürsi oku.
10 Yorumla
+1 yılBen de yegenlerimle oynarim. Kimsenin guldugunu gormedim simdiye kadar. Hatta siteden arkadaslari gorduklerinde bizi izlediklerini gordugumuzde onlara hadi gelin siz de katilin dedigimizde cok daha eglenceli hal aliyor. 😊Cocuklardan unuttugumuz cocuklugumuzu yeniden ogreniyoruz.
10 Yorumla
+1 yılKomik olsun diyelim çocuklarına karşı ilgili onları mutlu eden bir anneden daha iyisi var mı bizim annemiz de bizim kızlar ip atlardı küçükken Ankara gecekondu zamanında öyle güzel bir çocukluk geçirdik ki kolu komşu biz kapının sadece gece yatarken kitleniyor sanıyorduk İstanbul'a taşınınca öğrendik hırsızlık ne demek biz Ankara'da gündüzleri bırak kilitlemeyi kapandığını hatırlamıyorum tüm samimiyetimle
03 Yorumla- +1 yıl
evet bizim Van da da aynen boyleydi gerci simdi burdada hep açık kalır kapı ufak oģlum var yola gider diye korkuyorm. Bizjmde hep açık burdaki komşularda hep acik brakır
- +1 yıl
Ne güzel büyük şehirleri bırak artık nerdeyse her yerde kapı pencere kapalı düzen bozuldu Çünki tebrik ederim çocuklarını mutlu etmen ne güzel bırak gülsün dalga geçsinler bakın hanfendi bir şey diyeceğim herkes el ne der el şunu der millet ne der el alem bunu der diye duyuyoruz dimi? Bi düşün hayatın boyunca kaç kere ya allah ne der allah günah yazar allaha ne hesap vereceğiz diye neredeyse hiç ne yapıyorsan allah rızası için kendin için çocukların için ve mutlu olmak için yap el ne derse desin önce bi kendine baksın ben ne yapıyorum desin 😉☺
- +1 yıl
Aynen öyle yapıyorum.😊o yuzden uçuk kaçık gozuyle bakıyorlar bana
+1 yılÇok güzel bir davranış keşke herkes çocuklarına karşı bu kadar ilgili olsa 🧡 Oyunların aradaki bağı güçlendirdiğini düşünüyorum. Bir süre sonra diğer çocuklar da annelerinden gelip oynamalarını ister.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir annenin/babanın yapması gereken hareket ve örnek bir tavır. Tebrik ediyorum sizi. Komik değil aksine gurur duyulacak, örnek alınacak bir durum.
10 Yorumla Hayır gayet de normal bende çocukları çok severim yakında evlenicem herkes kendi çocuğunu yersin diyor 😅 insanın içindeki çocuğu da öldürmrmesi lazım
10 YorumlaAnnem de benimle oynardı 😅 Biraz çekingen bir çocuktum. İp top falan getirirdi, bizimle oynardı. Sonra onu gören anneler de gelirdi. Çocuklar sıkılıp gittiğinde onlar daha oynuyor olurdu 😂
03 Yorumla- +1 yıl
ayy çok tatlı😂😂Ben salıncaga bindim daha 1 kizım vardı babam geldi salladı beni rahmetli kizım cocuklugunuzu yaşayamadiniz dur sallayaym dedi. Eşim geldi tüm buyüyü bozdu cocukmusun in rezil oluyoruz dedi. Babam vefat edince boyle tatlı bi anim kaldı tabi sonu eşim sayesindr kotu bitsede 5 dakika bi mutlu olmustm
- +1 yıl
Evet Allah yaşatmasın evlatlarımızı korusun inşAllah. Evladını kaybeden bi babanın yazısını okumuştum. oda tavsiyede bulunmuştu bol bol. sarılın oyunlar oynayın akılda kalan bunlar bu mutlu anlar oluyor aldığinz pahalı hediyeler degil demisti mutlu anılarn fotoğraflarıni biriktirin diye bigun bana bisey olursa Evlatlarm beni bu anılarla hatrlasın istiyorum bendr
+1 yılHayır, bilakis ilgili bir anne benim gözümde. Hatta denk gelirsem ben de katılırım oyuna
10 YorumlaÇoğu kişi isteyipte yapamadığı bir şey olunca çok garpmiş gibi tavır takınırlar.
10 Yorumla
+1 yılNeden komik durdun , annelikte ne yaparsan yap normaldir.
10 YorumlaBende oynuyorum oğlum ve arkadaşlarıyla maç bile yapioz
10 YorumlaTam tersine çok tatlış bulup
Gülümserdim
Çocuklarını neden dışlıyorlar o peki
Var mi bir sebebi016 Yorumla- +1 yıl
kıskançlk cocuk diyor açıkca hep yalnz kalacaksn ben oyle istiyorim. Seni cok kskanıyorum diye
- +1 yıl
Ne bilm artk cocuk bu kz diye ablasyla nispet falan yapıyor vs. kızima tek kz diyede kskanıyor olabilr. ya da benim evlatlarma yaklaşımım da cunku anneleri cok dovuyor
- +1 yıl
Benimde çok gerildiğim dönemler oldu kendimi odaya kapatr derin nefes alıyorum. Çarpntım falan oluyor. Sakinleyince gidiyorum cocukların yanına bağırdığm oldu ama şiddette karşyn
- +1 yıl
Sen cocuguna döversen baskasıda gorunce senin cocuguna o sekilde deger biver bide baskası ezer.
- +1 yıl
Bi erkek çocugunuda kz kadar sevmeli kendi kizını mutlu etmek senin elinde bi başkasının kızınida eğer ben duzgun karakterli bi erkek evlat buyutmezsem ilerde baskasının kizını göz bebegini üzecek oda
- +1 yıl
lise 3 terk neden? tastiknamemi aldım tekrar açıktan devam edecegm
- +1 yıl
eşim bu konuda destekliyor. Okursan çalış diyor.
- +1 yıl
ben zaten surekli kitap okuyorum evdeyim diye oturmuyorum evde de biseyler öğrenmek için çabalıyorum
- +1 yıl
okurum
+1 yılHayır kıskanılası. Olması gereken bu bence. Anne ve baba yeri geldiğinde çocuklarıyla çocuk olmalı arkadaş olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacağm şaşrdm kızım eve gelip ağlıyor yeni arkadas ediniyor gene bu komşunun uyuz kızı kendi yanına çekiyor
Bu yargıyı kırmak kendi cocuklarininda o cocuklarinda bakış açısını değiştirmek senin elinde.
11 Yorumla- +1 yıl
yok ya değiştiremedim bi türlü mesela okul çıkışı oğlu tek geliyor 1. sınıf pedofili vs var. Bende bizimle gelince göz kulak oluyorum. Oğlum elini sağa sola salıyor oynuyor yolda kendi kendine. O bayanın oğluda habide gözüme girecek kafama çarpacak elin dikkat et vs dedi ta eve geldik. Öyle şidder asla yok oynuyordu cocuk ona bile bulasmio kendi kendine ooynuyordu. Eve bi girdi anne bu cocuk bana şiddet uyguluyor gibisinden anlattı. Annesi bağırıyot bu çocuklardan nefret ediyorum nefrettt. Dedimki ne oldu olay bişey yok ufak yolda oyun oynuyordu. Yani ben bu kadında bi skntı var dye dusunuyorum kafasnda
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla değil. Bende her zaman çocuğum ile oynarım. Arabalarla oynarız top oynarız saklambaç oynarız. Hatta diğer çocuklar bize katılır eğleniriz ben severim çocuklarla vakit geçirmeyi
142 Yorumla- +1 yıl
Bayan olunca biraz tuhaf kaçiyor galiba cahiller oran buran salanıyor koşuyorsun cocuk gibi modunda
Cevap sahibi+1 yılZerre umurunda olmasın. O kadar güzel bir annesin ki senden gelecek nesil bu ülkenin geleceği olacak işte. Diğer cahiller otursun kendilerine yansın öyle saçma sapan şeyler ile uğraşsınlar
- +1 yıl
teşekür ederim. Kendimi hep eksik yetersiz goruyorum eşim de bu insanlarn kafa yapsında pskolojim bozuldu bu yorumun baya iyi geldi
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseye aldırış etme bu eşin bile olsa. Bir anne gerekirse çocuğu ile arkadaş olmalı. Sen en doğru olanı yapıyorsun. İleride özel şeylerini senle rahatça paylaşır yabancı kişilere gitmez. Bu çok önemli bir durumdur
- +1 yıl
evet aynen iç sesim oldunuz
Cevap sahibi+1 yılEşin ne diyor bu konuda
- +1 yıl
oda cocuk gibisin diyor. Ama 1 aydr evde televizyon bozuk tamir etmek tablet vs almaz oyuncaga para harcamak sacmayms bu cocuklar ne yapsn ölsunmu diyorm
Cevap sahibi+1 yılO nasıl babalık ya. Çocuk bu tabi ki oyuncakla oynayacak. Eğlenecek, bağıracak, dağıtacak. Kaç çocuk var?
- +1 yıl
3 tane
Cevap sahibi+1 yılMaşallah yorucu oluyordur ama onların mutluluğu her şeye değer.
- +1 yıl
evet yorucu oluyor babada yok zor
Cevap sahibi+1 yılSen hem baba, hem anne, hem arkadaş olmuşsun. İşin çok zor ve meşakkatli ama inşallah evlatların büyüyünce çok iyi yerlere gelerek borçlarını öderler sana.
Cevap sahibi+1 yılEşinle aranız nasıl?
- +1 yıl
boşanmak istedigimi söyledim. Konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılKavga mı ettiniz, çözülemeyecek bir problem mi var ki? Bizde boşanmanın eşiğinden defalarca döndük ama çözdük bir şekilde
- +1 yıl
evet komşumu izliyordu kadını bende o an içeri gir dedim o sinirle elime ne gelirse kırıp dökmusjm ciktim evden ufak oğlumu alıp
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir açıklama yaptı peki? Aslında çözülebilir bir durum bu.
- +1 yıl
bakmadm dedim gozumle gordum kadn balkon yikiyor bakıyor
Cevap sahibi+1 yılİnsanın gözü dalar ya. Öyle bir şey olabilir mi peki. Hani bir ihtimal
- +1 yıl
Dalmasn banane başka dalacak yermi bulmamş en gck olduğum kadına dalıyor. sı.. ca.. m ağzna
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama boşanma sebebi kadar büyük değil ki ama. Çocuklar var ortada. Hatasını telafi etmek için özür falan diledi mi bişeyler yaptı mı?
- +1 yıl
hayr bosanmak istiyorum dedim bakmadm diyor iftira atma falan sktr git falan yazms
Cevap sahibi+1 yılHımm hem suçlu hem güçlü sendromu yaşıyor. Boşanma biraz sürt burnunu. Boşarsan özgür olur rahat yapar. Bırak sürünsün o zaman
- +1 yıl
Bende yaparm. O kadının eşi bana yavşıyor yuz vermiyordum vereceğm bidahakine
Cevap sahibi+1 yılÖzldn konşalm mı?
Cevap sahibi+1 yılİstemedin sanırım. Fikir alışverişini için demiştim
- +1 yıl
evlimisn
Cevap sahibi+1 yılEvet. Bende çok sıkıntı çektim ama bazı değişik şeylerle atlattık
- +1 yıl
hmm
- +1 yıl
cinselik deme ne olur midem bulanıyor bu muhabetten karı koca arasnda sadece muhabeti olmalı bunun bastan diyim
Cevap sahibi+1 yılHani sen dedin ya o zaman bende yaparım diye. Bazen işe yarıyor biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılÖzgürlük diyim. Sürekli olmamak şartıyla birbirimize bazen hiç karışmıyoruz.
- +1 yıl
hmm garip
Cevap sahibi+1 yılNe açıdan garip
- +1 yıl
senin kadsr rahat olsam ustume kuma getirir
Cevap sahibi+1 yılİşte baştan anlaşırken kuralları koyacaksın. Bir şey yaşadıktan sonra ardına takılıp gelmeyecek
- +1 yıl
senin eşin gidip baska adamla biseyler mi yaşadı yuh
Cevap sahibi+1 yılBizim durum karışık
- +1 yıl
tehlikeli
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ama işte bazen şartlar bunu gerektiriyor
- +1 yıl
ben baskasna baksn istemem dokunsa direk bosarm
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bu biraz uç bir nokta. Arada bağ kalmayınca insan her şeyi yapıyor
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen parkta kayiyorum tahterevalliye biniyorum top oynuyorum çocuklarımla niye komik olsun eşim kızıyor hiç de umurumda olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba Erenin hesabı kapandı giremiyor, ona Instagram üzeri ulaşabilirsin eğer bana yazarsan söylerim. Sana takip isteği attım bi kaç dakika önce.
07 Yorumla- +1 yıl
eren kim
Cevap sahibi+1 yılAz önce konuşmuşsunuz dedi bana
- +1 yıl
oyle biriyle konudmsdm
Cevap sahibi+1 yılErtan25hemşir
Cevap sahibi+1 yılİsmi böyleymiş
- +1 yıl
ha evet
- +1 yıl
boş ver
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar güzel ya benimde var 4 yasinda oğlum diger cocuklarla anlaşamıyor bende iniyorum bazen topla oynamaya o mutlu olsun yeter bana
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bizimki bilerek yalnz brakılıyor ama hepsi akrabalar birleşip bizimkini dışlıyorlar cok uzuluyorum. Bu nedenle elimden geldğnce kzmamaya bile çalışiyorim. Hafif bagirsam anne dışarda guluyorlar ohh annen fırca attiyor vah annen dovdumu falan yapıyorlarms
+1 yılHayır, tam aksine çok tatlı oluyor.. Keşke senin gibi annelerin sayısı artsa 🥺🌺
00 YorumlaUfacık çocuklar komik bulsa nolur bulmasa nolur
13 Yorumla- +1 yıl
gulmuyorlardı izliyorlardı anneleride cikip duruyordu. Normalde sokaga atıp dişarı cikmazlar cok rahatlar. Bi ara boyle bi durum olmustu cocuk gibi falan demsler brnm icn
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomik durmuyor ne kadar güzel diye imrendikleri için bakmışlardır.
03 Yorumla- +1 yıl
kskanıyorlar diye hepsi dışlıyor. Tek kız sn ablan yok yapayalnz sın yapıp butun cocukları yanına ceken kizımı tek brakan bi cocuk var. Ondan cok uzuluyor ne yapacağimı bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oynayın üzülme <3
- +1 yıl
3 cocuk sorumluluklarm cok bazen işm oluyor. Neysrki taşınacak bu kotu niyetli cocuk
Hayir neden dursun ilgi alaka gosteren minnos bir anne tablosu
10 Yorumla
+1 yılErgenler kendilerini bir şey sanıp küçük çocukları dışlıyor küçük çocuklarda komik bir mesele yok bunda
01 Yorumla- +1 yıl
evet aynen oyle 13 yaslarnda bi cocuk burada huzuru hep kaciriyor
Aksine bence daha samimi oluyor.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Asla onu da kim söylüyor?
10 Yorumla
+1 yılNiye komik olsun ki bence çok hoş 💃
10 YorumlaGayette normal ve hatta çok güzel bir davraniss
10 YorumlaHayır. Ben çocuğuyla oynayan adamlara özeniyorum
10 YorumlaBence çok güzel bir etkinlik hemde spor tebrik koyuyorum 🙂🙂🙃
00 YorumlaHayır asla
18 Yorumla- +1 yıl
cahil bi yer burası biras
- +1 yıl
kskançlk ta olabilir bilmiyorm
- +1 yıl
Gerçekten çok kötü insanlar ve bu kötü insanların buyutugu çok kotu cocuklar var cocukları cok severim ama artık her cocugun saf olmadıgna inanıyorum sinir hastası oldum
- +1 yıl
kızım hep anlatrdı anne bu kz beni eziyor diye bende cocuktur olur dedim hiç dinlemedim kizımı yıllardr bu kizın derdini çekiyormuş yavrum. Kız ikiyuzlu yanmda melek gibi olup arkamdan kizımı eziyormuş uzuldum cok
+1 yılBaşka semte taşının hanımefendi.
03 Yorumla- +1 yıl
şu an oyle bu durum söz konusu değil
- +1 yıl
Çocuklarınızı dışlayan cocukları dövün hanımefendi.
- +1 yıl
daha neler. ben onlarla oynuyorum umursamıyoruz artık anne diyorlar. Şimdide biz oynarken onlar izliyor
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİşte bunlar dünyanın en güzel anneleri
027 Yorumla- +1 yıl
Tesekür ederim
- +1 yıl
Allah tüm çocuklara iyi anneler nasip etsin
- +1 yıl
iyi bir baba da tek bakmak çok zor. Eşimle kavga ettim bende bastim çıktm evden ufaģı tek aldım
- +1 yıl
Haydaaa nereye ya. Aikrn yakınındamı
- +1 yıl
*ailen yakınmı
- +1 yıl
eve geldm
- +1 yıl
Delilik yapma
- +1 yıl
bosanmak istedigimi soyledm
- +1 yıl
Benimle iletişim kurarmısın
- +1 yıl
Buna gücün cesaretin var demek👏
- +1 yıl
bıktm
- +1 yıl
Vazgeçmek kolsy değil öyle hemen
- +1 yıl
yoruldum ya gider maaş baglarm kendime boşar bunu duluk maaşıda alırm. Zamanı gelince çalışırımda ben ona mahkum kaldkça o sapıtr
- +1 yıl
Senden iyisini bulamaz
- +1 yıl
Normalde kendini öven insanlardan nefret ederim. Ama bu konuda mütevazi olamayacağm. Sinir li biri olmam dışnda pek eksiğim oldugunu dusunmuyorum
- +1 yıl
Seni sinirli hale sokanda eşindir. Beni takip edermisin lütfen
- +1 yıl
evet eşim ve ailesi 1 tane yengesi var zaten buyuk bi travma yaşatı bana ömrumu yedi helal etmiyorum onu
- +1 yıl
Eşin kaç yaşında
- +1 yıl
32 galiba 3 yas buyuk benden
- +1 yıl
Galiba😂😂😂Harikasın ya
- +1 yıl
Günaydın güzel bir gün dilerim 🌼
- +1 yıl
gunaydın harika olmak ne alaka anlaamdm
- +1 yıl
Galiba dedin ya eşinin yaşına😂
- +1 yıl
kendi yaşımıda bilmem 😂😂onla evlendigim yildan beri saymiyorum. burada gordum 29 yaziyor yaşıma😂😂
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun
- +1 yıl
boş ver
- +1 yıl
Peki nasıl istersen. Ama açık olursan sevinirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlması gereken bu zaten tebrik ederim 👏
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Güzel bir olay bende yaparım nolmuş'ki 😅
10 Yorumla
+1 yılne güzel bir anne..
11 Yorumla- +1 yıl
tesekur ederim
+1 yılCok tatlı bence ☺️ harika bir annesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır komik durmaz
10 YorumlaNe güzel iste
10 YorumlaHayır komik yapmaz tabikide. iyi bir annesin😄
10 YorumlaNesi komikli bunun?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır ne komiği
10 Yorumla
+1 yılKomik durmaz
10 YorumlaGayet eğlenceli
13 Yorumla- +1 yıl
☺☺yorucu biraz yaşlanmşm galiba😀
- +1 yıl
Bide oram buram sallanmasn gorunmesin diye de ayrı kaygı cahil bi yerde yaşıyorum arkamdan dedikodu yaparlar
+1 yılBabaları oynamıyor mu
05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bence çok güzel bir şey ama biraz esin odun gibi
- +1 yıl
eşim işine gelince kizm kucuktu ufak cocuk arabasina biniyor evde dütdüt yapıyordu😂😂
- +1 yıl
Hım yani nekadar oldu evlilik
- +1 yıl
boş ver
- +1 yıl
Tamm huysuzsun
Bence çok tatlı duruyor
012 Yorumla- +1 yıl
tesekur ederim😊
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
2 tane en buyuk 10
- +1 yıl
ortada sıçan😂😂diyor cocuklar tabi kızdm oyunun adını değiştim şimdi can oyunu diyorlar.
- +1 yıl
Biliyorum kötü duruyor ondan
- +1 yıl
teşekurler😊iyi geldi bu yorum bana hemde cok iyi
+1 yılAksine çoğu kişinin istediği durum :")
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe guzel istw kız. Tam bi anaç anne..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo. Gayet guzel
00 Yorumla
+1 yılBence çok sevimli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım