Mobidictum tarafından yapılan ankete katılan annelerin %87.1’i akıllı telefonları üzerinden mobil oyun oynadıklarını söylemişler. Bilgisayardan oyun oynayan annelerin oranı %63.9 iken konsoldan oyun oynayan annelerin oranı %54.2 çıkmış.
Anneler oyunların tozunu attırıyor. Anneniz oyun oynuyor mu?
Annem yıllarca online oyunlar oynadı metin 2 benzeri. Bildiğin gamer gibiydi. Hangi oyunu oynasa Server birincisiydi. Netin2 charına zamanında bir araba parası teklif ettiler satmadı. Beni herkesten korurdu serverda, çok iyiydi
gram oynamamıştır. şu facebooktaki çiftlik oyunu ya da telefondaki şeker oyunları da dahil hiç bir popüler oyuna bulaşmamıştır ve oyuna dair gram hiç bir şey yok kadında :)
benim annem dikis videolari izliyor yutubda dikis dikiyor oyun falan oynamiyor hatta film bile izlemiyor babamda oyle vallahi cok sasiriyorum bir insan film izlemezmi yahu🙃
Bir zamanlar annem legens online oynuyordu server 1 incisiydi serverlar birleşince oyundan soğudu bıraktı ondan sonra bidaha oynamadı normal android candy crush oynadı ve halada devam ediyor 😂😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Annem yıllarca online oyunlar oynadı metin 2 benzeri. Bildiğin gamer gibiydi. Hangi oyunu oynasa Server birincisiydi. Netin2 charına zamanında bir araba parası teklif ettiler satmadı. Beni herkesten korurdu serverda, çok iyiydi
Usta oyuncu sanırım annen 😄😄
Öyleydi🙃
benim annemde legends online oynuyordu 😄
Oha ciddi misin biz de oynuyordukkk
Evet ama serverlar birleşince oyundan soğuduk geçtiler bizi 🥺
Ben serverlar birleşmeden bıraktım ama annem bi süre oynadı birleşince o da bıraktı😂
😄😄😄
O oyunuda bozdular güzeldi 🥺
gram oynamamıştır. şu facebooktaki çiftlik oyunu ya da telefondaki şeker oyunları da dahil hiç bir popüler oyuna bulaşmamıştır ve oyuna dair gram hiç bir şey yok kadında :)
benim annem dikis videolari izliyor yutubda dikis dikiyor oyun falan oynamiyor hatta film bile izlemiyor babamda oyle vallahi cok sasiriyorum bir insan film izlemezmi yahu🙃
Bir zamanlar annem legens online oynuyordu server 1 incisiydi serverlar birleşince oyundan soğudu bıraktı ondan sonra bidaha oynamadı normal android candy crush oynadı ve halada devam ediyor 😂😄
Annem en fazla Müge Anlı izler, değişiklik yapmak isterse de Esra Erol'u açar...
Annem candy crushta 8600 lv falandı hesabını çaldılar şu an 2000lv üzerinde
Len yeni nesil annelerdir onlar, bizimki akşama kadar ya Kuran ya Cevşen okuyo:)
call of duty mobile oyununda çok fazla evli ya da olgun cocuklu kadınla karşılaşıyorum bu durum dogru olabilir.
benımkı balon patlatma oynar.
Annemde yoktur öyle şeyler...
Anam rahmetli olalı çok oldu
Oynuyor
Yıllardır oynuyo candyli bişi
Annem candy crush oynar sadece
Annem yıllardır candy crush oynuyor 😂
Annem iyi 101 oynar 😀
Tek oynadığı oyun kelime bulmaca
arayınca telefonu zor açıyor daha ne oyunu :D
Elin conileri oynar bizde o kadar vakit yok
Yok oynamaz